pa dobro, nece. a para za svoje prohtjeve vecina nema. pa sta onda hoce? znamo sad sta nece, ali znamo li sta hoce, a da nije nedostizno?
Pa na kredu, zato ne mogu da se kupe kuce bez kredita....pa onda na barikade
Posted 19 October 2011 - 21:08
pa dobro, nece. a para za svoje prohtjeve vecina nema. pa sta onda hoce? znamo sad sta nece, ali znamo li sta hoce, a da nije nedostizno?
Posted 19 November 2011 - 05:58
Posted 19 November 2011 - 06:38
Da li je iko imao iskustva sa slanjem para u Srbiju iz Kanade direktno iz banke u banku preko racuna? Ja sam ovde u RBC banci. Neki poznanici iz Srbije su mi rekli da je sada veliki problem ako se salje neki veci novac u neku banku u Srbiji, da se proverava poreklo novaca i namena. Ne bih da svojima napravim nepotreban posao, a ne salje mi se kes po nekome (dug je let
).
Posted 19 November 2011 - 07:15
Otvori jednu ATM karticu na nekoga i onda ce uvek moci da podignu pare.
Mnogo je bolje od slanja para.
Da li je iko imao iskustva sa slanjem para u Srbiju iz Kanade direktno iz banke u banku preko racuna? Ja sam ovde u RBC banci. Neki poznanici iz Srbije su mi rekli da je sada veliki problem ako se salje neki veci novac u neku banku u Srbiji, da se proverava poreklo novaca i namena. Ne bih da svojima napravim nepotreban posao, a ne salje mi se kes po nekome (dug je let
).
Posted 21 November 2011 - 19:25
Otvori jednu ATM karticu na nekoga i onda ce uvek moci da podignu pare.
Mnogo je bolje od slanja para.
Posted 21 November 2011 - 19:27
Posted 21 November 2011 - 21:05
tacno tako, moj otac ima karticu sa mog kanadskog racuna, ja sam njemu doduse izvadila kreditnu iz nekih drugih razloga (osim podizanja novca), ali sa njom takodje podigne novac bez ikakvih problema, uz proviziju mnogo manju nego sto kosta transfer. i naravno nema nikakvog cekanja, moze da uzme onog trenutka kad mu je potrebno.
Posted 21 November 2011 - 21:27
Posted 21 November 2011 - 22:02
Podigao je i Money Gram cene.Sada je $25 za $900
Posted 21 November 2011 - 22:22
Meni je delovalovalo da kosta vise - ili je to samo moja banka, jeftinije je Money Gram - 10$ svako slanje.
bolje nego ovi: 5% plus $15.00 , a tvrde da su najjeftiniji. ja slala mojima prosle godine i nisu zadovoljni, rekli su mi da su i njima naplatili neku proviziju...naravno nisu mi to odmah rekli, pa nisam ni zvala da se zalim.
pitanje: zasto se pri slanju novca na neciji bankovni racun u srbiji i primaocu naplacuje provizija (cini mi se 1%)? valjda onaj ko salje plati za wire transfer, a primalac dobije celokupnu sumu. da meni neko posalje ovde novac na racun, moja banka mi ne bi naplatila proviziju, vec bi podigla celokupnu sumu.
Posted 21 November 2011 - 23:07
Podigao je i Money Gram cene.Sada je $25 za $900
Posted 22 November 2011 - 00:53
Posted 11 February 2012 - 06:04