Jump to content


Photo
- - - - -

Grupa B


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
209 replies to this topic

#196 Ridjis

Ridjis
  • Members
  • 37,708 posts

Posted 17 June 2012 - 22:02

Сраман наступ Холандије на ЕП, највеће разочарење.

#197 Cro-boy

Cro-boy
  • Members
  • 4,466 posts

Posted 17 June 2012 - 22:09

jel palo još nekom za oko da su sve ekipe koje su krenule jako na ovom EPu poispadale - Rusi, Danci, Poljaci.....


... Hrvati :lol:

#198 add me on xvideos

add me on xvideos
  • Members
  • 26,655 posts

Posted 17 June 2012 - 22:13

portugalija moze da zavara jer nisu oni nesto specijalno odigrali danas a ni protiv danske. holandija jednostavno vrlo losa. previse dobro igraca na jednom mestu. dobro kaze roben, previse ega. da se ja pitam on bi bio prvi koji bi fasovao klupu. neki bolji trener bi ih vrlo lepo poslozio pa bi bili medju prvim favoritima za titulu. a portugalce ce neko bolji vrlo lako ustopovati. tj ronalda.

moguca polufinala portugal-spanija i nemacka-italija/francuska

Edited by NBK, 17 June 2012 - 22:14.


#199 steins

steins
  • Members
  • 7,357 posts

Posted 17 June 2012 - 22:17

... Hrvati :lol:


u svetlu onoga što sam napisao potpuno tačno - ali ja nekako imam jak osećaj da sutra bivša braća neće izgubiti od španjolaca. :s_d:

#200 Baros

Baros
  • Members
  • 10,602 posts

Posted 17 June 2012 - 22:18

dve stative je imao bombano..


Nisam video ovu drugu, prebacio na Svabe... Videh tek sad na pregledu. Odlican je Ronaldo bio.

#201 Ridjis

Ridjis
  • Members
  • 37,708 posts

Posted 18 June 2012 - 00:32

Холандија поред проблема са егоистима, лузерима и префорсираним играчима у шпицу и вези има огромне проблеме са одбраном. Па било ког од 7-8 наших најбољих дефанзиваца да им даш био би им најбољи у том делу екипе

#202 ferengi

ferengi
  • Members
  • 485 posts

Posted 18 June 2012 - 01:31

Eh kad bi Bata Djora bio dobre volje pa otisao u Holandiju, za 4- 5god. ne bi imali problem sa defanzivcima :twak:

Edited by ferengi, 18 June 2012 - 01:35.


#203 Cooltywattor

Cooltywattor
  • Members
  • 5,505 posts

Posted 18 June 2012 - 08:39

Odbrana im je takva da im se jedan Rna uopšte ne bi pozn'o.
Zna to i njihov selektor, otud i ona ziheraška postavka sa 2 DMF-a u prve dve utakmice.
Ne znam šta je juče pokušavao da igra, uglavnom - napadači mu se nisu videli, a jedina realna opasnost po gol Portugalaca bio je VdV.
Čak se i Snajder, koji je bio fantastičan u prve dve utakmice, izgubio negde između onog što zna i voli da igra i onog što je po taktici trebalo da igra.
Uvođenje Afelaja se pokazalo kao čist gubitak jednog defanzivca, bez ikakvog doprinosa napadu. Očajna partija, zaista.

Sa druge strane Portugalci - do primljenog gola kao posrani golubovi, nakon toga kao besni kerovi - nadigrali holandeze u svakom pogledu i zasluženo trijumfovali. Realno, pokazali više i od Holandeza i od Danaca.

Krajnji poredak u grupi - možda ne prema realnom kvalitetu ekipa, ali prema kvalitetu prikazanih igara svakako da.

#204 Doorn

Doorn
  • Members
  • 14,739 posts

Posted 18 June 2012 - 10:11

Holandija, sramota :rant:

Edited by Trn, 18 June 2012 - 10:11.


#205 TNT

TNT
  • Members
  • 3,242 posts

Posted 18 June 2012 - 11:40

Portugal konačno liči na ekipu, imaju paklenu sredinu, ali im fali kvaltietniji centarfor od Postige za veće domete. Švabe su me malo razočarale, ne bi čudilo da Grci budu mnogo tvrđi orah u četvrtfinalu nego što se očekuje... Sinoć se videlo da čvršći presing na Ozilu gasi Nemce, Švajnštajger nije ni približno kreativan u organizaciji... Ne vidim pomak u njihovoj igri u odnosu na prethodno EP i SP... Onaj stari Klose je mnogo ubojitiji igrač od Gomesa... Standardno su agilni, požrtvovani, bla, bla, nemačka disciplina, ali nema ekstra kvaliteta, samo upornost... Jedan Ozil je premalo...

#206 Kad ja podjoh

Kad ja podjoh
  • Members
  • 20,122 posts

Posted 21 June 2012 - 22:08

Snajder: Imamo "krticu" u timu

Neko je medijima prenosio dogovore iz svlačionice, tvrdi Snajeder. "Ostavite Van Marvijka, pronađimo kriticu u timu", poručio fudbaler Intera.
Posted Image

Ko će biti evropski prvak? Holandija ili Španija!

Ovakav biste odgovor dobili od većine ispitanika da ste ga postavili pre početka Eura. I kladionice su verovale da "lale" mogu do titule u Poljskoj i Ukrajini. Po njima je tim Berta van Marvijka bio drugi na listi, odmah iza Španije.

Ko je po vama najveće razočaranje prvenstva? Za razliku od prvog pitanja, kod ovog drugog su svi složni - Holandija!

I jeste.

"Narandžasti" su baš razočarali. Vicešampion sveta ispao je već posle prvog kruga, sa "krompirom" na bodovnom saldu. Neverovatno, ali istinito. Ni u Holandiji ne mogu da veruju da svetske zvezde u jednom timu, poput Van Persija, Snajdera, Robena... nisu uspele da igraju barem nerešeno na jednoj od tri utakmice.

Ipak, ušli su u istoriju. Po lošim rezultatima na evropskim prvenstvima stali su uz rame Jugoslaviji iz 1984. godine.

Prvi na udaru u domovini našao se selektor Bert van Marvajk. Njega su okrivili i neki igrači, među kojima nije Vesli Snajder.

"Holandija ima mnogo ozbiljnije probleme od kritikovanja selektora. Mnogo je važnije da pronađemo "krticu" u našim redovima", rekao je Snajder, jedan od onih koji su najviše podbacili.

Holandija je na EP igrala u B grupi i izgubila sve tri utakmice, od Danske sa 1:0, a od Nemačke i Portugalije sa po 2:1.

Učinak od tri poraza je najgori u istoriji Holanđana na velikim takmičenjima.

(MONDO)



#207 nlavrnja

nlavrnja
  • Members
  • 31,992 posts

Posted 21 June 2012 - 22:26

rekao je Snajder, jedan od onih koji su najviše podbacili.

:hail: za Mondo. Ovima treba oduzeti internet adresu.

#208 Kad ja podjoh

Kad ja podjoh
  • Members
  • 20,122 posts

Posted 21 June 2012 - 23:04

:hail: za Mondo. Ovima treba oduzeti internet adresu.


Nisam hteo da pisem, da ne bude da sam subjektivan. Covek da je mogao da se klonira, pa da asistira samom sebi, Holandija bi sad bila u polufinalu...

#209 Kad ja podjoh

Kad ja podjoh
  • Members
  • 20,122 posts

Posted 27 June 2012 - 17:03

Za ovo treba imati hrabrosti: Huntelar, Kajt i VDV izbačeni iz reprezentacije!

Selektor holandske fudbalske reprezentacije Bert Van Marvijk saopštio je posle sastanka sa Fudbalskim savezom ove zemlje da dok je on na čelu ekipe, u njoj neće više biti mesta za iskusni kvartet - Klas Jana Huntelara, Rafaela Van der Varta, Dirka Kajta i Džonija Heitingu.
Posted Image
Vest koja je uzdrmala Holanđane došla je kao posledica debakla "lala" na EURO-u.

Van Marvijk je na sastanku u Savezu predočio činjenice i nije želeo da se usteže oko toga koji su igrači pravili najviše problema u kampu.

Huntelar je imao fenomenalnu sezonu u Šalkeu iza sebe, postigavši 44 gola, a u reprezentaciji je postigao 12 tokom poslednjih kvalifikacija.

Van Der Vart je 99 puta nosio dres reprezentacije a bio je i kapiten, i čovek koji je postigao gol protiv Portugala.

Njih dvojica su najviše "nadrljali" kod Van Marvijka, a ljubitelji fudbala su satima posle vesti raspravljali na Tviteru oko toga koliko je ovo mudar potez selektora.

Urednik Skaj sportsa Mark Bakingem izrazio je skepsu zbog donete odluke, pošto smatra da bi Van Marvijk morao da ima na raspolaganju jednako dobre igrače, ukoliko je sposoban da se zahvali asovima poput VDV-a i Huntelara.

"U redu je kazniti igrače zbog nediscipline u reprezentaciji, ali ako im se trajno zahvaljujete na saradnji, onda morate da imate opasno dobre rezerve", rekao je Bakingem.
Posted Image
Heitinga i Kajt su takođe na crnoj listi, ali njihovo izbacivanje i nije toliko iznenađenje za Holanđane, najviše zbog toga što im je u neku ruku i bilo vreme za napuštanje tima, smatraju navijači.

Što je najluđe u celoj priči, pomenuta četvorka izgleda neće biti jedina koja se oprostila od "Oranja" - Mark Van Bomel i Vilfred Buma takođe se spominju kao kandidati koji će ustupiti mesto mlađima u narednim kvalifikacijama.

Ono što navijačima nije jasno je situacija oko Arjena Robena. Holanđani naime smatraju i da Robenu ne treba pružiti šansu u narednim kvalifikacijama, pošto nije zaslužio da nosi nacionalni dres.

Posle bacanja dresa prilikom pravljenja izmena protiv Nemačke, kao i vikanja Van Marvijku "ućuti", Roben je označen kao epicentar negativne energije u taboru "lala".

U holandskim medijima, opširno se piše da su Huntelar i VDV zapravo žrtve Robena koji ih je tokom EURO-a huškao protiv Van Marvijka, ali i nekih saigrača, poput Robina Van Persija.
Posted Image
I Vesli Snajder je za vreme EP govorio holandskim medijima da spuste loptu, odnosno da ne kvare dodatno atmosferu u timu prenošenjem informacija.

"Nije tajna da nije dobra atmosfera. Procurele su u javnost neke priče, što nije smelo da se dogodi", rekao je Snajder za Amsterdam Herald.

Kako za sada stvari stoje, Roben, Van Persi i Snajder biće nosioci igre "lala" u narednim kvalifikacijama, osim ako Van Marvijk u međuvremenu ne precrta još nekog od njih, poput igrača Bajerna na primer.



Za VdV sut karta, a za Robena ce da razmisli pa da mu ostavi meso u prvih 11 :mellow:

#210 Artur Dent

Artur Dent
  • Members
  • 8,603 posts

Posted 28 June 2012 - 15:45

Od juce ovo nije bitno, van Marwijk podneo ostavku.