Jump to content


Photo
- - - - -

b92.net


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1 Div

Div
  • Members
  • 7,752 posts

Posted 17 April 2012 - 18:31

Hrvat vozio kroz Novi Sad 282 km/h
IZVOR: BETANovi Sad -- Saobraćajna policija privela je sudiji za prekršaje hrvatskog državljanina Nikolu N. (22), zato što je vozio "porše" auto-putem brzinom od 282 kilometra na sat.



Kako je saopšteno, ta brzina konstatovana je radarom u blizini naplatne rampe Stara Pazova i evidentirana video snimkom, u okviru akcije međunarodne kontrole brzine učesnika u saobraćaju.

Nikoli N. je u skraćenom postupku izrečena novčana kazna u iznosu od 100.000 dinara i osam meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.






Da zanemarimo značaj nacionalnosti vozača.
Ali, vozio je 282 km/sat kroz Novi Sad, kod naplatne rampe Stara Pazova.
A, uhvaćen je u okviru u okviru akcije međunarodne kontrole brzine učesnika u saobraćaju. Ima li nacionalne kontrole, regionalne.

Mnogo je ovakvih bisera u poslednje vreme.


edit:
Evo izvorne vesti:

Auto-putem vozio "porše" 282 kilometara na čas

NOVI SAD - Hrvatski državljanin Nikola N. (22) vozio je"porše" auto-putem brzinom od 282 kilometra na sat, nakončega je priveden sudiji za prekršaje, saopšteno je danas iz Policijske upraveNovi Sad.

Ovu brzinu konstatovala je juče radarom saobraćajna policija na oko trikilometra ispred naplatne rampe Stara Pazova i evidentirala video zapisom.

Nikoli N. je u skraćenom postupku izrečena novčana kazna od 100.000 dinara iosam meseci zabrane upravljanja motornim vozilom, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, vozač je uhvaćen u prekoračenju brzine u okviru međunarodneakcije kontrole brzine učesnika u saobraćaju.


Edited by Div, 17 April 2012 - 18:54.