Forum B92: skola - Forum B92

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

skola skola Rate Topic: -----

#1 User is offline   zvezdica333 

• Group: Members

Posted 05 February 2012 - 17:17

da li ce se ici u skolu...sta je sa studentima,da li ce odloziti ispite ili ce ispiti biti u jednom danu...???
0

#2 User is offline   Black Dog 

Posted 05 February 2012 - 17:33

U NS kažu - zavisi od padavina u narednih 24h.... uglavnom "sve radi normalno i nema razloga za odlaganja/zatvaranja". Prognoze kažu da će noćas biti smetova - pa ti vidi.

BTW. država nam je raspad - totalni.. teško im da se usaglase...

This post has been edited by Black Dog: 05 February 2012 - 17:37

---- The glory had departed: Serbia stood before the world as a blood-spattered, bankrupt, quasi-fascist banana republic. ---
Hitchens

Živ je Kin, umreo nije dok je Srba i Srbije. Nek ti je večna slava i hvala veliki vođo. Alahu Kin Ekbar.
0

#3 User is offline   zvezdica333 

Posted 05 February 2012 - 17:56

na vestima sam cula da osnovne skole i srednje nece raditi...ali pored toga citajuci novine na net-u neke skole se ne slazu sa tim i ipak ce radti...sto je bezveze...nadm se da ce svi pristati da prekinu nastavu na nedelju dana...

This post has been edited by zvezdica333: 05 February 2012 - 17:58

0

#4 User is offline   dexter8 

Posted 06 February 2012 - 08:46

Najbolje bi bilo da se škola ukine. Kome to još treba u životu, pa nisu li toliki uspešni i moćni ljudi u Srbiji jedva završili i osnovnu?
Ukinuti, nego šta, pa onda srpska dečica sa 7 godina umesto u školske klupe da idu u radionice i fabrike da šiju odeću za neki poznati brend. To je razvojna šansa ove zemlje.
3

#5 User is offline   Sunshine State 

Posted 06 February 2012 - 09:36

Ako me pamcenje ne vara, u moje vreme se islo u skolu - stalno! Prvi i jedini "raspust" u prvom polugodistu su bila dva dana, 29. i 30. Novembar. Zimski raspust je pocinjao u januaru, trajao dve nedelje (kasnije ga produzili na 3). U drugom polugodistu smo imali 1. i 2. maj, 9. maj i to je to!
Islo se do 20. juna.... bez strajkova, bez Svetog Save, bez Uskrsa i Bozica.
Well-behaved women seldom make history
0

#6 User is offline   YU7 73 

Posted 06 February 2012 - 10:45

Ako niste primetili vreme je malo problematicno.
Kod mene u opstini nije vanredno stanje proglaseno, pa mozes da juris 30 km/h, a negde bogami i 50.
E: a mozes i da izletis sa puta kad naidjes na neravninu sa 30, kao npr ja

This post has been edited by kanader: 06 February 2012 - 19:26

0

#7 User is offline   Sunshine State 

Posted 06 February 2012 - 11:02

Ma ok za ove vanredne situacije.... ja to vise onako "in general"... obzirom da se poslednjih godina u Srbiji malo-malo pa ne ide u skolu: jesenji raspust, zimski raspust, sveti Sava, dan drzavnosti, Uskrs, prolecni raspust, strajkovi.....
Well-behaved women seldom make history
2

#8 User is offline   zvezdica333 

Posted 06 February 2012 - 23:07

smatram da nije uredu sto neke skole rade,a sto je najgore to su skole po manjim mestima gde i ima mnogo vise snega...Po pitanju toga sto skole ne rade mislim da je tako bolje...posto je bas hladno...a i autobusi kasne...
0

#9 User is offline   zvezdica333 

Posted 06 February 2012 - 23:37

da li neko zna kad cemo nadoknaditi...
0

#10 User is offline   ControlFreak 

Posted 07 February 2012 - 00:08

View Postzvezdica333, on 06 February 2012 - 23:07, said:

smatram da nije uredu sto neke skole rade,a sto je najgore to su skole po manjim mestima gde i ima mnogo vise snega...Po pitanju toga sto skole ne rade mislim da je tako bolje...posto je bas hladno...a i autobusi kasne...

zar ne postoji neki razradjeni plan po skolama gde se nude informacije? ovde je to fino organizovano i skola ima hotline sa redovnim informacijama o zatvaranju. takodje se objavljuje i na lokalnim vestima.....secam se kad sam zivela u midwestu i skoro svake zime smo imali po par "snow days", zatvaranja skole zbog preteranog snega ili hladnoce. to deca onda nadoknade krajem skolske godine ukoliko odbor tako odluci. uglavnom je tih par dana vec uracunato u kalendarsku skolsku godinu, tako da ne mora da znaci da mora da se nadoknadi. secam se par jako losih zima, doduse deca se nisu mnogo bunila sto su skole zatvorene :) , ali je nezgodno sto odrasli obicno moraju da rade :angry: .

I will be happy forever, nothing will hinder me; I walk with beauty before me, I walk with beauty behind me, I walk with beauty below me, I walk with beauty above me, I walk with beauty around me, My words will be beautiful - Navajo prayer
0

#11 User is offline   MAGRIPA65 

Posted 07 February 2012 - 00:19

A u cemu je poenta terati decu u skolu tokom elementarnih nepogoda. U vecini zemalja se skole u takvim situacijama zatvaraju i bez propasti drzave i mladjeg narastaja.Kada vec ne idu u skolu za razne praznike koja je svrha terati ih da gacaju kroz metar snega

This post has been edited by MAGRIPA65: 07 February 2012 - 00:19

Americans love a winner and will not tolerate a loser. Americans play to win all the time. I wouldn't give a hoot in hell for a man who lost and laughed.
Now I want you to remember that no bastard ever won a war by dying for his country. He won it by making the other poor dumb bastard die for his country.
1

#12 User is offline   namcor 

Posted 07 February 2012 - 15:29

Ne znam kako je na planinama, ali u NS je stanje sasvim OK, dnevne temperature su sasvim pristojne za zimsko doba, glavne saobraćajnice su raščišćene, a deca se sankaju i grudvaju.... Mislim da je problem u potrošnji električne energije i gasa za grejanje, samo niko neće baš glasno da kaže, nego se vade na nevreme.

This post has been edited by namcor: 07 February 2012 - 15:33

0

#13 User is offline   zvezdica333 

Posted 08 February 2012 - 15:08

sad razmatraju da li cemo ici sledece nedelje ili cemo imati jos jednu nedelju "raspusta"....i naravno to ce tek u petak objaviti...samo mi nije jasno zasto im treba toliko vremena...:huh:
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic