Mnogo godina posle toga tu smo gde smo. Zvezda i dalje sija i dalje ima milion zvezdica oko sebe koje je prate i dalje postoji ta jedna želja - biti najbolji.
Pet godina je prošlo od kada se nismo okititli titulom prvaka, i sada je vreme da se taj post prekine. Pet godina čekamo da naša Zvezda ponovo zasija.
Kada je Robi došao na Marakanu, pre skoro godinu i po, rekao sam da je to novo budjenje. I ono se desilo. Robi je vratio u Zvezdu ono što nam je godinama unazad nedostalo, a to je vera u bolje sutra. Ja znam da smo mi Zvezdaši malo prznice, i da svako od nas zna i može bolje od Robija, ali tu harizmu koju on vuče sa sobom je jedinstvena i blago koje mi moramo da budemo ponosni što imamo.
robert-prosinecki-1337704403-165502.jpg 85.26K
118 downloadsZašto sam počeo od Robija. Zato što je on krov i konstrukcija našeg budućeg tima i igre. Posle puno godina imamo u timu igrače koji su ne samo mladi i perspektivni, nego i koji imaju viziju da igraju u timu koji prati armija navijača, i koji znaju koliko vredi svaki minut odigran u crveno-belom dresu. Konačno imamo igrače koji su rasli uz naš tim, i igrače koji su spremni da sutra zaigraju za prvi tim. Juče su to bili Mijailović, Ožegović, Stojković, sutra su to Simić, Luković, Spajić....
Srdjan-Mijailovic.jpg 14.38K
114 downloadsPre pola godine došli su Maksimović, Mladenović, Kasalica, Milivojević.....Sutra će doći neki novi igrači. Ono što mora da ostane jeste da ti igrači uvek moraju da znaju za koji tim se bore, i kolika armija navijača stoji iza njih. U timu će verovatno ostati trojac koji bi trebao da bude nosilac budućeg tima Tošić-Evandro-Lazović, uz igrače koji su došli zimus i uz par pojačanja, to je tim koji može do titule. A da je to tako pokazali su sa 3 uzastopne pobede nad večitim rivalom.
evandro-gobel-e1332332930490.jpg 26.74K
108 downloadsOno što nas takodje čeka u narednoj sezoni je pokušaj da se Zvezda vrati na mapu Evrope, što će biti jako teško jer nas na putu do grupnog takmičenja čekaju pravi velikani evropskog fudbala, i možda neke nepremostive prepreke. Ipak, ja verujem da uz malo povoljniji žreb mi možemo do tog davno željenog cilja, a onda, zašto da ne, i proleća u Evropi. Za to će nam trebati i puno snage i puno želje, a ovaj tim verujem da je ima.
zvezda-ren.jpg 90.75K
107 downloadsProšle sezone smo pobedili komšije 3 puta i osvojili Kup, nadam se da ćemo sledeće sezone pored Kupa koji je u našem vlasništvu imati i titulu prvaka Srbije. Za to će nam naravno biti neophodno puna podrška i pune tribine. Jer Zvezda nije ništa bez navijača.
Možda nije najbolji uvod, ali nadam se da će završnica ovog topica biti mnogo bolja, i da ćemo negde u ovo vreme pričati o rivalima u Ligi Šampiona.
Neka živi naša Crvena Zvezda.
Edited by DonJuan, 30 May 2012 - 14:41.

This topic is locked