Google+ Napreduje
Posted 23 December 2011 - 11:10
Ako je verovati ovoj vesti, Google+ je u periodu oktobar-novembar imao ~ dva miliona jedinstvenih poseta vise, ukupno oko 67 miliona, sto znaci da belezi solidan rast. Svakako, i sa ovakvim rastom ce trebati dosta vremena da sustigne Facebook koji je trenutno na oko 790M jedinstvenih poseta, ali svakako ima dobru perspektivu sa ovakvim rastom.
Bilo bi zanimljivo videti neku statistiku za Srbiju, ako neko raspolaze takvim podacima, bilo bi lepo da ih podeli sa auditorijumom?
Posted 23 December 2011 - 15:18

"It seems to me that if you or I must choose between two courses of thought or action, we should remember our dying and try so to live that our death brings no pleasure on the world." John Steinbeck
"All our science, measured against reality, is primitive and child-like – and yet it is the most precious thing we have." Albert Einstein
Posted 29 December 2011 - 10:24
nvukelic, on 23 December 2011 - 15:18, said:

Ja se ne bih tako zaletao. Nema sumnje da je trenutno znatno manja aktivnost na G+ nego na FB, ali nikako ne bih podcenjivao Google, imaju oni jos mnostvo aduta u rukavu sto se tice G+, tako da je ovaj rat daleko od zavrsenog.
Posted 29 December 2011 - 11:47
"It seems to me that if you or I must choose between two courses of thought or action, we should remember our dying and try so to live that our death brings no pleasure on the world." John Steinbeck
"All our science, measured against reality, is primitive and child-like – and yet it is the most precious thing we have." Albert Einstein
Posted 29 December 2011 - 14:12
Bice tu jos svega i svacega, rat vec uveliko traje, opanjkavaju malo jedni druge, malo drugi jedne.
Danasnji negativac - G+: Why We Should All Give Google+ The Finger .
Posted 29 December 2011 - 18:50
Posted 29 December 2011 - 21:20
a na google+ - kace mi se neki random ljudi koji hoce u moj krug? najsmesnije je sto su to neki tipovi koji su oko 20-30 godina mladji od mene...
Posted 30 December 2011 - 11:08
p.s. Bilo bi daleko vise ljudi da je dozvoljeno za mladje od 18... ali bolje ovako, nije neka preterana guzva ali nema ni swatkih mawih itede itede
Posted 30 December 2011 - 14:46
nvukelic, on 29 December 2011 - 18:50, said:
ControlFreak, on 29 December 2011 - 21:20, said:
a na google+ - kace mi se neki random ljudi koji hoce u moj krug? najsmesnije je sto su to neki tipovi koji su oko 20-30 godina mladji od mene...
Mozda imas neku 'zanimljivu' sliku?
Posted 30 December 2011 - 17:05
mfmilan, on 30 December 2011 - 14:46, said:
Mozda imas neku 'zanimljivu' sliku?
ma, jok....ono moja skorasnja fotka, cak sam ostavila info o mestu boravka, ali redovno mi se kace neki nasi ljudi iz nemacke sto me zbunjuje....nego, ja sam i po prirodi malo skepticna kada me kontaktiraju totalni stranci....ali, uvek postoji opcija: don't add
Posted 31 December 2011 - 12:04
Posted 29 January 2012 - 19:30

Help

Back to top