A ti bi malo "pozitivne atmosfere" sa tog foruma da preseliš ovde? Malo prostačenja, ha? Ala bi ti to leglo!
Ovako, sve je nekako sterilno na ovom forumu.
Zašto ti nisi otvorio temu o ESC- u nego se pozivaš na forum na kojem je "ekipa" daleko bolje organizovana na proterivanju neistomišljenika nego ijedan drugi forum na BHS- u?
Odgovorio si sam sebi. Ko god da je otvorio temu o Eurosongu, ispao bi prostak koji pokusava da siri pozitivnu atmosferu dok se ratni zlocinci nekaznjeno setaju na slobodi, ljudska prava se krse na svakom koraku, a i Hilandar gori.
Da je topic otvorio Rotterdamac, do sada bi se vec uveliko pricalo o opojnim drogama, da je Vilhelmina odavno bi se stiglo do kiflica i Jorgovanke Tabakovic, da je Baron, tek tu bi bilo gadarija svake vrste.... Eto, pomenuh samo neke od nas koji smo se danas javili na ovom topicu, a niz se moze nastaviti do u beskraj. Koliko to ima veze s mozgom, kad je rec o festivalu lakih nota u koji su sinoc bile uprti oci stotina miliona tv gledalaca u Evropi i okolini? Nema nimalo.
Sinoc sam, nakon odgledanog finala, sela uz komp da vidim kakvi su utisci drugih. Bas kao sto sam radila i prethodnih godina. Trazim, trazim, ali nista... Morala sam da se zadovoljim lokalnim medijima, njihovim komentarima citalaca i forumima. Mogu ti reci da je sve prastalo od euforije, a i u RL su petarde letele kroz prozore i automobili trubili na sve strane. Valjda su nekako zasluzili malo pozitivne atmosfere, pa im se prasta i to, i skakanje u centralnu gradsku fontanu, i dvoprstasenje.... Sto ovde nije slucaj, pa je blam i priznati da si gledao taj opijum za sVrBski narod.
Drugi razlog zbog kog niko nije otvorio topic o Eurosongu na fb92 je mnogo trivijalniji: Sve manje ljudi ga uopste posecuje. Nekome je to razlog za smeh. Meni nije.

This topic is locked