Jump to content

Photo
* * * * * 1 votes

the showdown

• Please log in to reply
5748 replies to this topic

#1 winie

winie
  • Members
  • 9,287 posts

Posted 03 July 2012 - 07:41

show·down (shPosted ImagePosted ImagedounPosted Image)
n.
1. An event, especially a confrontation, that forces an issue to a conclusion.
2. Games The laying down of the players' cards face up to determine the winner of the pot in poker.
The American Heritage® Dictionary of the English Language, Fourth Edition copyright ©2000 by Houghton Mifflin Company. Updated in 2009. Published by Houghton Mifflin Company. All rights reserved.
showdown [ˈʃəʊˌdaʊn]
n
1. Informal an action that brings matters to a head or acts as a conclusion or point of decision
2. (Group Games / Card Games) Poker the exposing of the cards in the players' hands on the table at the end of the game
Collins English Dictionary – Complete and Unabridged © HarperCollins Publishers 1991, 1994, 1998, 2000, 2003

..poenta stavke dva je da u najgorem slučaju može da se opiči pokerica u 'ladovini uz pivu :lol+:

uglavnom, kako vam se čini iz utorak-perspektive?

da opičimo za vikend taj basket partizanovi-teškaši vs zvezdaši-prangijaši?

mislim da su ključne dve executive decision odluke:
(osim narafski da li uopšte đuskamo :lol+:)

- da li bi radije subotu ili nedelju?
- da li igrati ranije ujutru ili predveče??

ja imam neke svoje favorite&obrazloženje..ali ne mora da znači da je to pravi put:

..lično mi je gotivnija subota ali prihvatam i nedelju kao opciju
..čini mi se da je pametnije đuskati ujutru pošto nije toliko vruće a tereni su valjda prazni

*ada nam je domaći teren (obično nas barry outdoor-organizuje tamo pa dođu poirot, trbović, kaos, meda, bekrinjo, alek, prenko, bio jednom i nlavrnja..verovatno sam nekoga zaboravio) - ali prihvatam sve razumne sugestije. mada ada (rima&nada) ima svog šarma
a i barry će morati s'basketa na posao pa je možda i to issue

uglavnom, promislite, svi su dobrodošli da se malo zezamo&zafrkavamo
vidite i zbog realnog da se dogovorimo što pre pošto bi možda došao u bgd specijalno zarad teme
a možda i delgado zapuca, bitno je da imaš jednog igrača iz podmlatka u rosteru

jab'voleo da se pojavi 30 ljudi sa sve dabom&veteranom kao i grobarskim pandanom, al'dajte da vidimo šta je realno a nije W.

bar smo pokušali ako ništa :lala:

Edited by winie, 03 July 2012 - 07:45.

#2 Rumpelstiltskin

Rumpelstiltskin
  • Members
  • 35,271 posts

Posted 03 July 2012 - 07:48

Hoće li biti trećeg poluvremena ?

#3 winie

winie
  • Members
  • 9,287 posts

Posted 03 July 2012 - 07:52

ja ostajem za treće poluvreme pošto je specijalni okazion :lol+: aka neću na pijac posle basketa :lol+:

al'to ćemo najlakše da izvedemo cenim (mada je i to još jedna stavka u prilog suboti čini mi se)

#4 Chaos Is Me

Chaos Is Me
  • Members
  • 5,715 posts

Posted 03 July 2012 - 07:52

In. Što se termina tiče, svejedno mi je, samo da znam dan, dva unapred. A bez trećeg poluvremena ništa.

#5 Marvin

Marvin
  • Members
  • 4,829 posts

Posted 03 July 2012 - 07:54

Treće poluvreme uglavnom ne izostane na takvim skupovima :)
Naravno, ko izgubi plaća pivo ;)

Ja imam neke sitne vikendaške obaveze, pa mi paše subota pre podne ili nedelja popodne. Ali nije frka kako god da se organizujemo.

#6 Escalade

Escalade
  • Members
  • 6,045 posts

Posted 03 July 2012 - 07:56

porucujem mojima da se ne vracaju na forum bez pobede

#7 delgado

delgado
  • Members
  • 23,764 posts

Posted 03 July 2012 - 08:00

Evo ovako sto se mene tice. Rekao sam da po ovoj vrucincini i nakon izvrsavanja svih sugavih obaveza necu vise svracati u 'sunny Belgrade' do tamo nekog avgusta, ali mozda mogu da napravim izuzetak ako biste igrali ujutru. To bi mi najvise odgovaralo, pa da se vratim kuci cim se druzenje zavrsi, ali moram jos da razmislim, malo sam se i umorio od konstantnog tamo-vamo jurcanja. Vi se dogovorite, organizujte, pa cu ja procitati kad je konacan termin i videti da li mogu.

#8 winie

winie
  • Members
  • 9,287 posts

Posted 03 July 2012 - 08:02

porucujem mojima da se ne vracaju na forum bez pobede

dobro si javio na vreme da ponesem prangiju za opravljanje kolena od juzera koji se kliču beonegro&freethrow :lol+:

Edited by winie, 03 July 2012 - 08:03.

#9 Beonegro

Beonegro
  • Members
  • 10,311 posts

Posted 03 July 2012 - 08:07

Subota u 9h? (a.k.a. naredila Beonegrica da je u subotu popodne vodim u šetnju :rotflmao: )

#10 freethrow

freethrow
  • Members
  • 1,595 posts

Posted 03 July 2012 - 08:10

Freethrow inače podržava ovakve akcije, a pogotovo kada je ovako interesantan povod. Pozicija ostarelog pleja mu odgovara u potpunosti i potrudiće se da se pojavi na ovom, uskoro tradicionalnom, događaju.

#11 winie

winie
  • Members
  • 9,287 posts

Posted 03 July 2012 - 08:12

edit at beonegro
meni je to skroz kool
valjda u 9h može da se zauzme teren bez frke&muke

a i završili bi do 11h pa možemo na pivu kad krene ultimativna vrućina

Edited by winie, 03 July 2012 - 08:12.

#12 Escalade

Escalade
  • Members
  • 6,045 posts

Posted 03 July 2012 - 08:12

hoce li biti neki stream ili bar pbp :kece:

#13 winie

winie
  • Members
  • 9,287 posts

Posted 03 July 2012 - 08:14

:rotflmao: jedino ako bekrinjo iskopa nešto

#14 BarryWhite1

BarryWhite1
  • Members
  • 5,763 posts

Posted 03 July 2012 - 08:16

Meni odgovara subotu ujutru, 9h najkasnije mozda cak i malo ranije zbog vrucine.

#15 winie

winie
  • Members
  • 9,287 posts

Posted 03 July 2012 - 08:19

ja sam i za 8pola9 ako živalj može da ustane a medo da izdrži da ne spava celu noć