@cf
Nisam se ranije javio da te podrzim, nekako mi se cinilo logicim. Go for it. Yahooo!Secas se da smo ti lepo rekli, da ides u napad.
Bas mi je drago da valja!
Drustvo, necu da ova tema bude samo o meni (jes' da volim da sam u centru paznje)...dajte malo vasih prica, ako ste u braku ili vezi ili single, mora da ste imali neko romanticno iskustvo nekada ili sada?!
1332720519[/url]' post='3503671'] Gde si, mrd? Hvala za pesmu i podrsku. Ma, da sam samo znalla da su matematicari ovako dragi, ne bih se toliko predomisljala ;-)
Ma matematicari su super ljudi, samo im je ponekad zivot algoritam. To ja iz iskustva, sto rece ovaj moj matori:"cale ti si dosadan, UR always prepared!"Ponekad i dosadni.
Ma matematicari su super ljudi, samo im je ponekad zivot algoritam. To ja iz iskustva, sto rece ovaj moj matori:"cale ti si dosadan, UR always prepared!"Ponekad i dosadni.
Evo na primer danas mi je ucitao na kindle knjigu koju sam htela da citam pa je dosao i seo do mene dok sam lezala na sofi i citala, stavio moje noge u krilo skinuo mi cawapice i ceskao tamo znate ono gde te stegne lastis od cawapica. Onda smo popodne isli u setnju u obliznji park sa jezercetom i svratili do galerije posto on voli slike i tu razgledali poslednju izlozbu . U holu ispred su svirala neka dva starija gospodina na klavijaturi i kontrabasu , pa smo sa klincem malo sedeli i slusali ih. U povratku pored kola na parkingu ispod drveta sam ubrala nekoliko ljubicica i visibaba ciji me je miris podsetio na tamo daleko i kad smo bili mladi pa sam mu rekla da je on moja ljubicica .sitnice koje zivot znace. Interesantno upravo mi na TV -u ide poslednja scena decjeg filma Meet the Robinsons... How appropriate our lives are made in these small hours these little wonders, these twists & turns of fate time falls away, but these small hours, these small hours still remain
Drustvo, necu da ova tema bude samo o meni (jes' da volim da sam u centru paznje)...dajte malo vasih prica, ako ste u braku ili vezi ili single, mora da ste imali neko romanticno iskustvo nekada ili sada?!
ma svasta bih imala da kazem, ali me ovde poznaju kao finu, pa da ne ugrozavam reputaciju . jer mi romantika i nije jaca strana. moja su iskustva nekako, hm... konkretnija
ma svasta bih imala da kazem, ali me ovde poznaju kao finu, pa da ne ugrozavam reputaciju . jer mi romantika i nije jaca strana. moja su iskustva nekako, hm... konkretnija