Jump to content

Photo
- - - - -

Premier League 2012-13

• Please log in to reply
4270 replies to this topic

Poll: Premier League 2012-13 (173 member(s) have cast votes)

Za koga navijate u PL

1. City (9 votes [5.17%] - View)

Percentage of vote: 5.17%

2. Utd (35 votes [20.11%] - View)

Percentage of vote: 20.11%

3. Chelsea (20 votes [11.49%] - View)

Percentage of vote: 11.49%

4. Arsenal (20 votes [11.49%] - View)

Percentage of vote: 11.49%

5. Liverpool (41 votes [23.56%] - View)

Percentage of vote: 23.56%

6. West Ham (22 votes [12.64%] - View)

Percentage of vote: 12.64%

7. Tottenham (6 votes [3.45%] - View)

Percentage of vote: 3.45%

8. Newcastle (4 votes [2.30%] - View)

Percentage of vote: 2.30%

9. Ostali (17 votes [9.77%] - View)

Percentage of vote: 9.77%

Vote Guests cannot vote

#1 steva8lfc

steva8lfc
  • Members
  • 12,666 posts

Posted 12 June 2012 - 22:07

Posted Image

Nova, 21. sezona najjace lige na svetu pocinje 18. avgusta a zavrsava se 19. maja.

Povratnici u najjace takmicenje su Reading, Southampton i West Ham a titulu, osvojenu u bukvalno poslednjim sekundama prvenstva, brane Gradjani iz Mancestera koji su dominirali cele godine ali su ipak morali da strepe da poslednjeg minuta.

Posted Image

U predstojecoj sezoni oni su svakako glavni kandidati za titulu a najveci rival u toj borbi ce im biti oni drugi Plavci, iz Londona.

Posted Image

Chelsea je, posle ocajne sezone sto se lige tice, dosao do titule u LS i time se bukvalno klub preporodio i uspeo da dovede dva odlicna pojacanja, Hazarda iz Lille-a i Hulka iz Porto-a sto im sigurno nece pomoci ako Tores i dalje bude u napadu :D

Sto se Crvenog dela Mancestera tice, oni ce vec dobro poznatom taktikom probati da dodju do jubilarne 20. titule. Individualno su slabiji i od jednih i od drugih Plavaca ali njihova najjaca snaga se nalazi na klupi vec dvadeset i pitaj koju godinu, FArguson -_-

Ako za nekoga znamo da ce se boriti za titulu ali da je nece osvojiti, to je onda Arsenal. Tacno da imaju 4 boda pred poslednje kolo nasli bi nacin da je izgube. Najveca briga im je, pored nedovodjenja kvalitetniih pojacanja, sta ce biti sa van Persijem? Ostaje li ili ne, ali o tome tek posle EP-a kao i o vecini transfera. Sto se tice njihovog najveceg rivala, Tottenham-a, videcemo kako ce ekipa podneti neigranje u LS koje je, po igrama u proslom prvenstvu sigurno zasluzila ali sami su krivi sto su posle prednosti od 10 poena u odnosu na cetvrtoplasiranog dosli u situaciju da svim srcem navijaju za Bajern u finalu LS.

A u najfudbalskijem gradu u Engleskoj, svi ocekujemo da Crveni budu bolji bar od Plavih :D Liverpool je dobio novog, mladog, menadzera sa kojim ce pokusati da se vrati na staze stare slave (plus da igramo k'o Barselona :D <_<).

Posted Image

Prosle godine je osvojen CC, prvi trofej posle sest susnih godina (daj sta das), i igrano finale FA Cup-a tako da se od ove sezone ocekuje mnogo bolja igra u prvenstvu, pre svega na Enfildu, i povratak u TOP4 tj. LS. Zbog prosle sezone, u kojoj su igrali nestvarno dobar fudbal, i u ovoj se mora posebna paznja obratiti na Newcastle.

Sto se tice sredine i donjeg dela tabele tu se, kao i uvek, nece znati ko koga jase ali svi se nadamo da ce Stoke ispasti :kece:

p.s. Raspored za predstojecu sezonu izlazi u ponedeljak.

Edited by nlavrnja, 30 July 2012 - 17:17.

#2 Kad ja podjoh

Kad ja podjoh
  • Members
  • 8,097 posts

Posted 12 June 2012 - 22:27

Ajmo, Cekicari, u gornju polovinu!!!

COYI Posted Image

P.S. Lep i objektivan uvod, ali najfudbalskiji grad, povratak u TOP4 :lol+:

Edited by Kad ja podjoh, 12 June 2012 - 22:28.

#3 glimmer twins

glimmer twins
  • Members
  • 34,554 posts

Posted 12 June 2012 - 22:34

Evo da se javim i ja na PL temi posle godinu dana pauze.... :)

Mozda je ovo ta sezona kada ce L'pool biti ponovo sampion mada se bojim da ce onda biti smak sveta.... :D

Edited by glimmer twins, 12 June 2012 - 22:34.

#4 steva8lfc

steva8lfc
  • Members
  • 12,666 posts

Posted 12 June 2012 - 22:36

P.S. Lep i objektivan uvod, ali najfudbalskiji grad, povratak u TOP4 :lol+:

Bitan je kvalitet a ne kvantitet -_-
TOP4 - ja to skroman posto je uvodni post :D

#5 sasha arsenal

sasha arsenal
  • Members
  • 1,656 posts

Posted 12 June 2012 - 23:07

jedva cekam start nove sezone da bih pokusao da zaboravim predhodnu.Definitivno ce City i Celzi biti glavni favoriti za titulu-nazalost.Celzi je naveliko u sopingu(Hulk,Hazard,Marin+traze desnog beka i verovatno jos nekoga u sredini),City jos nije koliko znam doveo pojacanje ali poznavajuci ih bice ih na pretek,Junajted doveo Kagavu i nekog talentovanog klinca(napadaca),Liverpul novog trenera, a mi Podolskog(nadam se ostanku kapitena sto bi bilo najvece pojacanje).
Bice tu jos pojacanja,odlazaka,povreda...nista nije moguce predvideti sa sigurnoscu.
Jedno je sigurno-navijacu svim srcem za moj klub.

#6 5yue8haogaoqi

5yue8haogaoqi
  • Members
  • 15,646 posts

Posted 12 June 2012 - 23:09

jeli stevo, koliko ti je bilo tesko postaviti sliku sa finala lige sampiona? ^_^

#7 steva8lfc

steva8lfc
  • Members
  • 12,666 posts

Posted 12 June 2012 - 23:16

jeli stevo, koliko ti je bilo tesko postaviti sliku sa finala lige sampiona? ^_^

:D Ma opusteno, od juce popodne ne moze nista da mi pokvari raspolozenje :kece:

#8 5yue8haogaoqi

5yue8haogaoqi
  • Members
  • 15,646 posts

Posted 12 June 2012 - 23:25

:D Ma opusteno, od juce popodne ne moze nista da mi pokvari raspolozenje :kece:

u potpunosti te razumem...ipak se cekalo kolko ono? godinu dana? :kece:

ot: ocekujem borbu za titulu izmedju sitija, mancestera i celzija, gde ce na kraju siti i celzi biti prva dva. arsenal izvan 4. a totnem i liverpul se bore za 4. mesto. iz lige ce ispasti soton, reding i qpr.

#9 glimmer twins

glimmer twins
  • Members
  • 34,554 posts

Posted 13 June 2012 - 21:45

Posted Image

#10 5yue8haogaoqi

5yue8haogaoqi
  • Members
  • 15,646 posts

Posted 13 June 2012 - 22:41

hari rednap napustio totnem...to je to sto se tice totnema za sledecu sezonu.

#11 steva8lfc

steva8lfc
  • Members
  • 12,666 posts

Posted 13 June 2012 - 22:52

hari rednap napustio totnem...to je to sto se tice totnema za sledecu sezonu.

Proslo 24h ne mogu da editujem uvodni post :D

#12 Baros

Baros
  • Members
  • 2,358 posts

Posted 14 June 2012 - 14:53

Proslo 24h ne mogu da editujem uvodni post :D

Mozda mogu expert ili nlavrnja?

Btw to je dobra vest za Liverpul, jedan konkurent manje za ono cetvrto mesto koje vodi u kvalifikacije za LS. ;)

#13 nlavrnja

nlavrnja
  • Members
  • 20,524 posts

Posted 14 June 2012 - 14:55

A sta treba da se edituje?

#14 steva8lfc

steva8lfc
  • Members
  • 12,666 posts

Posted 14 June 2012 - 14:57

Ma nista, nego recenica

Sto se tice njihovog najveceg rivala, Tottenham-a, videcemo kako ce ekipa podneti neigranje u LS koje je, po igrama u proslom prvenstvu sigurno zasluzila ali sami su krivi sto su posle prednosti od 10 poena u odnosu na cetvrtoplasiranog dosli u situaciju da svim srcem navijaju za Bajern u finalu LS. Svakako, opet konkurenti za TOP4.

sada deluje kao visak :D

#15 nlavrnja

nlavrnja
  • Members
  • 20,524 posts

Posted 14 June 2012 - 14:57

:lol:

Obrisano, mada mislim da ih prerano otpisujete, meni su oni super ekipa, samo im fali klupa.

Edited by nlavrnja, 14 June 2012 - 14:58.