Jump to content


Photo

Izmedju nas...


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
271 replies to this topic

#31 ControlFreak

ControlFreak
  • Members
  • 3,070 posts

Posted 26 March 2012 - 16:27

ma svasta bih imala da kazem, ali me ovde poznaju kao finu, pa da ne ugrozavam reputaciju ;) .
jer mi romantika i nije jaca strana. moja su iskustva nekako, hm... konkretnija B-)


iju, iju, taman posla da cujemo nesto "konkretno", ta ovde smo svi tako "nevini" i "cedni" :rolleyes: , sram te bilo :P

#32 XXL

XXL
  • Members
  • 18,731 posts

Posted 26 March 2012 - 17:16

iju, iju, taman posla da cujemo nesto "konkretno", ta ovde smo svi tako "nevini" i "cedni" :rolleyes: , sram te bilo :P

mozda se zato neki i ustrucavaju/ustrucavamo? :) nismo svi nevini i cedni, samo nam jedna stvar na pameti. da se ne lazemo. a to vec nije romantika, to je za druge teme.

#33 ControlFreak

ControlFreak
  • Members
  • 3,070 posts

Posted 26 March 2012 - 17:40

mozda se zato neki i ustrucavaju/ustrucavamo? :) nismo svi nevini i cedni, samo nam jedna stvar na pameti. da se ne lazemo. a to vec nije romantika, to je za druge teme.


sto se mene tice moze i romantika i seks, i seks bez romantike i romantika bez seksa, sve je dozvoljeno
....nego, ipak je ovo balkanski forum, cak i kad smo anonimni, nemamo dovoljno hrabrosti , ipak je vazno ocuvati besprekoran forumski ugled :rolleyes:, tako da dzabe cekas, rott...

........

....hmmm...kad sam se zabavljala sa exom, krisom sam ga zvala kasno uvece, isunjala bih se u "laundry room" (sva sreca bio dugacak kabl iz kuhunje, a to je bilo najudaljenije mesto od spavace sobe mojih roditelja)...i tako smo satima provodili pricajuci ..... khm, khm, stari dobar phone sex....mada, nije los ni ovaj sexting sa ponekom slicicom :P

#34 dhx

dhx
  • Members
  • 7,032 posts

Posted 27 March 2012 - 01:39

Dragi moji,

Kada su braća Finn početkom devedesetih u bendu "The Crowdies", kako popularno "The Crowded House" zovu australski fanovi, napisali i izdali single "Four Seasons In oNe Day", a lokalni Kiwiji i Aussieji još danas teraju "balkanske šege" oko toga da li je bend novozelandski ili australski, nisam ni slutio da će takva balada, koja pre liči na "rock sapunicu" nego na neki ozbiljan "shaker", ostaviti toliki pečat na moju ličnost.

Kao i uvek, kada neozbiljni početak priče poprimi ozbiljnu emotivnu dimenziju, potrebno je (barem) dvoje za tango, pa ću tako deo odgovornosti prevaliti i na nju, na tu prekrasnu sirenu sa dušom divlje lavande i očima boje i sjaja Jadrana. Naime, nikada joj nisam skroz oprostio što sam se tako lako prepustio životu "as it happens", i što sam se zaljubio, odnosno barem shvatio da sam zaljubljen, tek kada je bilo mnogo kasno.

Moj dobar drugar i svedok tih vremena bi rekao da nije vredna tolike pažnje avijatičara bez kompasa u glavi, koji u predahu izmedju dva uzdisaja promoviše agendu zajebancije, medjukontinentalne tolerancije i avanturizma sa lokalnim kulturološkim sastojcima, u svojoj tek napunjenoj dvadeset i prvoj. Grešio je, greši i danas, tako mi pristrasnog srca.

Zbog nje sam propustio snorkeling u Bay of Plenty-u i večeru sa Olo Brownom, samo da bi mogao udisati tu energiju uz blagodejni letnji januarski vetar Waitemata harboura, sa prekrasnim pogledom sa North Shore-a na Auckland City Centre. Zbog nje sam gledao na "Southern Cross" kao na čudo božije dok pečatljivo izranja zalaskom sunca, uz vatrene poljupce i ljubav, koja se nikad formalno nije desila.

Zbog nje sam zaboravio da sam samo "another wandering spirit not to be taken seriously", iako mi je to rekla već u početku našeg druženja, negde uz prvi "Benson & Hedges", koji je damski izvadila iz torbice i pripalila, dok je mene, tadašnjeg nepušača, upozoravala na sve minuse neizbalansiranog života i usput učila deset različitih engleskih reči za ženske grudi, samo da bi se na kraju uvek složili da su njene jednostavno "knockers".

Negde u zaboravu, sjaj peščane plaže Whangamataja ipak pamti kako smo goli izranjali iz hladnog Pacifica i kako smo se smejali u brk vetrovitim ladnjikavim letnjim noćima, zbog kojih smo se zakopavali u pesak da nas greje dok se nismo popeli uz peščane hridine, u letnjikovac njenih roditelja, gde su se sve naše prepirke oko različitog načina za "rešavanja sveta" uvek završile ispod vrelog tuša, koji nikada nije bio toliko vreo kao njena odlučnost da je najbolji način da uspavaš "dete" tako da mu pružiš ekstra sisu - ili dve.

Nikada nisam smogao snage da joj kažem da za mene nije lepa samo onog trenutka u kojem nema više kontrole i nema više nazad, kada ostanemo sklopljeni u trenucima neizbrisive sudbine - u onom slatkom grču i nezaboravnom zatvaranju oči, u nekim retkim trenucima kada je na "Olimp" stigla milisekundu pre mene, a ja sam bio samo (polu)nemi svedok života "as it happens", držeći se pritom noktima za stvarnost koja nije postojala i koja me je jedina mogla ohladiti uz njene "benson & hedge-ovske" reči: "Please be discrete tomorrow, you're just a passenger lost in a world ot two, as I might be as well, in a different point of view."

Shvatio sam to jednog dana, kada smo već prošli sve bitke života, posle tri godine sporadičnog druženja koje bi uvek u mislima završilo sa stihovima:

"Even when you're feeling warm
The temperature could drop away

Finding out wherever there is comfort there is pain
Only one step away

Like four seasons in one day
"

Edited by dhx, 27 March 2012 - 07:36.


#35 ControlFreak

ControlFreak
  • Members
  • 3,070 posts

Posted 27 March 2012 - 02:55

:wub::wub:



you had me at "kada....."

http://www.youtube.com/watch?v=x0I6mhZ5wMw&feature=related

...take this topic over, baby...:heart: you rock!!

#36 jelisaveta

jelisaveta
  • Members
  • 702 posts

Posted 29 March 2012 - 10:08



#37 jelisaveta

jelisaveta
  • Members
  • 702 posts

Posted 29 March 2012 - 11:09

you had me at "kada....."

http://www.youtube.com/watch?v=x0I6mhZ5wMw&feature=related

...take this topic over, baby...:heart: you rock!!


jednu sam vezu prekinula, zbog berry white-a.
moj tadasnji decko je obicavao da prilikom svakog, ali svakog naseg vidjanja (nazovimo to tako) slusamo doticnog gospodina. u pocetku je prijalo, ali vremenom je tolika kolicina romantike, i senzualnosti dovela moj libido u stanje ustajale bare.
i tako, jedne veceri pustim ja njemu the prodigy - smack my bitch up:



ali mu nije leglo.
i tako...

#38 acajou

acajou
  • Members
  • 3,671 posts

Posted 29 March 2012 - 21:44

Bravo Jelisaveta za promenu muzickog pravca
nista gore od jeftine i ljigave romantike
to je za babe i nikako nije za dobar sex ;)

#39 GordanaZ

GordanaZ
  • Members
  • 5,533 posts

Posted 30 March 2012 - 18:44

...jer mi romantika i nije jaca strana. moja su iskustva nekako, hm... konkretnija B-)


E, kako se ja pronalazim u tvojim postovima, pa to nije humano :)
O stavovima da ti ni ne pricam... ne samo ovde, vec i sire, na mnogim temama.
Kazem ovo zato sto mi je nestalo plusica i ovo je nacin da izrazim slaganje s tobom :)


mozda se zato neki i ustrucavaju/ustrucavamo? :) nismo svi nevini i cedni, samo nam jedna stvar na pameti. da se ne lazemo. a to vec nije romantika, to je za druge teme.


Bice da je to.. znas kako je, ovo je ovde Balkan, pa sve i da se mnogi (od vas) javljaju i s vana :), a znas kako je to na Balkanu - cuti, niko da ne sazna Posted Image

Draga Control,
Divna ti je prica i jako je lepo cuti/procitati da se ipak desava.
Ja trenutno (poslednjih 15 godina) nisam bas u tom emotivnom/zaljubljivom modu, a volela bih, nije da ne bih :).
Nekako sam vise iz one Jelisavetine price konkretnog, i bez mnogo romantike... ili pak nikakvog Posted Image
Svejedno se lepo osecam kad cujem da se ljudi osecaju ovako poput tebe trenutno. Samo napred :).

Nego, sta htedoh reci... da ne bude da sam bas operisana od totalne romantike :)... poslednjih dana mi sve cesce odlutaju misli na jedno davno doba, doba gimnazijsko i na jedne predivne zelene oci (nikada posle nisam videla slicne, wow)...
Mozda ga se cesce setim jer mi se priblizava 30-ogodisnjica mature, na koju redovno odlazim... naravno, i ON, jer smo isli u isti razred...
I tako svakih pet godina, pomisljam na njega par meseci pre godisnjice i par meseci posle, a onda, nakon toga - nista.
Opet ga zakopam negde u neku od fioka mozga i izvadim nakon pet godina :)
I zasto ga se uopste setim, nije bio moja najveca ljubav (ili bar jedna od najvecih, kako to lepo rece Steins :)), nije ni po cemu bio poseban sem po tim fascinantnim ocima... zasto?

Iskreno - ne znam. Mozda zato sto je ostalo na nivou mladenacke zaljubljenosti, bez ikakvog mesanja ˝prljavog sexa˝. Drzanje za ruke, setanje po parku, ukredeni kratki poljubac na malim, i pokoji malo duzi i dublji na velikim odmorima, uvece par krugova na korzou (nemojte se smejati, ali, u moje vreme je postojao korzo ), pracenje do moje kapije, opet ukradeni poljubac da me ne vidi neko od komsiluka i dojavi mojoj mami :)...

Eto, za par meseci, opet negde dole na jugu, uz vec pomalo zaboravljene pesme starog Vranja, uz zvuke truba naslednika Bakije Bakica, uz obavezni prelazak na moj, juznjacki dijalekt (:)), opet cu ga videti i bice mi jako, jako lepo bar nekoliko sedmica... :)
I, ne, nikada nismo, za sve ove godine pozeleli da nesto promenimo, da ˝uprljamo˝... i on i ja ostavljamo stvari onako kako su se i prekinule davno, pre nekih 30 i kusur godina... i mislim da nam je tako lepse...

#40 ControlFreak

ControlFreak
  • Members
  • 3,070 posts

Posted 30 March 2012 - 19:14

Bravo Jelisaveta za promenu muzickog pravca
nista gore od jeftine i ljigave romantike
to je za babe i nikako nije za dobar sex ;)


acajou!! nemoj ti meni babe :angry: .... nisam ja ko taj iz jelisavetine price...ja volim promene :D
sutra idemo na koncert barokne muzike, kako li ce to tek raspaliti strasti :rolleyes:

#41 acajou

acajou
  • Members
  • 3,671 posts

Posted 30 March 2012 - 21:11

acajou!! nemoj ti meni babe :angry: .... nisam ja ko taj iz jelisavetine price...ja volim promene :D
sutra idemo na koncert barokne muzike, kako li ce to tek raspaliti strasti :rolleyes:

:D znala sam da ce kritika uroditi plodom.
:+1: za baroknu muziku, to zaista raspaljuje strasti.veruj kad ti kazem.ustvari ne veruj, videces i sama. :whistle:
uzivaj......u muzici ;)

#42 Ridjis

Ridjis
  • Members
  • 37,708 posts

Posted 30 March 2012 - 22:24

CF лепа тема и леп повод за отварање Posted Image
За који дан, ова песма и рефрен ће ми имати пуно смисла :)

http://www.youtube.com/watch?v=18qMbTXhF_4

#43 delgado

delgado
  • Members
  • 35,185 posts

Posted 30 March 2012 - 22:30

Kadar nevera..

#44 cyberwor/L/d

cyberwor/L/d
  • Members
  • 12,762 posts

Posted 31 March 2012 - 11:56

sutra idemo na koncert barokne muzike, kako li ce to tek raspaliti strasti :rolleyes:

Koja koincidencija! I ovde je u planu ista stvar.

#45 Impromptu

Impromptu
  • Members
  • 57,443 posts

Posted 31 March 2012 - 16:23

Super vam je tema, zaista...

Trenutno jedino što mogu, kao svoj mali doprinos istoj, je da citiram stihove Đ.Balaševića...

"O da mi je, da se još samo jednom zaljubim
opet bih uzeo kostim večnog dečaka...."

Samo nastavite Posted Image. Rado vas čitam još od otvaranja... :)