Jump to content

Photo
- - - - -

US Open 2012.

Za sada bez dobrog podnaslova

• Please log in to reply
2073 replies to this topic

Poll: Pa da glasamo malo... :) (57 member(s) have cast votes)

Projektovani parovi polufinala u muškoj konkurenciji će biti sledeći ...

1. Đoković vs. Murray i Federer vs. Ferrer (32 votes [56.14%] - View)

Percentage of vote: 56.14%

2. Đoković vs. Ferrer i Federer vs. Murray (25 votes [43.86%] - View)

Percentage of vote: 43.86%

Titulu u muškoj konkurenciji osvaja...

1. Đoković (30 votes [52.63%] - View)

Percentage of vote: 52.63%

2. Federer (24 votes [42.11%] - View)

Percentage of vote: 42.11%

3. Murray (2 votes [3.51%] - View)

Percentage of vote: 3.51%

4. Neko četvrti (1 votes [1.75%] - View)

Percentage of vote: 1.75%

Pobednica kod dama će biti....

1. Serena Vilijams (32 votes [56.14%] - View)

Percentage of vote: 56.14%

2. Neko drugi (25 votes [43.86%] - View)

Percentage of vote: 43.86%

Vote Guests cannot vote

#1 I've got a problem

I've got a problem
  • Members
  • 34,282 posts

Posted 20 August 2012 - 13:39

Nju Jork! Velika Jabuka! Možda ne najveći ali definitivno najpoznatiji grad na svetu. Grad stospratnica i Statue Slobode. Grad berze i visoke mode. Grad velikih suprotnosti, ogromnog bogatstva i krajnjeg siromaštva. Grad Brodveja, pozorišta i zabave. Grad Niksa, grad Rendžersa, grad Jenkija i Metsa, Grad Džetsa i Džajantsa i povrh svega toga nabrojanog, u periodu od 27.08.2012.-09.09.2012. grad tenisa, jer se tada održava poslednji, četvrti GS u sezoni Otvoreni Šampionat Sjedinjenih Američkih Država u tenisu ili skraćeno US OPEN ( treba napomenuti da kvalifikacije za glavni turnir počinju već sutra što će takođe biti veoma zanimljivo ispratiti.)

Turnir se održva na terenima USTA Billie Jean King National Tennis Center.

Posted Image

... a tu svakako treba istaći najveći, najlepši, najglamurozniji teniski teren na svetu, veličanstveni Arthur Ashe stadium

Posted Image

Titule brane u konkurenciji dama Samanta Stosur koje je u prošlogodišnjem finalu neočekivano lako savladala Serenu Vilijams sa 6-2 6-3

Posted Image

... i Novak Đoković u konkurenciji muškaraca koji je u prošlogodišnjem epskom finalu savladao Rafaela Nadala 6-2 6-4 6-7 6-1

Posted Image

Nažalost, kao što verovatno svi znamo, Rafael Nadal zbog povrede neće biti u mogućnosti da učestvuje na ovogodišnjem US Openu što je veliki gubitak za sam turnir ali i za tenis uopšte :(

Žreb za ovogodišnji turnir biće obavljen u četvrtak 23. Augusta.

Sve relevantne informacije koje se tiču učesnika turnira, rasporeda igranja, turnirske istorije, nagradnog fonda, analize mečeva, Live Score, Point Tracker intervjue i članke, pres konferencije, kao i sve informacije vezane za dublove i miksove možete naći na ZVANIČNOM SAJTU TURNIRA.

Preostaje nam samo da se strpimo još ovih par dana, nabavimo sokove i grickalice, udobno se smestimo u naše fotelje/krevete i sa uživanjem ispratimo ko će u noći između nedelje i ponedeljka 09.09. i 10. 09. 2012. postati King of the hill, Top of the heap kao u čuvenoj pesmi Frenka Sinatre sa početka ovog mog skromnog izlaganja :).

UŽIVAJMO!

Edited by gmboki, 20 August 2012 - 13:41.

#2 GordanaZ

GordanaZ
  • Members
  • 4,347 posts

Posted 20 August 2012 - 14:23

Da se zapljunem prva :)
Super si ovo uradio... da nije ovo otvaranje teme, ko zna kad bismo dobili od tebe ovako obiman tekst :lol+:

#3 nlavrnja

nlavrnja
  • Members
  • 20,485 posts

Posted 20 August 2012 - 14:47

Da se zapljunem prva :)
Super si ovo uradio... da nije ovo otvaranje teme, ko zna kad bismo dobili od tebe ovako obiman tekst :lol+:

Sastavljao ga je 15 dana, svaki dan po 2 reda :D

#4 zoe Bg

zoe Bg
  • Members
  • 16,406 posts

Posted 20 August 2012 - 15:04

Anketa za sampionku objasnila :D

#5 GordanaZ

GordanaZ
  • Members
  • 4,347 posts

Posted 20 August 2012 - 15:10

Sastavljao ga je 15 dana, svaki dan po 2 reda :D

:lol+: sta je to naspram tri godine... svaki dan po dve reci.

Anketa za sampionku objasnila :D

Zamisli da sam na to tek sad obratila paznju :rotflmao:
I, btw, ja sam jedina glasala za ono skoro pa nestvarno polufinale Nole - Daca... puste nade.

Edited by Gordana_64, 20 August 2012 - 15:13.

#6 Milutinov Tata

Milutinov Tata
  • Members
  • 3,653 posts

Posted 20 August 2012 - 15:41

I, btw, ja sam jedina glasala za ono skoro pa nestvarno polufinale Nole - Daca... puste nade.

Ja sam statisticki obradio tu mogucnost i cini mi se da je procenat bas veliki, pa sam i ja dodao svoj glas :D .

#7 Wesley Sneijder

Wesley Sneijder
  • Members
  • 1,493 posts

Posted 20 August 2012 - 15:50

Ja sam statisticki obradio tu mogucnost i cini mi se da je procenat bas veliki, pa sam i ja dodao svoj glas :D .

U teoriji 50%, u praksi 10%...

#8 GordanaZ

GordanaZ
  • Members
  • 4,347 posts

Posted 20 August 2012 - 15:50

@Tata

Sponzori su jaci od svih statistika i svih zakona verovatnoce :lol+:

#9 I've got a problem

I've got a problem
  • Members
  • 34,282 posts

Posted 20 August 2012 - 15:52

... da nije ovo otvaranje teme, ko zna kad bismo dobili od tebe ovako obiman tekst :lol+:

Pa to... Rezon mi je bio da će dečače valjda znati da ceni taj moj nesvakidašnji trud :lol+:

#10 gaby

gaby
  • Members
  • 4,279 posts

Posted 20 August 2012 - 16:05

Izvini, boki, ali moram. :D

Anketa za pobjednicu :rotflmao: Kad Julka bude u vrhu, popravićeš se. :D

#11 delgado

delgado
  • Members
  • 23,212 posts

Posted 20 August 2012 - 17:05

fino otvaranje posta, ali ankete su jos bolje :+1:

Sta da kazem, uskoro cu dobro analizirati ko moze da dodje Tipsi u 3R/4R a svi znate da cu posle kukati na zreb :furious:

#12 steva8lfc

steva8lfc
  • Members
  • 12,621 posts

Posted 20 August 2012 - 17:12

Ja sam hteo, cak sam i kliknuo ali sam posle ispravio i stavio siguricu :D

#13 Arsenije Pesic

Arsenije Pesic
  • Members
  • 5,655 posts

Posted 20 August 2012 - 20:47

U teoriji 50%, u praksi 10%...

Što bi naš narod rekao, 50% da hoće, a 100% da neće. :D

#14 darvel

darvel
  • Members
  • 218 posts

Posted 20 August 2012 - 21:17

Ja bi potpisao Endija za polufinale, ali da Delpo i Conga nekako završe kod Goat-a.
Bez obzira što su povređeni, ako budu igrali njih dvojica su mi prave nagazne mine i ako polude mogu ršum da naprave.
Ako ništa, bar bi umorili starca Foču od tisuću ljeta.
Sa druge strane, ako Endija ne može da dobije na 3 dobijena, onda protiv Goat-a nema šta da traži.

#15 Milutinov Tata

Milutinov Tata
  • Members
  • 3,653 posts

Posted 20 August 2012 - 21:53

Na USO su polufinala i finale dan za danom tako da jacina protivnika u polufinalu ima mnogo vecu ulogu nego na drugim GS turnirima. Kome god zapadne Mari i ako do tog meca dodje, zagarantovano je visesatno obitavanje na terenu sa neizvesnim zavrsetkom. Kada se na to doda i raspored meceva, koji bi verovatno mec bilo koga od prva dva nosioca sa Marijem postavio kao popodnevni slager dana, jasno je ko je tu u prednosti.