Jump to content

Photo
* * * * * 3 votes

FK Crvena Zvezda 2012/2013

• This topic is locked This topic is locked
24022 replies to this topic

#1 DonJuan

DonJuan
  • Members
  • 10,501 posts

Posted 29 May 2012 - 21:00

*
POPULAR

Negde osamdeset i neke moj ćale je kupio tada jako skupu tehničku stvar. Radio sa kasetofonom i sa malim televizorom. Na tom radiju sam slušao, koliko se ja sećam, prvi put prenos Zvezdine utakmice. Nije baš bilo sjajno, igrali sa Barselonom, i sećam se da je voditelj bio u ekstazi ponavljajući ime nekog Maradone. Jeste Zvezda tada izgubila, ali nekako taj meč me je vezao za nju. Paradoks jeste da je bio poraz, ali od tada pa do sada u mojoj glavi odzvanja samo Zvezda. E sada, ja ne znam da li sam ranije odlučio da budem Zvezdaš ili je taj meč prelomio, ali to je magija koja traje...I kada nije bilo Barija, i kada nije bilo prenosa svakog meča na tv-u, Zvezda je rasla u meni, i ako tada, možda baš i najjasnije nije sijala.

Mnogo godina posle toga tu smo gde smo. Zvezda i dalje sija i dalje ima milion zvezdica oko sebe koje je prate i dalje postoji ta jedna želja - biti najbolji.

Pet godina je prošlo od kada se nismo okititli titulom prvaka, i sada je vreme da se taj post prekine. Pet godina čekamo da naša Zvezda ponovo zasija.

Kada je Robi došao na Marakanu, pre skoro godinu i po, rekao sam da je to novo budjenje. I ono se desilo. Robi je vratio u Zvezdu ono što nam je godinama unazad nedostalo, a to je vera u bolje sutra. Ja znam da smo mi Zvezdaši malo prznice, i da svako od nas zna i može bolje od Robija, ali tu harizmu koju on vuče sa sobom je jedinstvena i blago koje mi moramo da budemo ponosni što imamo.

Attached File  robert-prosinecki-1337704403-165502.jpg   85.26K   118 downloads

Zašto sam počeo od Robija. Zato što je on krov i konstrukcija našeg budućeg tima i igre. Posle puno godina imamo u timu igrače koji su ne samo mladi i perspektivni, nego i koji imaju viziju da igraju u timu koji prati armija navijača, i koji znaju koliko vredi svaki minut odigran u crveno-belom dresu. Konačno imamo igrače koji su rasli uz naš tim, i igrače koji su spremni da sutra zaigraju za prvi tim. Juče su to bili Mijailović, Ožegović, Stojković, sutra su to Simić, Luković, Spajić....

Attached File  Srdjan-Mijailovic.jpg   14.38K   114 downloads

Pre pola godine došli su Maksimović, Mladenović, Kasalica, Milivojević.....Sutra će doći neki novi igrači. Ono što mora da ostane jeste da ti igrači uvek moraju da znaju za koji tim se bore, i kolika armija navijača stoji iza njih. U timu će verovatno ostati trojac koji bi trebao da bude nosilac budućeg tima Tošić-Evandro-Lazović, uz igrače koji su došli zimus i uz par pojačanja, to je tim koji može do titule. A da je to tako pokazali su sa 3 uzastopne pobede nad večitim rivalom.

Attached File  evandro-gobel-e1332332930490.jpg   26.74K   108 downloads

Ono što nas takodje čeka u narednoj sezoni je pokušaj da se Zvezda vrati na mapu Evrope, što će biti jako teško jer nas na putu do grupnog takmičenja čekaju pravi velikani evropskog fudbala, i možda neke nepremostive prepreke. Ipak, ja verujem da uz malo povoljniji žreb mi možemo do tog davno željenog cilja, a onda, zašto da ne, i proleća u Evropi. Za to će nam trebati i puno snage i puno želje, a ovaj tim verujem da je ima.

Attached File  zvezda-ren.jpg   90.75K   107 downloads

Prošle sezone smo pobedili komšije 3 puta i osvojili Kup, nadam se da ćemo sledeće sezone pored Kupa koji je u našem vlasništvu imati i titulu prvaka Srbije. Za to će nam naravno biti neophodno puna podrška i pune tribine. Jer Zvezda nije ništa bez navijača.

Možda nije najbolji uvod, ali nadam se da će završnica ovog topica biti mnogo bolja, i da ćemo negde u ovo vreme pričati o rivalima u Ligi Šampiona.

Neka živi naša Crvena Zvezda.

Spoiler

Edited by DonJuan, 30 May 2012 - 14:41.

#2 tox

tox
  • Members
  • 943 posts

Posted 29 May 2012 - 21:07

Čast je prvi baciti podgovor na novu temu, za titulu, pardon za duplu krunu, za ligu Evrope, pardon, za prezimljavanje u Evropi. To su naši ciljevi Posted Image

#3 mile-r

mile-r
  • Members
  • 999 posts

Posted 29 May 2012 - 21:08

Pocinje ludilo.
Svaka cast na otvaranju, pogotovo na danasnji dan.
Nek se vrate slavni dani !

#4 Khal Drogo

Khal Drogo
  • Members
  • 4,516 posts

Posted 29 May 2012 - 21:17

Očekujem titulu , samo to .

@DonJuan

Odlično otvoren topić , imam samo malecnu primedbu ... dodaj u naslovu i dzedaje Posted Image

Edited by Khal Drogo, 29 May 2012 - 21:18.

#5 DonJuan

DonJuan
  • Members
  • 10,501 posts

Posted 29 May 2012 - 21:28

Očekujem titulu , samo to .

@DonJuan

Odlično otvoren topić , imam samo malecnu primedbu ... dodaj u naslovu i dzedaje Posted Image

Granted :D

#6 Khal Drogo

Khal Drogo
  • Members
  • 4,516 posts

Posted 29 May 2012 - 21:31

Granted :D

To je to Posted Image

Možete odmah da nam ubeležite titulu , force is too strong for pakistanis Posted Image

#7 Cort0 Maltese

Cort0 Maltese
  • Members
  • 1,148 posts

Posted 29 May 2012 - 21:39

Neka je Sila sa nama.:D

Presudna sezona nam slijedi...

#8 dzaba

dzaba
  • Members
  • 25 posts

Posted 29 May 2012 - 21:42

Da se ove sezone samo radujemo!

#9 spasa90

spasa90
  • Members
  • 271 posts

Posted 29 May 2012 - 21:42

Lep uvod, svaka cast :)
Inace, radio sam danas neki glupi kolokvijum, profesor insistira na datumu na prvoj strani, i ja stavim 29.05.1991. i ZVEZDA! pored...sad ako me srusi zbog toga..xD

#10 Khal Drogo

Khal Drogo
  • Members
  • 4,516 posts

Posted 29 May 2012 - 21:44

Da se ove sezone samo radujemo!

I ti se javio Posted Image

Posted Image

Dobili smo i el prezidentea , bilo je gusto ali ipak je uspeo da porazi zle nevažeće listiće Posted Image

http://www.b92.net/s...9&nav_id=613918

Edited by Khal Drogo, 29 May 2012 - 21:47.

#11 dzaba

dzaba
  • Members
  • 25 posts

Posted 29 May 2012 - 21:47

I ti se javio Posted Image

Pa skidamo maler, mora cela ekipa da bude na okupu Posted Image

#12 mile-r

mile-r
  • Members
  • 999 posts

Posted 29 May 2012 - 21:53

Najviče glasova za mesto u Skupštini kluba dobio je bivši predsednik crveno-belih Dragan Džajić. Njegovo ime je, zaokružilo 98 odsto glasača.

#13 DonJuan

DonJuan
  • Members
  • 10,501 posts

Posted 29 May 2012 - 21:59

Top 10 postera na temi Crevena Zvezda 2011/2012

Khal Drogo 885
orkan 713
DEJAN_CZV 664
droggy 638
daba 67 580
harper lee 537
Dingospo90 528
DonJuan 527
feanorlfc 500
MladjaGangster 493

Na novoj mladje snage da zamene nas matore.....

#14 PERICA!!!

PERICA!!!
  • Members
  • 501 posts

Posted 29 May 2012 - 22:08

Da nam se posreci novi topic i nova sezona...

Zvezdo volim te.....

#15 DS1989

DS1989
  • Members
  • 858 posts

Posted 29 May 2012 - 22:57

Na kraju je topic otvorio Don Juan. Ja sam zadovoljan. Bravo! Neka nam je sa srecom u ovoj sezoni!

Pozurite da predjemo prvu stranicu pre nego je postovao onaj cije se ime ne pominje! Posted Image