Zene su deo sistema, odnosno sistem je u zenama. ovakva nakazna civilizacija je takva jer odgovara zenama. zene su tipicni analni zgrtaci (da li ste nekada videli kako se zene ponasaju na rasprodajama). u tom smsilu zene su protiv druzenja ilepih stvari u zivotu. POgresno smo vaspitani da postujemo zene. Najbolji odnos prema zenama imaju crnci sa Antila. Jedan kaze:
1. najbolje je imati odnose sa puno zena i svakoj napraviti po dete
2. ako ne moze pod 1. napravi najmanje tri deteta zeni i svrljaj unaokolo.
3. ljubav zenama iskazuj samo novcem i poklonima (obilato), nikad im ne uzvrati osecajima i ne vezuj se
Sapunar
Posted 12 November 2011 - 15:13
Posted 12 November 2011 - 15:33
mudo od ovce, a ne mizoginija. bolje da si probao popricati sa njim, nego sto si ga banovao. vidis da vristi za tim.mizoginija
Posted 12 November 2011 - 16:04
Posted 12 November 2011 - 16:19
Odgovorih ti na pdf-u...
Pa i nije ti neki odgovor. Nema te duze vrijeme i onda dodjes i razjebes sijelo.
A sad vrati sapunara jer je extra zajebancija.
Posted 12 November 2011 - 17:27
Posted 12 November 2011 - 18:43
Posted 12 November 2011 - 20:28
Pa i nije ti neki odgovor. Nema te duze vrijeme i onda dodjes i razjebes sijelo.
A sad vrati sapunara jer je extra zajebancija.
Jeste zajebancija, ali ni pijan ne bi smeo ono da izjavi.Zao mi je sto se zenske ne jave da daju svoje misljenje.
Posted 12 November 2011 - 20:36
Jeste zajebancija, ali ni pijan ne bi smeo ono da izjavi.Zao mi je sto se zenske ne jave da daju svoje misljenje.
Ja sam od starta smatrala da zasluzuje kaznu - 30 dana je mozda mnogo, ali je preterao sa
Posted 12 November 2011 - 20:37
Posted 12 November 2011 - 21:09
Apsolutno sam protiv bana.Uzasavam se strejtaskog gledanja na stvari.Ua.
Posted 12 November 2011 - 21:22
Kako god, pustajte ga, ne treba banovati. Niko ga u cijelom njegovom opusu nije uzeo 1% ozbiljno.
Zorane, jebote, koji ti je?
Posted 12 November 2011 - 21:35
On sebe shvata sasvim ozbiljno - a ja stvarno ne shvatam vas kojima je do "zajebancije" sa likom koji, ispostavilo se, ima veoma ozbiljnih problema u zivotu.Kako god, pustajte ga, ne treba banovati. Niko ga u cijelom njegovom opusu nije uzeo 1% ozbiljno.
Posted 12 November 2011 - 21:41
On sebe shvata sasvim ozbiljno - a ja stvarno ne shvatam vas kojima je do "zajebancije" sa likom koji, ispostavilo se, ima veoma ozbiljnih problema u zivotu.
Nema on problem sa zivotom - zivot ima problem sa njim, zato, pustajte te ga
Posted 12 November 2011 - 21:50
On sebe shvata sasvim ozbiljno - a ja stvarno ne shvatam vas kojima je do "zajebancije" sa likom koji, ispostavilo se, ima veoma ozbiljnih problema u zivotu.
Pa nista, onda ga zatrpajte u przunu pa nek' ubije nekog negde.
Bem ga, imal' ovaj medij nekog edukativnog karaktera il' se sve svelo na golo prepucavanje?
Posted 12 November 2011 - 21:55
ja zene u stvari ne mrzim, zalim ih sto su dovedene u takvu situaciju. mislim da ih u nju dovode pre svega majke i tako se ta kultura prenosi. Dakle, ja ako volim zene, ali treba biti realan. Kao sto su muskarci degradiran, i zene su isto.
Koliko se forumasa ovako spremno izvinjava kad se nalupeta ili prosto preganja sa nekim ko im nije simpatican?koliko se forumasa ikada izvini nekome na forumu iako bi trebalo?
Sapunaru mozda znaci ovo forumsko generalizovanje.Mozda tu nalazi ono sto mu u realnosti nedostaje, makar izazivajuci smeh, makar raspravu...bas kao sto neki nalaze , na mnogo manje zabavan nacin, nacin da se nekom ispovracaju na glavu zato sto im je to u realnosti onemoguceno...pa sta-nista.
najlakse je udariti dvorsku ludu.Ona je uvek najslabija karika u lancu...sramota.