Jump to content

Photo
- - - - -

ZASTO?

• Please log in to reply
1134 replies to this topic

#811 condor

condor
  • Members
  • 4,104 posts

Posted 14 February 2012 - 17:28

samo sam čekala momenat kad će neko da napiše da je vesna promenila ploču. :D

doduše, nisam ga baš očekivala od tebe ali to je već moja greška. sledeće, ali ne i manje bitno: ako imaš nameru da ti odgovorim na bilo koje pitanje moraćeš da mi se obratiš mnogo drugačije. podjebavanje deminutivima ostavi za nekog drugog, sa manje forumskog staža i poznanstva nego što ga imamo ti i ja.

Rekao sam ti da si promenila plocu iz samo jednog razloga: jer si promenila plocu. A zasto si ti "samo cekala" da ti to neko kaze... to vec vidi sama sa sobom. A ja bih se usudio reci da je verovatno iz istog razloga.

Mani me sa deminutivcicima - nego sta imas da mi kazes o Slobodanu Antonicu i ovim lokalnim kopijama? Nacosi - ili jok?

#812 5yue8haogaoqi

5yue8haogaoqi
  • Members
  • 15,654 posts

Posted 14 February 2012 - 17:31

Vidi, kada se napravi pretraga tvojih postova, poslednjih 30 koji si napisao se bave samo jednom temom: anti-antifasizmom.

a kada se napravi pretraga tvojih poslednjih 30 posta vidi se samo vredjnaje. na nekom drugom forumu bi vec odavno zavrsio pricu.

#813 condor

condor
  • Members
  • 4,104 posts

Posted 14 February 2012 - 17:33

a kada se napravi pretraga tvojih poslednjih 30 posta vidi se samo vredjnaje. na nekom drugom forumu bi vec odavno zavrsio pricu.

Molim da me se banuje. Evo, NAROD trazi...

#814 Sunshine State

Sunshine State
  • Members
  • 835 posts

Posted 14 February 2012 - 17:40

Bilo bi zgodno provesti jedan mali eksperiment.

Da se otvori novi topic, sa istom temom, i rasprava nastavi - ali, da se vide samo postovi, a ne i autori istih. Pa nek' se "lepe plusici." A onda, nakon 30 ili 50 stranica, da se vrate autori i avatari, pa da vidimo ko se sa kim slaze ili ne slaze.

Vidim da je dosta ucesnika rasprave na forumu duze nego ja i imam osecaj da je medjusobni animozitet nekih samo posledica nekakvog "minulog rada," ranijih neslaganja, jer kazu maltene istu stvar (samo malecno drugacijim recnikom), ali se odmah "zakace."

Pa neki od nas i sad tako citaju i ocenju postove... to ne bi ni trebalo da bude "eksperiment", vec svakodnevnica.

Ovako kako je sad, kad vidimo 2-3 plusa za post forumasa , recimo harpera ili condora, mozemo odmah pretpostaviti ko mu je dao. Retki su slucajevi (bilo par i na ovom topiku) da je neko za post dobio plus i od forumasa koje bismo svrstali u istomisljenike jednog ili drugog.

#815 GordanaZ

GordanaZ
  • Members
  • 4,363 posts

Posted 14 February 2012 - 17:42

Ti ne mozes a da ne zamenjujes teze...

Zamenjuje teze, je li?
A sta ti radis sve vreme na ovoj temi koju si sam postavio? Odredjujes sta ce se napisati?
A unapred pun predrasuda prema svima koji bi i imali nesto da kazu, ali ih diskvalifikuje to sto su:
sa sporta, sto im je u avataru NDJ, sto im je ideoloski drug pao, ne zbog istog, vec iz istih razloga zbog kojih ni ti nisi u stanju da prihvatis odredjenu grupu sagovornika, zbog njihovih politickih svetonazora... i ko zna zbog cega jos.
Svako ukljucenje u temu (cini mi se da sam u par navrata pokusala, makar ti smatrao da nista pametno nisam napisala) nekoga koga si ti unapred diskvalifikovao kao sagovornika, po tebi je zurkica prelivena sa topika od koga se napravila papazjanija... odlicna ti moc zapazanja.
Ako bi malo se spustio na zemlju ili bar spusto taj svoj pticji kljun, od koga ni ne vidis dalje, mogao si da svoje kriterijume za valjanost sagovornika dovedes na pravu, ljudsku meru.
Mozda bi onda mogao da cujes sta i ti neki beznacajni sagovornici imaju da ti kazu... sagovornici koji nisu sedeli udobno u svojim stancicima i na svojim radnim mestima u prestonici sve elitno-intelektualno se pitajuci ZASTO?, vec su intenzivno prezivljavali to ZASTO?, posredno ili neposredno na najgore moguce nacine. Mozes ti misliti sta god hoces, mozes me unapred svrstavati u kakve ti drago kategorije, svejedno mi je, ali sigurno je jedno (ne ocekujem i da mi verujes)... Ja se jesam pitala ZASTO? i iznova pokusavala da nadjem odgovore na pitanje milion puta, jer sam to ZASTO? osetila debelo na svojoj kozi (nema potrebe za daljim iznosenjem nekih intima). A, onda nakon svega kada dodjem ovde i sazivim se sa Harpeovim, Divovim, Rotovim, FO-ovim razmisljanjima, stavovima... dozivim kvalifikaciju kakvu si ti i jos par nekih tvojih istomisljenika u stanju da prilepite... sve do mere cinicnog gospodina koji je iz jedne druge teme iskoristio neki tupavi kontekst i okvalifikovao mi dete disfunkcionalnim adolescentom... mada, cudo je da to i nije postala obzirom na osnovni preduslov koji ju je zadesio jos dok nije toga ni bila svesna.

Zoran je divnu stvar predlozio, samo sto je tehnicki neizvodljiva ocigledno... kada bismo mogli da pisemo bez nikova i avatara, mozda bi bilo manje konflikata, mozda bi se i doslo do nekih istina, makar onih malih, ljudskih... nije nuzno ni potrebno da na ovoj temi dolazimo i do univerzalnih istina.

#816 harper lee

harper lee
  • Banned
  • 10,556 posts

Posted 14 February 2012 - 17:44

Pa neki od nas i sad tako citaju i ocenju postove... to ne bi ni trebalo da bude "eksperiment", vec svakodnevnica.

Ovako kako je sad, kad vidimo 2-3 plusa za post forumasa , recimo harpera ili condora, mozemo odmah pretpostaviti ko mu je dao. Retki su slucajevi (bilo par i na ovom topiku) da je neko za post dobio plus i od forumasa koje bismo svrstali u istomisljenike jednog ili drugog.

Pricaj ti sta hoces ja sam dobio plus od melankolica. :) Taj post sam sacuvao, odstampao i uramio.

#817 Vesna

Vesna
  • Members
  • 18,449 posts

Posted 14 February 2012 - 17:50

Rekao sam ti da si promenila plocu iz samo jednog razloga: jer si promenila plocu. A zasto si ti "samo cekala" da ti to neko kaze... to vec vidi sama sa sobom. A ja bih se usudio reci da je verovatno iz istog razloga.

moj lični izbor je da podjednako odbijam budem na istom nivou sa raznim antonićima ali i sa prostacima iz mojih redova. ti si neko ko uredno traži linkove kao dokaz, aj sad budi dobar pa navedi makar jedan u kome postoji dokaz da sam promenila ploču i svrstala se na stranu raznih antonića, bez obzira na tvrdoću struje kojoj pripadaju.

ono što se jeste promenilo i što je definitivno uticalo na moju odluku da više ne moderišem ovaj forum je upravo ta da ne želim da budem shvaćena ni kao podrška antonićima ali ni nekome ko ima (bar sam u to verovala) dovoljno znanja, kulture i elementarne ljudske pristojnosti da se sagovorniku obraća argumentovano a taj umesto svega što definitivno ima na raspolaganju koristi uvrede najgore vrste. po mom mišljenju, gde god postoji potreba za uvredama u pitanju je nedostatak argumenata što u priči o srbiji juče, danas, sutra ne da nije slučaj nego su apsolutno svi argumenti na antinaci strani.

najprostije rečeno - hoću, ako ničim drugim onda svojim nastupom, da objedinim i suštinu i formu i da u tome, kao gomila drugih forumaša, imam potpunu slobodu. pri tome, i ti, kao bilo ko drugi, imaš puno pravo da me zbog toga svrstaš medju antoniće.

#818 5yue8haogaoqi

5yue8haogaoqi
  • Members
  • 15,654 posts

Posted 14 February 2012 - 17:53

Molim da me se banuje. Evo, NAROD trazi...

ne, ne, ne ban, nikako. gde ces se isprazniti ako ne ovde?

#819 sanguinic

sanguinic
  • Members
  • 4,122 posts

Posted 14 February 2012 - 18:19

Jedno moje iskustvo -
Ljudi koji su licno dozivjeli tragediju rata, i prozivjeli je, imaju dosta tolerantniji odnos prema svemu od ljudi koji su to samo "gledali na tv-u".

Bez da ulazim u dublju diskusiju o tome zašto oni koji su proživeli rat imaju "tolerantniji" odnos spram teme (a postoje i naučni dokazi da nakon traume čovek, zbog više "nije isti" - opet ima veze sa amigdalom) - samo ću reć da ovo mogu da razumem. Ipak, ne mogu da razumem, a jako me interesuje, zašto baš ti, koji su imali lično traumatično ratno iskustvo nisu angažovaniji u borbi proti zla (fašizma)?
Mnoge žrtve traume, kao što su zlostavljane žene, žrtve trgovine ljudima... nakon svojih traumatičnih iskustava postaju aktivisti različitih organizacija za prevenciju tih pojava - po principu da se nikad i nikome ne desi /ne ponovi.

Zašto to nije slučaj sa ratnim "veteranima"? Gotovo da ne poznajem ni jednu osobu (u Srbiji) koja je bila učesnik rata, a da se kasije angažovala kao antiratni anitfa aktivista? Nije mi jasno zbog čega je to tako? Imam neke pretpostavke, ali bih volela da neko od vas iznese svoje mišljenje i iskustvo.

Ne bih nikom da dijelim lekcije, cak sta vise i citanje ove i slicnih tema mi budi nelagodu.Znam da sebi nikad vise necu dozvoliti slicno iskustvo, i to je jedino sto me zanima.

Ovo potpuno razumem, ali mi smeta što ovo zvuči vrlo sebično.
Moja antifa orijentacija je proizašla upravo iz nesebičnosti moga dede, koji je uvek imao snage i volje da i uz suze (ako treba) prenosi svom sinu (mom ocu), a kasnije i meni svoja iskustva iz WWII - potpuno istinito, bez ikakvih romantičnih vizija i "olakšavajućih" okolnosti za učesnike rata, pa ni sebe samog. A samo zbog toga da pokuša da spreči da se isto ponovi.
Ako vi, učesnici rata, nemate spospbnost da se nosite i borite protiv svega onoga što vas je i odvelo u rat, a i dalje postoji u gotovo istom obliku i snazi, ne znam zašto zamerate potrebu za borbom protiv zla onima koji su "to" gledali samo na TVu?

@Manitu, ovo nije obraćanje direktno tebi, nego mi je tvoj post dobro poslužio da iznesem neka viđenja i postavim pitanja.

Nije cudno sto je veci potres u srpskoj javnosti izazvalo jedno prikazivanje onog filma o Skorpionima na B92 nego hiljade raznih marginalnih isprdjivanja o "potrebi za suocavanjem".

A šta je "film" o Škorpionima, nego suočavanje?
Problem je što tog i takvog suočavanja nema ni u promilima u odnosu na obim počinjenih zločina.
Eto, nedavno su identifikovane 162 žrtve u jezeru Perućac (od kojih 10 dece, najmlađe 3,5 godine). I šta? Jesmo mi saznali čije su to žrtve (ko ih je ubio i ZAŠTO???, kada i stradale, zašto nisu civilizaovano pokopane?

Pa ovde u Srbiji i danas Arkana vide kao kriminalca (i samo to mu zameraju), ali ne i kao ratnog zločinca, nego "borca za svoj narod". Pa ovde ljudi ne znaju ni ko su Krstić, Beara i ostali, a ne da znaju kakve su im presude. Ovde profesori u srednjim školama (koji predaju građansko) ne znaju šta je genocid, ali znaju da u Srebrenici nije bio genocid.....
Idi bre, "dijalog". Sa kim? Pa evo, samo ovo što sam navela u prethodnom pasusu je neznanje jedne moje koleginice, magistra društvenih nauka, koja predaje građansko vaspitanje? Moš misliti onda znanja i shvatanja "većine".

Neke stvari su na Zapadu odavno razresene a razresavale su se kroz dugotrajne i bolne procese prilagodjavanja.

Koje "stvari"? I baš rešene kroz "prilagođavanje"? Idi, baš su se Nemci posle WWII "prilagodili" - ono razbucani, uništeni, presuđeni, okupirani - jeste - vodili su narednih 20 godina "demokratske dijaloge" među sobom, a Gebels i društvo su imali svoje televizije, novine(štampano i net izdanje).

Ne vidim zasto se ne bismo okoristili tim iskustvom umesto sto izmisljamo toplu vodu.

Pa ne vidim ni ja - i mi kao Nemci rastureni, vojno uništeni, državni vrh presuđen.... možda je problem što nismo okupirani. Ne vidim drugi razlog što se nismo "suočili".
Ne mislim da bi se Nemici baš dobrovoljno i tako brzo suočavali, da su imali priliku da biraju, ali izgleda da je na kraju to i njihova "sreća", što se nisu puno pitali. A naša je "sreća" što smo ostavlejni da sami odlučimo o svojoj sudbini. Ono, ni najveći neprijatelj nam ne bi poželeo bolje odluke od ovih koje smo do sad donosili.

I za kraj, postoji jedan odličan post, nicka dolenajugu, gde on postavlja pitanje od suštinskog značaja - šta Bošnjaci, kao žrtve ovih ratova mogu naučiti od Srba? To je svakako pravo pitanje i verujem da zaslužuje polemiku, ako ne i konkretan odgovor. Jer, suština svih ovih diskusija, je po meni - "da se nikad ne ponovi"!

Ali, ne da se nikad MENI ne ponovi, nego da se nikada NIKOME ne ponovi!

#820 steins

steins
  • Members
  • 4,696 posts

Posted 14 February 2012 - 18:39

Vidi, kada se napravi pretraga tvojih postova, poslednjih 30 koji si napisao se bave samo jednom temom: anti-antifasizmom. Onda se 31-vi bavi nekakvom kosarkaskom utakmicom... Vrlo je belodano ko si ti i sta si, a ono jedino sto u svemu ovome predstavlja nekakvu dijalektiku je sto je Vesna promenila plocu. Sto je njeno apsolutno pravo, uostalom. Vesnice, kako stoji npr. Slobodan Antonic po pitanju fasizma? Jerbo ako ni on nije ja bih da zamolim za oprostaj ove nase lokalne relativizatore svake istine o Srbiji...

naravno, jer ste vi antifašistička inkvizicijo zasmrdeli ovde do neba.......lupetajući gluposti i istražujući fašiste u koje trpate sve koji se ne dive vašoj borbi. Ne može čovek da se okrene da ne ugazi u neko forumsko antifa-govno koje bi preko ledja nekog drugog da dokazuje svoju ispravnost.
na koncu, rekoh ti - meni je zapravo drago - jer je staro pravilo - što veća dreka, to više gori pod nogama.

i niko nije promenio ploču nego ga vi, brajko, preteraste.

To je rezervisano za onaj lazljivi sljam koji se prelio ovde sa Vladanove teme, i uprilicio si zurkicu.

ustvari žurkicu je upriličio tvoj saborac - a ti si je jedva dočekao jer ti se nije svideo pomiriteljski ton topika.

No da se ne bi vise zajebavali, imam je jedan mali lakmus-test po pitanju fasizma u Srbalja, vrlo je prost. Ajde u tri recenice: sta mislis o Natasi Kandic? Al' iskreno... po mogucstvu.

e izem ti lakmus test :ajme: - on ustvari mnogo više govori o tebi nego o meni. A o samoj Nataši ne mislim ništa spektakularno - selebriti srbijanske antifa scene. jedna od zaslužnijih osoba za porast fašizma u srbiji.

Edited by steins, 14 February 2012 - 18:41.

#821 harper lee

harper lee
  • Banned
  • 10,556 posts

Posted 14 February 2012 - 18:43

Moja antifa orijentacija je proizašla upravo iz nesebičnosti moga dede, koji je uvek imao snage i volje da i uz suze (ako treba) prenosi svom sinu (mom ocu), a kasnije i meni svoja iskustva iz WWII - potpuno istinito, bez ikakvih romantičnih vizija i "olakšavajućih" okolnosti za učesnike rata, pa ni sebe samog. A samo zbog toga da pokuša da spreči da se isto ponovi.
Ako vi, učesnici rata, nemate spospbnost da se nosite i borite protiv svega onoga što vas je i odvelo u rat, a i dalje postoji u gotovo istom obliku i snazi, ne znam zašto zamerate potrebu za borbom protiv zla onima koji su "to" gledali samo na TVu?

A šta je "film" o Škorpionima, nego suočavanje?
Problem je što tog i takvog suočavanja nema ni u promilima u odnosu na obim počinjenih zločina.
Eto, nedavno su identifikovane 162 žrtve u jezeru Perućac (od kojih 10 dece, najmlađe 3,5 godine). I šta? Jesmo mi saznali čije su to žrtve (ko ih je ubio i ZAŠTO???, kada i stradale, zašto nisu civilizaovano pokopane?

Upravo si ovim ubola poentu. Ovakva vrsta informacija se prenosi onako kakva je informacija. Svaki covek se mora pustiti da se svrsta iza nje inace nema nikakve koristi. Da je tebi deda sedeo na glavi ideologizacijama i "romanticnim vizijama rata" tesko da bi danas bila toliko usmereni antifasista. Relevantno je i pitanje zasto takvih stvari nema vise na nasim televizijama a mislim da najbolji odgovor na to pitanje daje naziv najpopularnije serije koju proizvodi javni servis - selo gori a baba se ceslja. Nikada nijednoj televiziji na svetu nije bolje pristajao naziv njenog najpopularnijeg proizvoda.

U poredjenja nacisticke Nemacke i Srbije ne zelim da ulazim. To je po mnogo osnova besmisleno poredjenje i sluzi jedino da se postigne efekat u raspravi.

#822 XXL

XXL
  • Members
  • 18,099 posts

Posted 14 February 2012 - 18:44

Bez da ulazim u dublju diskusiju o tome zašto oni koji su proživeli rat imaju "tolerantniji" odnos spram teme (a postoje i naučni dokazi da nakon traume čovek, zbog više "nije isti" - opet ima veze sa amigdalom) - samo ću reć da ovo mogu da razumem. Ipak, ne mogu da razumem, a jako me interesuje, zašto baš ti, koji su imali lično traumatično ratno iskustvo nisu angažovaniji u borbi proti zla (fašizma)?

hm, zasto? pa jbt za takvo nesto moras imati prije svega zivce ko sajle. smori te prica na forumu, a zamisli ''uzivo'' da ti neki pljuju u lice dok govore iskolacenih ociju, guraju prst u oko, potezu neke ''historijske'' istine,....mi smo,...nas su, itd. stvarno je vecina nas malo najebala pa da imamo danfa (energije) jos i za to. odlicno je jedan sarajevski novinar prije nekoliko godina opisao apatiju poslijeratne bosne i sarajeva. kaze lik, tolika apatija vlada da se sad sarajevom proseta karadzic nista mu se ne bi desilo. ovakve price se npr u sarajevu medju veteranima nikad ne vode. isprica se pokoja naegdota, prica se o hiljadu nekih drugih stvari, a o ratu skoro pa nikako. uostalom i zasto bi? to samo izgleda na forumu jos nije jasno forumskim crvenkapicama jasno zasto, pa se onda svako nekoliko mjeseci otvori slicna tema kao ova, pocinje mentalna gimnastika, ''literarni radovi'', svrstavanje u neke timove, pljuvanje, etiketiranje i obavezno ja pa ja sam probao, bio dio nekog antifasistickog pokreta, pa ja sam, zar ne znate, zar ne vidite. i onda pocinje vriska. e sad zamisli ti jednu ozbiljniju situaciju od ovog forumskog ubijanja vremena i praznjenja frustracija. zamisli da ih neko prazni na tebi face to face. pa jbt ja jedva zivaca sa sopstvenom porodicom imam, uvijek se moram strpiti da ne eksplodiram ko bomba, na oko jako smiren. a smiren sam my ass, da prostis. moguce da je manitu strpljiviji i spreman na ovakav scenario. pa nek malo ''pogura''. :)

#823 muras

muras
  • Members
  • 10,114 posts

Posted 14 February 2012 - 18:45

...dokle god, kako na forumu tako i u stvarnom životu (što je daleko gore) budemo paušalno lepili etikete i proglašavali za nacoše/fašiste ljude koji su suštinski milionima kilometara daleko od huligana, crkve, raznih 1389, zveri, obraza, stroja, SRS/DSS, pro mladić/karadžić mitinga i sa kojima se može razgovarati mi ne radimo ništa drugo sem što im pokazujemo da mislimo da nam nisu ravni, da smo nešto ekstra bolji od njih i zapravo ih guramo od sebe na onu stranu protiv koje se deklarativno zalažemo umesto da razgovorom pokušamo da im pokažemo koja strana je ona prava, ona kojom bi i srbija, ako imamo nameru da ikada postane normalna zemlja, trebalo da ide.

nisu nuzne etikete, ali vala nisu ni za neki razgovor.
jer forumski mudroseri o kojima se radi sustinski nisu daleko bas "milionima kilometara" od pobrojanih.

nemam ništa protiv da svako od nas koristi svoje metode.
...apsolutno sam ubedjena da je način za koji se lično zalažem daleko korisniji, kako za ljude o kojima govorim, tako i za srbiju.

tacno tako, svakome na volju.

samo malecni, bezazleni primjer kako "razgovorljivi" forumas vodi razgovore /topik zakljucan pa ne mogu kvotovati/:

harper
Sta mislis zasto Bekera nikada niko nije pitao nista vezano za naciste, Holokaust i Hitlera, narocito ne na konferencijama za stampu posle meca? Zar ti se ne cini da bi takvo pitanje teniseru koji je rodjen nakon Hitlerove smrti bilo krajnje neumesno?
muras
da je u bekerovo vrijeme dobra polovina njemaca podrzavala hitlera i slavila ga kao svog heroja, tesko da bi izbjegao pitanje o njemu...

/prodje nesto vremena i.../
foster
Niko od ovih laprdala nema komentar na ovo gore, logicno, Muras ga je smestio u centar, bez koske......
Bravo Muras
harper
To gore je glupost kakva je tipicna za Murasa, zato je niko nije ni komentarisao.

/...a onda u nastavku slijedi “obrazlozenje”... drzi-przi, samo trpaj, svega tu...ka u bozjoj basti...lol/
Svakako je Novak u tom trenutku kalkulisao s tim koliko procenata Srba podrzava Mladica i kolim procentu ne bi smeo da se zameri. Video se i digitron kako mu viri iz sorca. Problem sa murasolikim komentatorima ovde je to sto oni veruju da Novak podrzava Mladica jer je "cetnik s reketom" ali da to nije smeo da kaze pa se izvukao na "ne pitajte mene" a to verovanje proizlazi iz stava da svako ko nije St.Kinikolic nuzno podrzava Mladica dok se ne dokaze suprotno. Samo sto ni oni to ne smeju otvoreno da kazu jer bi im njihov sopstveni sovinizam ispao kroz busan dzep. Iz nekog razloga neki ljudi ocekuju da se svaki Srbin mora izjasniti o ratnim zlocinima iz proteklih ratova i svojim ratnim zlocincima (docim oni svoje mogu da maze i paze i cascavaju premijerskim mestima). Ja to donekle i razumem. Ali mi nije jasno kako oni ne razumeju da vecinu ljudi u Srbiji uopste ne zanima sta oni ocekuju.

Mada ako ima neki salter u Podgorici, Pristini ili Sarajevu gde gradjani Srbije i oni koji to nisu ali su u njoj rodjeni ili vode poreklo iz nje treba da podignu potvrdu da vole svoju zemlju ili zemlju iz koje poticu, mozda bi Novak mogao to da im ucini i da izvadi tu djavolju potvrdu. Taman da i deca u tim gradovima koje zanima sport a ne drljanje praznih prica od pre 15-20 godina mogu uzivo da vide najboljeg tenisera na svetu.

eto, i sad je jasno zasto je ono gore bila muraseva glupost... :D

i? sta fali?
vido coek da mu pali...
"sve milionima godina od relativizacije, od spina..."
"treba razgovarati"... :D

hvala vesna za sve tvoje dosadasnje moderatorske napore da se ovaj forum odrzi.
sada ces, kao "obicni forumas", imati vise vremena da se posvetis dijalizama sa onima sa kojima se “može razgovarati”.

promijenicete forum, u to sam siguran.
ja, medjutim, odoh..."nemam muda"... :D
problem je u tome sto u takve kafane, kakvima se pridruzuje ovaj forum, "tipicni" muras, bar od svoje volje, nikada ne zalazi.
so...

na zdravlje ostatku...

#824 Vesna

Vesna
  • Members
  • 18,449 posts

Posted 14 February 2012 - 18:54

hvala vesna za sve tvoje dosadasnje moderatorske napore da se ovaj forum odrzi.
sada ces, kao "obicni forumas", imati vise vremena da se posvetis dijalizama sa onima sa kojima se “može razgovarati”.

promijenicete forum, u to sam siguran.
ja, medjutim, odoh..."nemam muda"... :D
problem je u tome sto u takve kafane, kakvima se pridruzuje ovaj forum, "tipicni" muras, bar od svoje volje, nikada ne zalazi.
so...

ma jasno, murase. zbog vesne je sve otišlo u kurac.
i forum, i kafana, i srbija, i sve ostalo...

#825 melankolic

melankolic
  • Members
  • 13,346 posts

Posted 14 February 2012 - 18:59

Pricaj ti sta hoces ja sam dobio plus od melankolica. :) Taj post sam sacuvao, odstampao i uramio.

Vala, ja ću te stavim na bilbord kad spustiš nos i ukloniš ignore users.