Forum B92: Google+ - Forum B92

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Google+ Napreduje Rate Topic: -----

#1 User is offline   it.pdf 

• Group: Members

Posted 23 December 2011 - 11:10

Google+ Grows Worldwide Users From 65 Million In October To 67 Million In November

Ako je verovati ovoj vesti, Google+ je u periodu oktobar-novembar imao ~ dva miliona jedinstvenih poseta vise, ukupno oko 67 miliona, sto znaci da belezi solidan rast. Svakako, i sa ovakvim rastom ce trebati dosta vremena da sustigne Facebook koji je trenutno na oko 790M jedinstvenih poseta, ali svakako ima dobru perspektivu sa ovakvim rastom.

Bilo bi zanimljivo videti neku statistiku za Srbiju, ako neko raspolaze takvim podacima, bilo bi lepo da ih podeli sa auditorijumom?
0

#2 User is online   nvukelic 

Posted 23 December 2011 - 15:18

Ja sam svoj nalog posle par meseci zatvorio:

Posted Image

"Nationalism is an infantile disease. It is the measles of mankind." Albert Einstein

"It seems to me that if you or I must choose between two courses of thought or action, we should remember our dying and try so to live that our death brings no pleasure on the world." John Steinbeck

"All our science, measured against reality, is primitive and child-like – and yet it is the most precious thing we have." Albert Einstein
0

#3 User is offline   it.pdf 

Posted 29 December 2011 - 10:18

Evo novih podataka, ali i predvidjanja: link.
0

#4 User is offline   mfmilan 

Posted 29 December 2011 - 10:24

View Postnvukelic, on 23 December 2011 - 15:18, said:

Ja sam svoj nalog posle par meseci zatvorio:

Posted Image

Ja se ne bih tako zaletao. Nema sumnje da je trenutno znatno manja aktivnost na G+ nego na FB, ali nikako ne bih podcenjivao Google, imaju oni jos mnostvo aduta u rukavu sto se tice G+, tako da je ovaj rat daleko od zavrsenog. ;)
Seminar o putovanju kroz vreme biće održan prekjuče.
3

#5 User is online   nvukelic 

Posted 29 December 2011 - 11:47

Uvek mogu ponovo da ga otvorim, ako dostigne željenu masovnost... Ovako, bilo mi je besmisleno...
"Nationalism is an infantile disease. It is the measles of mankind." Albert Einstein

"It seems to me that if you or I must choose between two courses of thought or action, we should remember our dying and try so to live that our death brings no pleasure on the world." John Steinbeck

"All our science, measured against reality, is primitive and child-like – and yet it is the most precious thing we have." Albert Einstein
0

#6 User is offline   mfmilan 

Posted 29 December 2011 - 14:12

Al onda neces moci da pricas kako si ti oduvek tamo. :)

Bice tu jos svega i svacega, rat vec uveliko traje, opanjkavaju malo jedni druge, malo drugi jedne.

Danasnji negativac - G+: Why We Should All Give Google+ The Finger .
0

#7 User is online   nvukelic 

Posted 29 December 2011 - 18:50

Evo, zbog tebe sam opet aktivirao profil :lol+:!

1

#8 User is offline   ControlFreak 

Posted 29 December 2011 - 21:20

mene mrzi da budem aktivna i na google+, i facebook sam batalila jedno par meseci, pa sad kao, 'ajde praznici, pa cestitanja i tako to, rekoh da im metnem malo slicice sa kapom od deda mraza i homemade kolacima...
a na google+ - kace mi se neki random ljudi koji hoce u moj krug? najsmesnije je sto su to neki tipovi koji su oko 20-30 godina mladji od mene... :lol: ....na osnovu cega zakljucuju da bi im ja bila cool googlefriend samo zato sto moje ime implicira da sam sa balkanskog poluostrva?? to mi je bas, ono, "creepy" :unsure:
I will be happy forever, nothing will hinder me; I walk with beauty before me, I walk with beauty behind me, I walk with beauty below me, I walk with beauty above me, I walk with beauty around me, My words will be beautiful - Navajo prayer
0

#9 User is offline   steva8lfc 

Posted 30 December 2011 - 11:08

Meni je g+ svakim danom sve bolji i bolji, vecina drustva ima g+ a oni sto nisu hteli iz inata da imaju fb sada su i oni na g+ tako da mi je broj ljudi za chat priblizan broju sa fb sto mi je dovoljan razlog da tamo odem jednom u 3-4 dana. Veliki plus je sto je sve integrisano sa gmail-om i yt i moze da bude samo jos bolje. Inace What's hot mi je takodje pun pogodak. Ima tu jos puno sitnica koje zivot znace ali ovo je onako grubo. Takodje, pored brojnosti korisnika ne vidim nijedan segmet gde je fb ispred g+.

p.s. Bilo bi daleko vise ljudi da je dozvoljeno za mladje od 18... ali bolje ovako, nije neka preterana guzva ali nema ni swatkih mawih itede itede
0

#10 User is offline   mfmilan 

Posted 30 December 2011 - 14:46

View Postnvukelic, on 29 December 2011 - 18:50, said:

Evo, zbog tebe sam opet aktivirao profil :lol+:!

:+1: :)

View PostControlFreak, on 29 December 2011 - 21:20, said:

mene mrzi da budem aktivna i na google+, i facebook sam batalila jedno par meseci, pa sad kao, 'ajde praznici, pa cestitanja i tako to, rekoh da im metnem malo slicice sa kapom od deda mraza i homemade kolacima...
a na google+ - kace mi se neki random ljudi koji hoce u moj krug? najsmesnije je sto su to neki tipovi koji su oko 20-30 godina mladji od mene... :lol: ....na osnovu cega zakljucuju da bi im ja bila cool googlefriend samo zato sto moje ime implicira da sam sa balkanskog poluostrva?? to mi je bas, ono, "creepy" :unsure:

Mozda imas neku 'zanimljivu' sliku? :)
0

#11 User is offline   ControlFreak 

Posted 30 December 2011 - 17:05

View Postmfmilan, on 30 December 2011 - 14:46, said:

Mozda imas neku 'zanimljivu' sliku? :)

:blush: osecam se ko demi moore :rolleyes:

ma, jok....ono moja skorasnja fotka, cak sam ostavila info o mestu boravka, ali redovno mi se kace neki nasi ljudi iz nemacke sto me zbunjuje....nego, ja sam i po prirodi malo skepticna kada me kontaktiraju totalni stranci....ali, uvek postoji opcija: don't add :)
I will be happy forever, nothing will hinder me; I walk with beauty before me, I walk with beauty behind me, I walk with beauty below me, I walk with beauty above me, I walk with beauty around me, My words will be beautiful - Navajo prayer
0

#12 User is offline   Seo 

Posted 31 December 2011 - 12:04

Mislim da će google+ sa vremenom postajati sve jači i jači, facebook je previše prohibiran i iritantan, za razliku od google+ koji svojim pristupom pruža puno bolju i inteligentniju interakciju!
Seo misli da je došlo vreme za borbu!
0

#13 User is offline   Vesko. 

Posted 29 January 2012 - 11:53

Posted Image
Kosovo nije Srbija!
0

#14 User is offline   marco89nish 

Posted 29 January 2012 - 19:30

View PostVesko., on 29 January 2012 - 11:53, said:

Posted Image

Jel bi ovo trebalo da bude smesno? Posto jeste :D Naleteh na stastisku po kojoj je udeo Google+-a u aktivnostima na socijalnim mrezama u procentima pocinje sa nekoliko nula nakon tacke.
0

#15 User is offline   Vesko. 

Posted 29 January 2012 - 23:27

View Postmarco89nish, on 29 January 2012 - 19:30, said:

Jel bi ovo trebalo da bude smesno? Posto jeste :D Naleteh na stastisku po kojoj je udeo Google+-a u aktivnostima na socijalnim mrezama u procentima pocinje sa nekoliko nula nakon tacke.

:rolleyes:

Kosovo nije Srbija!
0

Share this topic:

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic