Dakle, vidim na sajtu AMSS-a ovu super člansku karticu gdje za 2000 rsd godišnje dobiješ svašta nešto u slučaju da (ne daj Bože) zatreba
http://www.amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=60&Itemid=65
E sad, ono što me interesuje je da li je neko imao iskustva sa AMSS-om u praksi, odnosno da li je sve ovo što piše ostvarivo u praksi ili u stvarnosti nije baš sve tako?
Za te pare sigurno je dobro imati ovako nešto, nikakva je cijena u odnosu na ono što te košta da se recimo pokvariš u inostranstvu (šlep, servis, smještaj, izgubljeno vreme, živci...),
ali ako se desi pa ti AMSS zakaže onda ne vredi ništa.
Dajte neka iskustva
AMSS - super članska kartica. Da li je sve baš tako sjajno/bajno?
Started by
kloshar
, Mar 08 2012 18:33
3 replies to this topic
Posted 08 March 2012 - 18:33
Posted 24 May 2012 - 12:42
Imao karticu, imao i nesrecu da mi je bila potrebna, pozvao ih, (iz slovenije), uzeli mi kontakt telefon i gdje se nalazim, za 5 minuta me pozvao slvenac da potvrdi, 20 minuta kasnije njihovo terensko vozilo, sredio cova sve sto je trebao,dao mi papir da potpisem i mirna backa.
Kupio sam novog smarta pa sad imam njihovu podrsku, ali cim mi istekne ce ta AMZS-ova kartica da mi bude prva kupovina.
Sve preporuke
Kupio sam novog smarta pa sad imam njihovu podrsku, ali cim mi istekne ce ta AMZS-ova kartica da mi bude prva kupovina.
Sve preporuke
Edited by Jr, 24 May 2012 - 12:43.
Posted 26 May 2012 - 09:19
Kako si me podsetio. Svake godine je uzimam. I sad mi treba za dvadesetak dana.
Ima stos da kad je uplatis aktivira se posle par dana, a stize ti postom posle 15 dana. Ako i krenes bez nje dovoljno je znati broj kartice u nevolji.
Ima stos da kad je uplatis aktivira se posle par dana, a stize ti postom posle 15 dana. Ako i krenes bez nje dovoljno je znati broj kartice u nevolji.
Posted 14 June 2012 - 09:59
Pre par godina mi je crkla glava motora na Jugu, nisam mogao da ga prevezem do majstora da utvrdi kvar. Okreno sam AMSS uclanio se na najmanju tarifu 600 dinara cini mi se, sacekao 2 dana i pozvao ih da me slepaju do majstora. Umesto da platim preko 3000 dinara za slepanje, platio sam clanarinu AMSS za kola koja su posle par dana zavrsila po sistemu staro-za-novo.
Clanstvo u AMSS je zlu ne trebalo, bolje imati nego nemati, a za tih 2000 dinara, nece niko propasti,a ume da bude izuzetno korisno.
Clanstvo u AMSS je zlu ne trebalo, bolje imati nego nemati, a za tih 2000 dinara, nece niko propasti,a ume da bude izuzetno korisno.