Forum B92: KK Radnicki Kragujevac 2011/2012 - Forum B92

Jump to content

• 91 Pages +
  • « First
  • 89
  • 90
  • 91
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

KK Radnicki Kragujevac 2011/2012 u poteri za vrhom... Rate Topic: -----

#1351 User is offline   McLeod 

• Group: Members

Posted 22 April 2012 - 23:18

View Poststeins, on 22 April 2012 - 23:14, said:

šta je bilo sa tim nesportskim, nisam uhvatio? Dača opet nekog patosirao? :blink:

Marojevic je usao i provocirao. Sajmona je dva puta tako odvalio ramenom, sudije nista nisu svirale, onda mu zavalio jos jedan lakat, sudije nista, Sajmon ga faulirao pa ispizdeo na sudije. Sajmon uvek igra cisto i stedi se, i takve stvari ga dosta lako izbace iz takta, na to su i isli. Muta je ubacio Dacu, i tacno sam znao da ce da napravi neki cirkus. Ide nas napad, Daca postavlja blok, okrece se, i laktom bukvalno podize i baca Marojevica na parket. Mislim da je hteo da mu polomi nos, ali je promasio tako da je ostao bez posledica. Naravno odmah nesportska licna, a publika "Daca, Daca!" :D
V E N G E R U O D L A Z I ! ! !
0

#1352 User is offline   realno *W 

Posted 22 April 2012 - 23:23

View PostMcLeod, on 22 April 2012 - 23:15, said:

Odigrao je dobro, imao je dva vrhunska ulaza, standardno se borio, i sve to stoji. Ali je smesno da ga mi provociramo na taj sut (mislim da je i ovo za dva sto je promasio gazio liniju) i bukvalno mu pricamo ajde sutni, on sva tri puta baca cigle koje jedva dobace do kosa, jednom je samo tablu pogodio, tragicno. Pa onda skok, lopta vec njegova, on je ispusta, hvata, onda krece sa njom u neki dribling i pravi korake :lol: mislim, situacija za profi kosarkasa neverovatna, ne moze da se opise recima, ono mora da se vidi.

Gledao sam celu tekmu, video te situacije, u tom trenutku jeste malo komično, al on dečko pokušava da pokrpi sve rupe koje Voša ima, a ima ih. Uostalo, odigrao je dobru tekmu a imao je preteškog protivnika u Skout. Kad je zadnji put igrač koga Skot čuva imao indeks 26?
S: "Ghibanitza & kaymack he had for breakfast, bitches! And sljiwovitza every day! And fucking other bitch every night, first on the court and than in the bed! Each and every night all night long!
0

#1353 User is offline   McLeod 

Posted 22 April 2012 - 23:27

View Postrealno *W, on 22 April 2012 - 23:23, said:

Gledao sam celu tekmu, video te situacije, u tom trenutku jeste malo komično, al on dečko pokušava da pokrpi sve rupe koje Voša ima, a ima ih. Uostalo, odigrao je dobru tekmu a imao je preteškog protivnika u Skout. Kad je zadnji put igrač koga Skot čuva imao indeks 26?

Slazem se, i ne sporim. Ipak cu ja te situacije pamtiti, a ne njegove poene. Mislim da je vrlo retko poentirao preko Skota, cak sam prilicno siguran da se to desilo samo jednom. Imao je 2 odlicna ulaza u prvom poluvremenu kad smo se pogubili u preuzimanju, i taj jedan, ostalo ide na Markovica kada je ostajao na njemu. Isto tako Skot sve krpi kod nas, pa stize i da asistira, kuca, daje trojke... inace, trojke smo ocajno sutirali u trecoj cetvrtini na startu iz otvorenih pozicija, cak mi se cini da je jedini Bakic dao trojku u tom delu igre. Realno je tada razlika trebalo da ode na 25, mozda cak i 30, ali su uspeli sa onim provokacijama i tucom da pridju na 11. Blize nisu prisli.
0

#1354 User is offline   pazi,valjak gazi 

Posted 22 April 2012 - 23:56

Moram da priznam da Radnicki gledam drugim ocima kada ovako odigra odbranu...Nisam siguran koliko ce to trajati, koliko ce se na odbrani u kontinuitetu insistirati, ali su ovako definitivno ozbiljna ekipa...
Individualno su jaki i to nije novost, iskustvo imaju, napadacki su potentni...ostaje samo odbrana koja ce dati odgovor jesu li ili ne Tim
" I u paklu da igra Partizan iz mesta bih umro da ga gledam.."
0

#1355 User is online   bekrinjo 

Posted 26 April 2012 - 17:50

Prema pbp Bobi dominira u Sumicama...
Topić himnu nije pevao,nije pevao,nije pevao!!!
Jedan je Milenko Topić!

Váyase, señor Questa váyase!!!!
0

#1356 User is offline   McLeod 

Posted 26 April 2012 - 18:25

A Muta u trecoj cetvrtini, imamo zanimljivu zavrsnicu :D
0

#1357 User is online   bekrinjo 

Posted 26 April 2012 - 19:02

Ipak pobeda 88-76...
Snimak 2 poluvremena na SOS-u od 22:10h
Topić himnu nije pevao,nije pevao,nije pevao!!!
Jedan je Milenko Topić!

Váyase, señor Questa váyase!!!!
0

#1358 User is offline   Bellini 

Posted 26 April 2012 - 19:35

Biće krljanja sa vama za prvu poziciju. Čestitke na pobedi. :+1:
When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
0

#1359 User is offline   McLeod 

Posted 27 April 2012 - 00:35

Bice, ako zadrzimo ovaj nivo igre. Ali i prosle sezone smo imali prvo mesto u saci, pa smo na kraju izduvali za finale. Tako da nista ne uzimam zdravo za gotovo, mada mislim da ce se jako tesko desiti iz ove vizure da izduvamo za trece mesto...
0

#1360 User is offline   McLeod 

Posted 08 May 2012 - 20:04

Umalo sok!
0

Share this topic:

• 91 Pages +
  • « First
  • 89