Jump to content

Photo
- - - - -

BUS PLUS karte

• Please log in to reply
391 replies to this topic

#1 Firebar

Firebar
  • Members
  • 519 posts

Posted 20 August 2012 - 19:10

BUS PLUS sistem koji je uveden u Bgd predstavlja najobicniju pljacku. Jedna politicko-kriminalna grupa je zamislila taj nacin placanja karata za javni prevoz da bi mogli enormno da se bogate.
Naime, o cemu je rec: Jedna lopovska grupa koristi drzavne autobuse za licno bogacenje. Naplata karata ide u privatne dzepove a drzava im pri tome obezbedjuje autobuse GSP-a.

Strasan lopovluk. Oni stvarno misle da je narod potpuno lud.

#2 st.maurice

st.maurice
  • Members
  • 13,467 posts

Posted 20 August 2012 - 19:49

Meni sve se cini da je taj sistem debelo ispusio, sto u vandalski unistenoj imovini sto u masovnom svercu i jako mi je tesko da saosecam sa lopovima, zato sto su lopovi, iako se slazem da prevoz moraju da placaju oni koji ga koriste i da smo svi na gubitku zbog dotacija tom javnom preduzecu (narocito oni koji ga ne koriste).

#3 Firebar

Firebar
  • Members
  • 519 posts

Posted 20 August 2012 - 20:27

Ja sam ranije kupovao karte dok su te pare isle GSP-u. Sada da placam karte lopovima koji koriste drzavne autobuse, ne pada mi na pamet.

Neka ta lopovska druzina nabavi svoje autobuse i neka ih sami odrzavaju.

#4 Pitbull

Pitbull
  • Members
  • 558 posts

Posted 20 August 2012 - 20:43

BUS PLUS sistem koji je uveden u Bgd predstavlja najobicniju pljacku. Jedna politicko-kriminalna grupa je zamislila taj nacin placanja karata za javni prevoz da bi mogli enormno da se bogate.
Naime, o cemu je rec: Jedna lopovska grupa koristi drzavne autobuse za licno bogacenje. Naplata karata ide u privatne dzepove a drzava im pri tome obezbedjuje autobuse GSP-a.

Strasan lopovluk. Oni stvarno misle da je narod potpuno lud.

Ko tačno?

#5 Firebar

Firebar
  • Members
  • 519 posts

Posted 20 August 2012 - 21:04

To nije tajna. U sredstvima informisanja se njihovi predstavnici ubise propagirajuci taj pljackaski sistem. Radi se o pojedincima iz gradske vlasti.

#6 Papirius

Papirius
  • Members
  • 139 posts

Posted 20 August 2012 - 21:20

http://www.99posto.org/srpski/uputstvo-za-one-koji-bojkotuju-bus-plus

napokon su i novine objavile ove informacije:

http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/putniku-bez-karte-kontrolor-sme-samo-da-ponudi-kaznu/51666.phtml

#7 Firebar

Firebar
  • Members
  • 519 posts

Posted 20 August 2012 - 21:52

I kakvo je to ponizavanje naroda sa tim usmerivacima. Oni misle da smo ovce koje treba uterivati u torove (mozda i jesmo).

Ili da smo u nekom konc-lageru. Oni koji su to smislili se ocigledno ne voze GSP-om.

#8 SteveFrancis#3

SteveFrancis#3
  • Members
  • 3,462 posts

Posted 21 August 2012 - 20:47

Ovaj geg ce sasvim sigurno jako brzo doziveti fijasko...

#9 ras kass

ras kass
  • Members
  • 4,467 posts

Posted 22 August 2012 - 18:58

Digla se halabuka oko tog bus plusa a sustina je da nas narod jednostavno ne zeli da plati kartu,nego navikao na sverc.

Meni je najzalije tih kontrolora koji moraju da slusaju kako im svaki dan jebu sve zivo primitivne seljacine.

#10 Papirius

Papirius
  • Members
  • 139 posts

Posted 22 August 2012 - 19:17

Posted Image

Sto ce reci, onaj ko placa poreze, placa i prevoz, a ako ne placa kartu, to znaci da ne placa kontrolu. Meni licno usluge kontrole ne trebaju.

Edited by Papirius, 22 August 2012 - 19:17.

#11 Firebar

Firebar
  • Members
  • 519 posts

Posted 23 August 2012 - 08:16

Digla se halabuka oko tog bus plusa a sustina je da nas narod jednostavno ne zeli da plati kartu,nego navikao na sverc.

Nije u tome sustina. Ja sam ranije placao karte, kada su pare od naplate isle u GSP ciji su i autobusi.

Stvar je u tome sto sada pare od naplate karata idu u privatno preduzece, a pri tome ti lopovi koriste drzavane autobuse GSP-a.

Neka nabave svoje autobuse pa neka naplacuju.

Shvatas li ti koja je velicina ove pljacke? Naplacuju karte a nemaju nikakve troskove odrzavanja i nabavke autobusa !!!

Da situacija bude jos vise tragikomicna, menadzer te firme je sin bivseg ministra za privatizaciju, Vlahovica, koji je pljackaskim modelom privatizacije unistio skoro sve velike i uspesne firme u Srbiji, prodavajuci ih kriminalcima.

Ljudi, kada cemo da se dozovemo pameti?

#12 laufer

laufer
  • Banned
  • 861 posts

Posted 23 August 2012 - 09:19

Malo se informisi, taj mladic nije sin Aleksandra Vlahovica. Zapravo je unuk Veljka Vlahovica.
Sto se tice novca, valjda je to srazmerno podeljeno.

#13 Firebar

Firebar
  • Members
  • 519 posts

Posted 23 August 2012 - 11:30

Malo se informisi, taj mladic nije sin Aleksandra Vlahovica. Zapravo je unuk Veljka Vlahovica.
Sto se tice novca, valjda je to srazmerno podeljeno.

I na TV-u i u drugim sredstvima informisanja su ga predstavili kao sina Aleksandra Vlahovica, bivseg ministra.

Na radiju je nedavno govorio predstavnik GSP-a i rekao je da pare od naplate karata ne idu GSP-u. Ljudi u GSP-u su zbog toga ozlojedjeni jer su ostali bez znacajnih prihoda ali ne mogu nista po tom pitanju.

Tebi izgleda ne smeta sto ta lopovska banda koristi autobuse GSP-a za licno bogacenje. Pa kakav si ti to covek?

Neka kupe autobuse, odrzavaju ih, popravljaju kad se nesto pokvari, pa neka onda u njima naplacuju karte.

#14 tomas.hokenberi

tomas.hokenberi
  • Members
  • 3,271 posts

Posted 23 August 2012 - 11:35

I na TV-u i u drugim sredstvima informisanja su ga predstavili kao sina Aleksandra Vlahovica, bivseg ministra.

Na kojim medijima? Ja to nigde nisam procitao/cuo/video osim na raznim forumima/blogovima itd. Da se ogradim Radio Fokus, Kopernikus, Kurir i slicno ne pratim.

#15 Firebar

Firebar
  • Members
  • 519 posts

Posted 23 August 2012 - 11:52

Na kojim medijima? Ja to nigde nisam procitao/cuo/video osim na raznim forumima/blogovima itd. Da se ogradim Radio Fokus, Kopernikus, Kurir i slicno ne pratim.

Osim ovoga sto si nabrojao, pisalo je detaljnije o njemu u "24h" a mislim da je pisalo i u Vecernjim novinama.
E pa sad ako oni svi izmisljaju,...