Jump to content

Photo
- - - - -

Roland Garros 2012

• Please log in to reply
2190 replies to this topic

Poll: Roland Garros 2012 (112 member(s) have cast votes)

Pobednik u muskoj konkurenciji

1. Djokovic (49 votes [53.85%] - View)

Percentage of vote: 53.85%

2. Nadal (33 votes [36.26%] - View)

Percentage of vote: 36.26%

3. Federer (7 votes [7.69%] - View)

Percentage of vote: 7.69%

4. Marej (2 votes [2.20%] - View)

Percentage of vote: 2.20%

5. Delpo (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

6. neko drugi... (0 votes [0.00%])

Pobednica u zenskoj konkurenciji

1. Azarenka (10 votes [10.99%] - View)

Percentage of vote: 10.99%

2. Sarapova (40 votes [43.96%] - View)

Percentage of vote: 43.96%

3. Radvanska (0 votes [0.00%])

4. Kvitova (1 votes [1.10%] - View)

Percentage of vote: 1.10%

5. Serena Vilijams (11 votes [12.09%] - View)

Percentage of vote: 12.09%

6. Na Li (4 votes [4.40%] - View)

Percentage of vote: 4.40%

7. neko drugi... (25 votes [27.47%] - View)

Percentage of vote: 27.47%

Vote Guests cannot vote

#2101 Boxy

Boxy
  • Members
  • 7,731 posts

Posted 11 June 2012 - 22:43

Ima i toga, ja sam ubedjen da ce neko od favoriti rano izleteti ali isto tako veca je verovatnoca da Feda sluzi servis 2 sata nego 4

I to se slazem, zato ce on da pobedi u finalu W za 2h -_-

#2102 steva8lfc

steva8lfc
  • Members
  • 12,648 posts

Posted 11 June 2012 - 22:46

I to se slazem, zato ce on da pobedi u finalu W za 2h -_-

:lol+:
Ovo je dusu dalo za bisere :P

#2103 gaby

gaby
  • Members
  • 4,279 posts

Posted 11 June 2012 - 22:52

I ja mislim da su OI za svu trojicu rizičnije od W i da neko prije može da ih izbaci na 2 dobijena.

A s obzirom da svi tvoji postovi vrve od :D bez obzira koliko otrovnih strelica u njima odapela, jasno je da ćeš na kraju uvek ti poslednja da se smeješ...

A to šta ja mislim o Sereni, to misli i devedeset posto ljudi koji prate tenis kao i njenih kolega tenisera i teniserki. Sama je kriva...

Možda sam malo provocirala kad neko napiše kako protivnika kenja i sl, ali to me stvarno nervira i ubuduće ću se suzdržati. Kao i one teorije kako neko igra sa 20 % mogućnosti a neko sa 150 %- toliko potcjenjivanje igrača je baš prepotentno.

Pa jeste, Serena ima dosta hejtera, ali nisam baš sigurna da je toliki procenat. Za kolege ne znam, ali većina njenih koleginica misle da su dive, tako da i nije neka šteta. Slaže se sa Rođom legendom i Mikaelom, dovoljno. :D A i ovaj smajli nije uvijek ironija, no?

Edited by gaby, 11 June 2012 - 22:54.

#2104 delgado

delgado
  • Members
  • 23,219 posts

Posted 12 June 2012 - 00:45

A, dobro, red je da se i vi nasmejete posle toliko vremena kukanja i prolivanja suza :rolleyes:
Ej, bre, skoro pa cela prosla godina, pa malo li je?

Sigurno sam plakao zbog Novakovih pobeda i titula :rotflmao:

A s obzirom da svi tvoji postovi vrve od :D bez obzira koliko otrovnih strelica u njima odapela, jasno je da ćeš na kraju uvek ti poslednja da se smeješ...

To cut the bullshit... dva posta na koja sam reagovao, pre onog mog su najobičnije hejtersko provociranje i lupetanje.Ako ti se ova tvrdnja ne svidja, slobodna si da pokažeš suprotno
Zatim, nemoj da se pozivaš ni na Boxy, ni na Stevu, ni na nlavrnju koji su izuzetno korektni u svakom momentu te se zbog njih trudim da ( iako ne krijem da ne volim ni Nadala ni Feda to javno i eksplicitno ne pokazujem )... za razliku od nekih forumaša i njima pripadajućih hejtovanih tenisera.

A to šta ja mislim o Sereni, to misli i devedeset posto ljudi koji prate tenis kao i njenih kolega tenisera i teniserki. Sama je kriva...

A jebiga nije bas tako.. Ima Serena mnogo postovaoca i fanova sirom sveta, posebno je cene sve teniserke i mozda se ponasala lose u nekoliko meceva , ali uspeh i prevazilazenje teske povrede i povratak na teren su za maksimalan rispekt. Ispadala je i veoma korektna u dosta meceva, moze se naci snimak na YT kako tesi Lisicki nakon povrede&predaje.. Ne verujem da misle svi da je debela Serona.

#2105 zoe Bg

zoe Bg
  • Members
  • 16,432 posts

Posted 12 June 2012 - 11:54

Tignor o finalu The Hard Way

Edited by zoe Bg, 12 June 2012 - 12:13.

#2106 steva8lfc

steva8lfc
  • Members
  • 12,648 posts

Posted 12 June 2012 - 14:47

klik

B-)

Edited by steva8lfc, 12 June 2012 - 14:48.

#2107 zoe Bg

zoe Bg
  • Members
  • 16,432 posts

Posted 12 June 2012 - 21:46

Bodova završna reč: Thumbs Up, Thumbs Down: 2012 French Open

#2108 Topix

Topix
  • Members
  • 78 posts

Posted 13 June 2012 - 08:28

Opet zezaju Rafu :D

Animatori koji prate dešavanja u Rolan Garosu bili su brzi i odmah po završetku duela napravili crtać Nadalovog meč poena u finalu protiv Novaka Đokovića.

Posted Image

Autori nisu baš bili naklonjeni Špancu, a njegov uspeh su predstavili sa omalovažavanjem.

Oni su se vratili na priču o dopingovanju španskih sportista, pa je tako bilo i u ovom animiranom filmu.

Nadal je pobedio, ali su mu potom oči čudno zasijale, dok su se na tribinama njegovi zemljaci špricali.

Spot se završava intervjuom sa tužnim Novakom Đokovićem.

Edited by Topix, 13 June 2012 - 09:26.

#2109 alcesta

alcesta
  • Members
  • 13,305 posts

Posted 13 June 2012 - 13:09

Kod nas nije bilo struje do popodne, baš su onda našli da stavljaju nova brojila :ajme:
Ako negde ima snimak ceremonije molim da se stavi, ni u jednoj reprizi na ES ga naravno nije bilo :(

Rafa potpuno zasluženo. Novaku nemam šta da zamerim za volju i želju, dao je sve od sebe na ovom turniru i 100% svojih trenutnih mogućnosti u finalu. Pošto ovo očigledno nije 100% njegovih ukupnih mogućnosti, sad sam uverena da može ovo da kompletira. Samo Novače nemoj više da tempiraš formu, ko Boga te molim :ajme:
Nadam se da će mu narednih godina stanje na listi omogućiti da ne igra s Rafom do finala, a za finale neka se sam pobrine :D

Novak je zasluzeno izgubio ovaj mec i izgubio ga je juce u prva 2.seta i to ponajvise zbog servisa sa kojim nije bilo problema tokom turnira.

Novak ima problem sa svojom igrom i nadam se da ce je pronaci na W.

Nadam se da ce na W imati i malo srece sa zrebom jer tamo ima on nekoliko mina koje mogu da mu naprave velike probleme ako bude ovako igrao.

Ali ako dodje do susreta sa Nadalom ja sam siguran da ce ga Novak resiti lakse nego prosle godine na W.

Ja mislim baš obratno, ovo je trava i Novak em ima problema sa formom već, em mu je na travi svakako najteže. Mada mislim da će teže stići do završnice na OI nego na W, sad mu je lakše da igra na tri dobijena, nekoliko puta se već izvlačio posle dva seta manjka, a na OI neka mu naleti neki lud server i biće velikih problema. Koliko bi samo značila ta medalja...

Iako je Fed po difoltu favorit za Wimbledon, njemu je dosta SF tamo. F moze videti akko opet bude u delu zreba sa Novakom, mada ne verujem da ce proci, ako uspe da dodje do SF-a to je za njega puna kapa, imajuci u vidu da je u poslednje 2 godine ispadao u QF. Ponovo su mu moguci protivnici u QF Berdych,Tsonga, njegovi dzelati u zadnje 2 sezone, tu su jos Daca i Tipsa koje bi sa lakocom otresao u tri seta. Mnogo mu zavisi od zreba. Sto se Rafe i Novaka tice, oni su pa moze se reci gotovo sigurni finalisti, Novaka mozda Conga moze da namuci, ali imajuci u vidu poraz na RG-u -> tesko. Mozda je cak Tipsa najveci protivnik Novaku za QF imajuci u vidu njihove susrete, tu bi bilo minimum 4 seta. Ja ipak Tipsi najvise zelim Mareja u QF.

Mislim da cemo i na Wimbledonu vrlo verovatno gledati finale Nadal-Novak, po peti put za redom, e sad ko ce pobediti, to je vec pitanje.. Nadal i ne igra nesto bolje nego prosle godine, Novak igra slabije. Nije Nadal nesto lose radio prosle godine, potezao je spinove, ali Novakov bekend i namestanje je sve to apsorbovalo, bio je bezgresan, kao zid, nije popustao, a napadao je savrseno. Novak sada igra i dalje vrhunski tenis, ali ipak ima malo oscilacija, malo slabije namestanje , ne stigne da se namesti na svaku loptu savrseno -> dolaze UE. Pricao je McL o tome prosle godine, niko ga nije konstantovao. Nadal je sigurno sa 3 vezane pobede vratio samopouzdanje, i svakako nas ocekuje jedan od najzanimljivijih Slamova u poslednje vreme imajuci u vidu da smo znali ko su najveci favoriti za AO&RG. Na W nekako nema favorita..

Ne slažem se baš, mislim da je i Fedu i Novaku jednako bitan žreb na W (kao i na OI uostalom). Na travi ne verujem da se Novak može tako brzo vratiti u vrhunsku formu. Očekujem to tek pred USO, ali ove godine me posle OI mnogo i ne zanima ostatak sezone :D
S obzirom na sve, polufinale na W ove godine bi bilo dobar rezultat, do finala može uz dobar žreb, ali još jedan W ne vidim ni u naznakama.
Ja Tipsi uvek želim Marija u QF, ali nešto ne ide :D

#2110 nlavrnja

nlavrnja
  • Members
  • 20,502 posts

Posted 13 June 2012 - 13:15

Ako negde ima snimak ceremonije molim da se stavi, ni u jednoj reprizi na ES ga naravno nije bilo :(

Na Nadalovoj temi sam ja okacio part 1 (ona radost posle titule). Idi preko tog klipa na YT i u opisu tog klipa imas ostale delove, mislim da su prva 4 linka za ceremoniju.

#2111 alcesta

alcesta
  • Members
  • 13,305 posts

Posted 13 June 2012 - 13:16

Aha, hvala. Gledala sam te klipove na Rafinoj temi ali nigde nema govora, to me interesuje. Idem sad da pogledam.
Edit: hvala, nađoh ga, mada je ovaj stvarno zakomplikovao što je kačio sve te delove :wacko:
Koliko bi se lakše pratilo da se obojica ne trude da govore francuski :lol+:

Edited by alcesta, 13 June 2012 - 13:27.

#2112 GordanaZ

GordanaZ
  • Members
  • 4,361 posts

Posted 13 June 2012 - 17:40

Aha, hvala. Gledala sam te klipove na Rafinoj temi ali nigde nema govora, to me interesuje.
Koliko bi se lakše pratilo da se obojica ne trude da govore francuski :lol+:

Oboma je francuski za :ajme:

#2113 wwww

wwww
  • Members
  • 4,494 posts

Posted 13 June 2012 - 18:14

Ne slažem se baš, mislim da je i Fedu i Novaku jednako bitan žreb na W (kao i na OI uostalom). Na travi ne verujem da se Novak može tako brzo vratiti u vrhunsku formu. Očekujem to tek pred USO, ali ove godine me posle OI mnogo i ne zanima ostatak sezone :D
S obzirom na sve, polufinale na W ove godine bi bilo dobar rezultat, do finala može uz dobar žreb, ali još jedan W ne vidim ni u naznakama.

Bre, alcesta, al´ si ti defetista! Da se Novak (ili Nadal, ili Fed) tako lako zadovoljavao ostvarenim i da nije zeleo vise nikada ne bi bio (bili) tu gde jeste. Naravno, ne treba kukati za sve zivo kao Delgado, ali ne bi se trebalo zadovoljavati (a posebno profesionalni sportisti) postignutim i ne teziti daljim uspesima i ostvarenjima. Bez toga nema napretka ni u cemu.
Fed je, sto se toga tice, zaista neverovatan i za divljenje: da posle toliko uspeha, rekorda i titula jos uvek, u poznim teniskim godinama, ima i motivacije i zelje i snage/koncentracije da se dalje bori i to s takvom konkurencijom, to je za svaki respekt, a i za primer.

#2114 alcesta

alcesta
  • Members
  • 13,305 posts

Posted 13 June 2012 - 19:02

Bre, alcesta, al´ si ti defetista! Da se Novak (ili Nadal, ili Fed) tako lako zadovoljavao ostvarenim i da nije zeleo vise nikada ne bi bio (bili) tu gde jeste. Naravno, ne treba kukati za sve zivo kao Delgado, ali ne bi se trebalo zadovoljavati (a posebno profesionalni sportisti) postignutim i ne teziti daljim uspesima i ostvarenjima. Bez toga nema napretka ni u cemu.

Pa što to meni pričaš, neću ja da igram na Vimbldonu :lol: ja se i nadam (u stvari ne, nego znam) da se on neće zadovoljiti postignutim, samo trenutno ne vidim neku igru koja može da zadovolji najviše ambicije. Uvek se treba nadati boljem, naravno, a za Feda se potpuno slažem. :)

Edited by alcesta, 13 June 2012 - 19:04.

#2115 wwww

wwww
  • Members
  • 4,494 posts

Posted 13 June 2012 - 19:20

Pa što to meni pričaš, neću ja da igram na Vimbldonu :lol: ja se i nadam (u stvari ne, nego znam) da se on neće zadovoljiti postignutim, samo trenutno ne vidim neku igru koja može da zadovolji najviše ambicije. Uvek se treba nadati boljem, naravno, a za Feda se potpuno slažem. :)

Nikad ne treba gubiti nadu :D

Ma, ne, nego si toliko cesto ponavljala da, sto se tebe tice, ne mora vise nista da osvoji itd. da je to postalo tvoj tm, kao Delgadovo kukanje i pesimizam.