Forum B92: VTSWW-ima li neko iskustva? - Forum B92

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

VTSWW-ima li neko iskustva? Rate Topic: -----

#1 User is offline   anchy1 

• Group: Members

Posted 03 February 2012 - 14:59

Ukratko-tip prodaje auto sa našim tablicama,a i on i auto se nalaze u Dablinu(!?).Trebalo bi da i transport i uplata idu preko firme VTSWW http://vtsww.com/index.php
Nemam pojma kako ovo funkcioniše,ni da li uopšte funkcioniše,pa ako neko zna neka javi...
0

#2 User is offline   monaline 

Posted 06 February 2012 - 10:59

I ja sam kontaktirao istog lika , dobijam neodređene informacije i sve mi se čini da je u pitanju neka prevara . Njihov sajt sam našao na listi lažnih sajtova http://db.aa419.org/...w.php?key=65557 .
Biće da se treba skloniti dalje od tog oglasa.

View Postanchy1, on 03 February 2012 - 14:59, said:

Ukratko-tip prodaje auto sa našim tablicama,a i on i auto se nalaze u Dablinu(!?).Trebalo bi da i transport i uplata idu preko firme VTSWW http://vtsww.com/index.php
Nemam pojma kako ovo funkcioniše,ni da li uopšte funkcioniše,pa ako neko zna neka javi...

0

#3 User is offline   tanya78 

Posted 07 February 2012 - 17:57

Pozdrav Anchy,
registrovala sam se ovde jer vidim da nisam jedina probala da proverim sta se krije iza onako blesavog oglasa.

Ja sam razmenila vise mail-ova sa tim laznim Robertom.U cetvrtak,u kasnim vecernjim satima ubedila sam ga da sam stvarno zainteresovana da za dan dva zavrsimo razmenu.I tip povuce auto sa oglasa.Da i on bude uverljiv.Za svo to vreme,moj prijatelj koji se inace bavi medjunarodnom spedicijom proverava taj VTSWW i kaze "nikad cuo".A redosled stvari je trebao da ide ovako:Ja uplacujem preko virmana toj kompaniji 5000 eura plus proviziju za posredovanje banke.Kompanija obavestava tipa da je uplaceno i on utovara auto na brod.On snosi troskove transporta.Ah...gratis transport!Pa ko bi odbio?!Auto putuje nedelju dana i stize meni zajedno sa svom dokumentacijom.Meni ostaje samo da ga proverim i to dobijem citava dva radna dana za to.Cak bi mi i andjeli iz kompanije pomogli oko prevoda auta na moje ime.Ako mi se ne svidja,ne odgovara opisu ili sl. vratim auto kompaniji i dobijem svoj novac nazad a automobil ide nazad u "Dablin" o "Robertovom" trosku...Ha,ha,ha...sve sto treba da uradim je samo da kliknem dva tri puta "I accept" uplatim 5000 eura i dobijem auto koji vredi najmanje 8000eura za samo 5000eura.Covece!!!
Htela sam da budem bezobrazna pa da kazem:"ma nema potrebe za tolikim angazovanjem,dajte mi adresu i eto mene za koji dan u Dablinu.Samo ga drzite u toplom.I sama cu si platiti nekoga da mi preveze,i onako ste ga prodali za dzabe,nema smisla da me castite i transportom".Mozda i hocu!
Evo u nedelju je ponovio oglas.Ja se samo nadam da niko nece nasesti na ponudu.

0

#4 User is offline   mrd 

Posted 07 February 2012 - 18:15

Ne dam pare pre nego vidim robu. Ako hoce, dobro, ako nece, ima ko hoce. Nista nije dzabe. Con je, con!
Kojo: "Čitam o maltretiranju i vezivanju pertli oko vrata osmogodišnjim devojčicama u školi.
Pa gde je tu to srpsko viteštvo o kojem nam seru decenijama? Gde su tvorci i korisnici „nebeskog naroda“
da stanu pred te mlade ljude i kažu da su sve to neviteške akcije nedostojne nebeskog naroda? Nema ih."
0

#5 User is offline   anchy1 

Posted 07 February 2012 - 21:19

View Posttanya78, on 07 February 2012 - 17:57, said:

Pozdrav Anchy,
registrovala sam se ovde jer vidim da nisam jedina probala da proverim sta se krije iza onako blesavog oglasa.

Ja sam razmenila vise mail-ova sa tim laznim Robertom.U cetvrtak,u kasnim vecernjim satima ubedila sam ga da sam stvarno zainteresovana da za dan dva zavrsimo razmenu.I tip povuce auto sa oglasa.Da i on bude uverljiv.Za svo to vreme,moj prijatelj koji se inace bavi medjunarodnom spedicijom proverava taj VTSWW i kaze "nikad cuo".A redosled stvari je trebao da ide ovako:Ja uplacujem preko virmana toj kompaniji 5000 eura plus proviziju za posredovanje banke.Kompanija obavestava tipa da je uplaceno i on utovara auto na brod.On snosi troskove transporta.Ah...gratis transport!Pa ko bi odbio?!Auto putuje nedelju dana i stize meni zajedno sa svom dokumentacijom.Meni ostaje samo da ga proverim i to dobijem citava dva radna dana za to.Cak bi mi i andjeli iz kompanije pomogli oko prevoda auta na moje ime.Ako mi se ne svidja,ne odgovara opisu ili sl. vratim auto kompaniji i dobijem svoj novac nazad a automobil ide nazad u "Dablin" o "Robertovom" trosku...Ha,ha,ha...sve sto treba da uradim je samo da kliknem dva tri puta "I accept" uplatim 5000 eura i dobijem auto koji vredi najmanje 8000eura za samo 5000eura.Covece!!!
Htela sam da budem bezobrazna pa da kazem:"ma nema potrebe za tolikim angazovanjem,dajte mi adresu i eto mene za koji dan u Dablinu.Samo ga drzite u toplom.I sama cu si platiti nekoga da mi preveze,i onako ste ga prodali za dzabe,nema smisla da me castite i transportom".Mozda i hocu!
Evo u nedelju je ponovio oglas.Ja se samo nadam da niko nece nasesti na ponudu.

Vidiš ti to,a mi smo bili u pregovorima za 3000 evrića...Naravno da sve to blesavo zvuči,valjda neće niko da se upeca.Idemo dalje da preturamo oglase...
0

#6 User is offline   Aswert 

Posted 09 February 2012 - 19:19

I ja sam imao iskustvo sa tim tipom. Sad je promenio i ime i grad.

0

#7 User is offline   Ibiza 

Posted 09 February 2012 - 19:45

View PostAswert, on 09 February 2012 - 19:19, said:

I ja sam imao iskustvo sa tim tipom. Sad je promenio i ime i grad.

Mozda je ovo neko drugi, zasto mislis da je istl lik!?
G. H. Hardy - "It's not worth an intelligent man's time to be in the majority. By definition, there's already too many people there."
0

#8 User is offline   Aswert 

Posted 10 February 2012 - 16:43

Znam. Prvo je rekao da je iz Dablina. I sve ostalo se poklapa sem imena.
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic