doun
)n.
1. An event, especially a confrontation, that forces an issue to a conclusion.
2. Games The laying down of the players' cards face up to determine the winner of the pot in poker.
The American Heritage® Dictionary of the English Language, Fourth Edition copyright ©2000 by Houghton Mifflin Company. Updated in 2009. Published by Houghton Mifflin Company. All rights reserved.
showdown [ˈʃəʊˌdaʊn]
n
1. Informal an action that brings matters to a head or acts as a conclusion or point of decision
2. (Group Games / Card Games) Poker the exposing of the cards in the players' hands on the table at the end of the game
Collins English Dictionary – Complete and Unabridged © HarperCollins Publishers 1991, 1994, 1998, 2000, 2003
..poenta stavke dva je da u najgorem slučaju može da se opiči pokerica u 'ladovini uz pivu
uglavnom, kako vam se čini iz utorak-perspektive?
da opičimo za vikend taj basket partizanovi-teškaši vs zvezdaši-prangijaši?
mislim da su ključne dve executive decision odluke:
(osim narafski da li uopšte đuskamo
- da li bi radije subotu ili nedelju?
- da li igrati ranije ujutru ili predveče??
ja imam neke svoje favorite&obrazloženje..ali ne mora da znači da je to pravi put:
..lično mi je gotivnija subota ali prihvatam i nedelju kao opciju
..čini mi se da je pametnije đuskati ujutru pošto nije toliko vruće a tereni su valjda prazni
*ada nam je domaći teren (obično nas barry outdoor-organizuje tamo pa dođu poirot, trbović, kaos, meda, bekrinjo, alek, prenko, bio jednom i nlavrnja..verovatno sam nekoga zaboravio) - ali prihvatam sve razumne sugestije. mada ada (rima&nada) ima svog šarma
a i barry će morati s'basketa na posao pa je možda i to issue
uglavnom, promislite, svi su dobrodošli da se malo zezamo&zafrkavamo
vidite i zbog realnog da se dogovorimo što pre pošto bi možda došao u bgd specijalno zarad teme
a možda i delgado zapuca, bitno je da imaš jednog igrača iz podmlatka u rosteru
jab'voleo da se pojavi 30 ljudi sa sve dabom&veteranom kao i grobarskim pandanom, al'dajte da vidimo šta je realno a nije W.
bar smo pokušali ako ništa
Edited by winie, 03 July 2012 - 07:45.