Ma moze lista i bez tebe, nije greda, bas me interesuje koji su tvoji fa favoriti....
Ne morate da se prepirete.Svi znamo da je Vladan najveći antifašista na forumu.
Posted 14 February 2012 - 15:12
Ma moze lista i bez tebe, nije greda, bas me interesuje koji su tvoji fa favoriti....
Posted 14 February 2012 - 15:13
Posted 14 February 2012 - 15:15
Fazon i jeste u tome što je najblaže rečeno neozbiljno nekoga optužiti da je fašista, a nemati nikakav valjan argument koji bi tu optužbu potvrdio.
Posted 14 February 2012 - 15:16
ali nema ih. makar ne medju aktivnim forumašima. Oni uglavnom ne mogu da predju 10 postova ovde. Čak su i autentični šovinisti retki.
Posted 14 February 2012 - 15:17
Cekaj malo, ne kontam, anti-fa si u stanju da prepoznas a fa ne......
Posted 14 February 2012 - 15:24
Naravno da je rat bio najtupavije moguce rjesenje, medjutim ja bih pitao zasto je uopste bio potreban bilo kakav razvod u vreme ujedinjavanja Evrope. Secamose kako je 1990 Toto Kutinjo pevao Zajedno (Insieme) o ujedinjenoj Evropi, dok su u Jugoslavijji u isto vreme bila potpuno suprotna kretanja, da bi se posle devet krugova pakla vratili na pocetak i okrenuli ulasku u Evropsku zajednicu, a to sve u vreme "razvoda" je bilo na dohvat ruke.Da je inicijalno bilo razuma nikada se i ne bi doslo u situaciju da se desi ZASTO te mooda ne bi uopste ni bila aktuelna tada. A ni sada.
Bio bi aktuelan sporazumni razvod braka i kud koji mili moji - da se zivi, radi, gradi ...
Posted 14 February 2012 - 15:25
, samo pišem o tome da smo se svi ovde, za mrvicu, približili normalnosti - pa se ekstremi, jedni ili drugi, sve lakše uočavaju kao takvi.
Posted 14 February 2012 - 15:26
Većina ovih prvih se sama trsi sa je to, dok ne videh da se neko hvalio da je ovo drugo.
Posted 14 February 2012 - 15:29
Posted 14 February 2012 - 15:30
Cekaj malo, ne kontam, anti-fa si u stanju da prepoznas a fa ne......
što nužno ne mora značiti pozitivan iskorak.......normalnost je relativna katerogirja i obično je utvrđuje važeći sistem vrijednosti.......ergo.....
Edited by steins, 14 February 2012 - 15:33.
Posted 14 February 2012 - 15:39
u pravu si ne kontaš - nego bi nešto hteo od mene a nisi sasvim siguran šta.
evo ti još ovaj odgovor, a posle ću morati da te napustim, jako sam umoran - fašiste na forumu ne mogu da prepoznam jer ih - nema. Izuzev ovih antifašista koji mi opasno smrde upravo na fašizam.
ne ali u ovom slučaju jeste pozitivan iskorak kad se ima u vidu ono što je prethodilo. ostatak posta ću shvatiti kao malecnu žaoku pa ću ga preskočiti.
Posted 14 February 2012 - 15:39
Normalni ljudi i jesu antifa, jer da nisu, ne bi bili normalni.Zar se ne podrazumeva da bi svi normalni ljudi trebali biti u anti-fa gangu......
Edited by ManicMiner, 14 February 2012 - 15:40.
Posted 14 February 2012 - 15:52
Zar se ne podrazumeva da bi svi normalni ljudi trebali biti u anti-fa gangu......
Posted 14 February 2012 - 15:57
A put do ZASTO sve duzi ...
Posted 14 February 2012 - 16:01
Ne! Podrazumeva se da bi svi normalni ljudi trebali biti u anti-fa gangu, bez krivljenja, navodnika i bilo kakve dvosmislenosti.