Jump to content

Photo
- - - - -

Vlada Srbije - pregovori

• Please log in to reply
583 replies to this topic

#1 seccon

seccon
  • Members
  • 73 posts

Posted 25 May 2012 - 18:25

Ako vrh DS ima zelju da unisti svoju stranku, dobro im ide...

...

#2 Atreid

Atreid
  • Members
  • 3,558 posts

Posted 25 May 2012 - 20:32

...

Ma, sacekat ce Uvrijedjena Mlada da je Patrijarh pozove da se jos jednom zrtvuje za Srbiju.

Bez panike :)

#3 kronostime

kronostime
  • Members
  • 4,274 posts

Posted 25 May 2012 - 20:53

...

Vrh DS, sta to bese?

#4 Fender

Fender
  • Members
  • 5,916 posts

Posted 25 May 2012 - 22:24

Tadic Saper i Krstic.

#5 Atreid

Atreid
  • Members
  • 3,558 posts

Posted 25 May 2012 - 22:54

Tadic Saper i Krstic.

i Tucko.

#6 Semjon_Levitan

Semjon_Levitan
  • Members
  • 18,389 posts

Posted 25 May 2012 - 23:09

Vako, Skarlet premijer, Vladu formiraju DS-SPS-Preokret-manjine...

#7 NightSkies

NightSkies
  • Members
  • 5 posts

Posted 25 May 2012 - 23:10

Nije DS-u ostalo puno prostora za manevar. Sta god da urade, sem odlaska u opoziciju, ice im na stetu.

#8 munze

munze
  • Members
  • 2,347 posts

Posted 25 May 2012 - 23:16

aj prevedi,ko je skarlet?

vidimo se u nekom drugom filmu?

#9 Fender

Fender
  • Members
  • 5,916 posts

Posted 25 May 2012 - 23:45

Da sam na tvom mestu, malo bih se iskulirao od foruma, a ne jos dolazio da dajem jos insajd informacija.

#10 Semjon_Levitan

Semjon_Levitan
  • Members
  • 18,389 posts

Posted 25 May 2012 - 23:52

aj prevedi,ko je skarlet?

vidimo se u nekom drugom filmu?

Skarlet je Tadic.
Zbog "O tome cu misliti sutra".
@Fender-sajt Blica je prilicno javan...

#11 seccon

seccon
  • Members
  • 73 posts

Posted 26 May 2012 - 06:10

Zastrasujuce hrabro... :krsta:

Ostanak na vlasti po svaku cenu, a pritom nametnuti narodu misljenje da su se oni zrtvovali za Srbiju?! I jos ih mi kao molimo da pozure?!

Gde? Pa valjda da nastave... sta god da su vec radili...

#12 sirmium

sirmium
  • Members
  • 6,052 posts

Posted 26 May 2012 - 07:11

doceko sam slobin kraj...seseljev..kostunajin...sad tadijin...hocu bre kraj drzave vise!

#13 Sky_

Sky_
  • Members
  • 3 posts

Posted 26 May 2012 - 17:57

Da li je moguce da se i dalje razgovara i pomislja uopste na novu Vladu DS i SPS, kad su definitivno ovu zemlju odveli u kanal totalni. Ne mogu da verujem da neko moze uopste da podrzi ovo. I da li je moguce da je ta koalicija dozivela poraz na parlametarnim i Predsednickim izborima a da se toliko ta prica forsira na vasoj televiziji. Ja sam clan demokratske stranke jos od pre 5-tog oktobra, ali mislim da je sada stvarno dosta. Mislim da ce totalno iziritirati gradjane Srbije ukoliko budu napravili ovu koaliciju. Kakav bre Ivica Dacic. Jel ste normalni vi. Glasao sam na proslim izborima za Tadica i podrzao ga kad je pravio Vladu sa SPS-om samo iz razloga da bi se retifikovao prelazi sporazum o trgovini, a posle toga sam mislio da ce Tadic takticki unistiti sam Vladu, napraviti nove izbore i krenuti dalje novim koracima. Ljudi jel ste normalni, kakva bre koalicija DS-SPS. Dole bre ta kolacijia. I ne znam kako se vasa televizija spustila ultimatumima Tadica da toliko forsira ovu pricu. Bili ste mi do skoro najbolja televizija, kao u ono Slobino vreme Studio B koji se zalagao za nezavisnost, ali sada ste stvarno preterali. Vodite racuna da vam se to ne obije o glavu. Poz

#14 Schrodinger

Schrodinger
  • Members
  • 6,514 posts

Posted 27 May 2012 - 01:15

Da li je moguce da se i dalje razgovara i pomislja uopste na novu Vladu DS i SPS, kad su definitivno ovu zemlju odveli u kanal totalni. Ne mogu da verujem da neko moze uopste da podrzi ovo. I da li je moguce da je ta koalicija dozivela poraz na parlametarnim i Predsednickim izborima a da se toliko ta prica forsira na vasoj televiziji. Ja sam clan demokratske stranke jos od pre 5-tog oktobra, ali mislim da je sada stvarno dosta. Mislim da ce totalno iziritirati gradjane Srbije ukoliko budu napravili ovu koaliciju. Kakav bre Ivica Dacic. Jel ste normalni vi. Glasao sam na proslim izborima za Tadica i podrzao ga kad je pravio Vladu sa SPS-om samo iz razloga da bi se retifikovao prelazi sporazum o trgovini, a posle toga sam mislio da ce Tadic takticki unistiti sam Vladu, napraviti nove izbore i krenuti dalje novim koracima. Ljudi jel ste normalni, kakva bre koalicija DS-SPS. Dole bre ta kolacijia. I ne znam kako se vasa televizija spustila ultimatumima Tadica da toliko forsira ovu pricu. Bili ste mi do skoro najbolja televizija, kao u ono Slobino vreme Studio B koji se zalagao za nezavisnost, ali sada ste stvarno preterali. Vodite racuna da vam se to ne obije o glavu. Poz

Ti si se registrovao da nam ovo kazes? OK, a sad lepo priznaj da bi ti rado video koaliciju sa klerofashistickim dSS-om, pa da pricamo otvorenih karata... Jer jedino tako tvoja DS moze da izbegne sps (dobro, pardon, moze i u "velikoj" koaliciji sa satro naprednjacima) - ako bi naterali Preokret i URS sa dorcolskim ksenofobom i klerofashistom. Sto je realno taman toliko kao i da se vuk jeremic pokaje zbog svih svojih sranja i izvrsi zasluzen harakiri.

#15 Sky_

Sky_
  • Members
  • 3 posts

Posted 27 May 2012 - 10:28

Ti si se registrovao da nam ovo kazes? OK, a sad lepo priznaj da bi ti rado video koaliciju sa klerofashistickim dSS-om, pa da pricamo otvorenih karata... Jer jedino tako tvoja DS moze da izbegne sps (dobro, pardon, moze i u "velikoj" koaliciji sa satro naprednjacima) - ako bi naterali Preokret i URS sa dorcolskim ksenofobom i klerofashistom. Sto je realno taman toliko kao i da se vuk jeremic pokaje zbog svih svojih sranja i izvrsi zasluzen harakiri.

Kao prvo nisam se registrovao samo ovo da napisem, ali mi je ovo bio prvi topik na koji sam naleteo.
Kao drugo DSS bih odmah ukinuo i Kostnicu poslao u neko selo da cuva krave. Ne znam odakle ti ideja za DSS?
Kao trece za sve gradjane ove zemlje bi bila najbolja koalicija DS - SNS - LDP - URS. A Dacica zvanog Mali Sloba treba oterati u istorju gde mu je i mesto.
A za koga si ti molim te? Nemoj samo da mi kazes da si za Dveri pa da mi bude sve lepo jasno...

DS - ima najbolji kadar
SNS - da nosi stabilnost zemlje jer imaju cvrstinu i trenutno najbolji rezon generalno po pitanju unutrasnih probleme zemlje.
LDP - da vodi spolju politiku i sve sto je vezano za efikasnost
URS - da uredjuje i sprovodi ideju o regionima iz njihove kampanje (ali pod budnim okom policije i svih mogucih kontorla)

Edited by Sky_, 27 May 2012 - 10:32.