Jump to content


Photo
- - - - -

Bolji zivot- Srecni ljudi- Porodicno blago


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 kokle

kokle
  • Members
  • 92 posts

Posted 01 September 2012 - 12:17

Gledajuci po ko zna koji put reprizno ove serije sve vise i vise mi u oci padaju iste scene koje se provlace u sve tri serije. I od ranije mi je bilo jasno da gospodin Pavic jednu te istu pricu reciklira u svakoj novoj seriji ali sam poceo da obracam paznju na istovetne scene koje se pojavljuju u sve tri navedene serije. Na primer, u Boljem zivotu Nina Andrejevic (Snezana Savic) u jednoj epizodi udara pepeljarom u glavu Kurcubica (Ivan Bekjarev) nakon sto ovaj pocinje razuzdano da je ljubi i navaljuje na nju , u Srecnim ljudima, takodje Snezana Savic na potpuno istovetan nacin udara Vuksaina Golubovica (Desimir Stanojevic) takodje pepeljarom, dok su u Porodicnom blagu Mina Lazarevic i Vojin Cetkovic bili zaduzeni za ovu scenu. U svim ovim serijama neizostavne su i sintagme "ispusena mustikla", "moze konju rep da iscupa", "skaces kao da si seo na ekser" i jos mnoge mnoge druge. Zanima me da li ste i vi primetili neke ovakve slicnosti?

#2 Slatka mala izvrnuta torta

Slatka mala izvrnuta torta
  • Members
  • 2 posts

Posted 03 January 2013 - 20:41

To je sve po paroli "Hleba i igara". Da li je cudno sto se ponavljaju scene i replike, a sta sa tim sto se ponavlja isti scenarista koji kroz celu seriju prikazuje kao stvarni zivot ali po Milosevicu. Ja cak nisam ni protivnik pomenutog poloticara, naravno ranije sam bila ali sam onda shvatila da su svi oni isti samo su im prezimena razlicita. U to ime hajmo g. Pavicu novu seriju po Tomi. Mada narod se navukao na Preljubnike i Porodicne tajne pa sto trositi pare na novu seriju. P.S. Jos uvek nisam srela osobu koja ne veruje da su te 2 emisije istinite. Jesam li ja sama na svetu koja niti to gleda,a plus vidim da je sve gluma.  :frust: 



#3 milicailic213

milicailic213
  • Banned
  • 97 posts

Posted 07 June 2013 - 08:32

ja i dalje gledam ove serije



#4 iwasateenagewerewolf

iwasateenagewerewolf
  • Members
  • 142 posts

Posted 14 June 2013 - 19:36

"Gde su pare?

- Kakve pare?"

 

Pavićevo shvatanje našeg mentaliteta je pneumatskim čekićem zakucavano u glavu običnog sveta koji ne čita knjige, bavi se talogom i has-beensima Balkana čitajući tabloide, gleda realityje i puni Cecine koncerte. Postajem sve depresivniji okruženjem u kojem je sve manje ljudi sa kojima ima o čemu pametnom da se razgovara, osim ovako na forumima. A i to je sve ugroženije jer i taj živalj polako uči kako da nabada kompjuter.

 

Cela suština je u ovome: odvojite malo vremena pa umesto šest epizoda Boljeg života pogledajte opus Kokana Rakonjca. Nećete dobiti tumor na mozgu, ne brinite. Čak i ako ne umete sebi da predstavite šta ste gledali, bar ćete videti nešto drugačije od žabokrečine svakodnevice u koju vas RTS sa blagoslovom SPC i države uljuljkava. Niste planktoni, amebe i volvoksi da vas zabavlja samo "mrsh u pm, puuuu đubre jedno pokvareno" i sve ostalo iz Čalić kuhinje. Aman! :furious:


Edited by iwasateenagewerewolf, 14 June 2013 - 19:44.