Jump to content

Photo

KK Црвена Звезда Београд 2011/12

• This topic is locked This topic is locked
16508 replies to this topic

#12436 atomic80

atomic80
  • Members
  • 1,789 posts

Posted 04 April 2012 - 22:44

Niko da pomene večeras dokaz jednog velikog potonuća u liku i djelu Muslija. Kako se ta njegova generacija na čelu sa njim i Đekićem kvalitetno raspada. Znake života ponekad daju Anđušić i Nedović, ostali mogu u ribare.

#12437 milostrbovic

milostrbovic
  • Members
  • 3,436 posts

Posted 04 April 2012 - 23:00

Koja utakmica, pa ono je haos. Nesto smesnije nisam video u zivotu.

U prvom poluvremenu sam imao utisak da su se prvi put u zivotu videli veceras, pa se na to jos i ne gotive medjusobno. Koja kolicina gluposti, pa to je strasno. Kao da im je Kari rekao, "evo igrajte kako vi mislite da treba, pa cete videti kako ce to da izgleda."
Petar Popovic je naspram njih delovao kao da je uzeo neku bas jaku dozu necega. Kao da je lud. Ipak jedini koji je odigrao OK.
Sava Lesic nije postojao na terenu.
Lazic haha smejao sam se par puta kad su ga namerno pustali da sutne trojku, a on kao nesto cima, ali nesme. Jednom su ga tako navukli da udje pod kos i onda ga opkolili kao nekog retarda. Zaista mi ga je blo zao. Nije on dacko kriv, opet kazem uvek cu kriviti one koji su mu to omogucili. Definitivno za mene najantipaticniji kosarkaz Zvezde u njenoj istoriji.
Mile ilic. Sad vidim da je imao 9p i 7sk. rekao bi covek oho skoro pa dabldabl. Medjutim, ono sto je on radio veceras je bilo za plakanje.
Subotic je bio dosta borben i najbolja cetvorka veceras.
Markovic je jedan od onih igraca koje mogu da trpim samo kad igraju dobro. Vec posle druge greske opasno pocinje da me nervira.
Tomas, tek kad sam video statistiku sam shvatio da je bio toliko dobar. Nisam to primetio dok sam gledao. Opet se zabijao na silu pod kos, ali jedini koji je smeo da sutne.

I za kraj, potpuno nerealna utakmica, jer Zvezda nije igrala ozbiljnu odbranu vise od 3 do 4 minuta.
Edit.U Zvezdi se nesto definitivno desava, samo je pitanje, sta?!

Edited by milostrbovic, 04 April 2012 - 23:06.

#12438 Wesley Sneijder

Wesley Sneijder
  • Members
  • 1,495 posts

Posted 04 April 2012 - 23:08

Niko da pomene večeras dokaz jednog velikog potonuća u liku i djelu Muslija. Kako se ta njegova generacija na čelu sa njim i Đekićem kvalitetno raspada. Znake života ponekad daju Anđušić i Nedović, ostali mogu u ribare.

Klasican primer fizicki dominantnog igraca u svom godistu koji nije radio na nedostacima... Kada je presao u seniore, izgubio je prednosti u snazi i visini i do izrazaja je dosla prosecna tehnika...

off topic:

Jel se neko seca posle onog leta gde smo pokupili sva zlata u mladjim kategorijama, da je neki nas trener rekao da ce biti dobro ako od tih 50 zlatnih igraca dobijemo 5 za reprezentaciju? Tada je izgledalo smesno, ali danas se vidi da je covek bio u pravu...

#12439 metallica

metallica
  • Members
  • 1,082 posts

Posted 04 April 2012 - 23:09

a nas ostale nista a? <_<

Pa tebe ne svrstavam medju njih dvojicu.;)

#12440 prtzn

prtzn
  • Members
  • 950 posts

Posted 04 April 2012 - 23:34

sve je ok nego koliko sam se nervirao a sedeo sam na nasoj terasici kao nekad cisto da razbijemo maler i dobijemo utakmicu,usinuo sam vratnu zilu,pa sam imao dvostruku muku,nervirao se i trpeo bol :lol:

Priznajem, navijao sam za Miljenovica i Jaramaza.

Ali, kada je posle utakmice krenula ona grmljavina, stvarno mi je bilo drago sto ste dobili, jer bi bilo veliko sranje da neko ode do Pionira, strepi celu tekmu, na kraju jos i popizdi zbog poraza, a napolju ga cekaju gromovi i pljusak!

Bilo bi predeprimirajuce...

Edited by prtzn, 04 April 2012 - 23:46.

#12441 Monsieur Poirot

Monsieur Poirot
  • Members
  • 2,442 posts

Posted 04 April 2012 - 23:54

Utisci iz Pionira:

Opet ocajno otvaranje utakmice, prvi minut odmah 0-6, kasnije smo "dogurali" i do 17-34

Na pocetku drugog smo se konsolidovali i kad smo pomislili da cemo ipak donekle rutinski zavrsiti utakmicu, jok

Minijatura Nedovica na kraju sa veoma vaznom trojkom za -2, zakucavanjem za izjednacenje, presecenom loptom i serijom pogodjenih bacanja. Da napomenem da je Lazic dobio petu licnu 7-8 minuta do kraja, inace nisam siguran da bih o ovome sada pisao. Imao je i par teskih ispadanja u odbrani doduse.

Mile :D Milutinac nije bio u protokolu :D

Blokovi igraca Mege koje je Leki pomenuo(koje mi u napadu ne znamo da napravimo), posle kojih su Miljenovic i Jaramaz uvek lagano pogadjali, sto se vidi i iz statistike.

Na pocetku utakmice smo na tribini preko izbrojali nekih 150 ljudi

Na kraju Nedovic prilazi nama na A tribini i zestoko se bodri(cak drzi kraci monolog, no nisam ga dobro razumeo), nikad ga nisam video tako naostrenog; a sad vidim i ovu Karijevu izjavu koja je u slicnom duhu.

KKCZ, projekat, titula i slicni pojmovi ne bi trebalo da stoje u istom kontekstu. Bar dok sa sigurnoscu ne budemo imali jednog Brajan Klafa u klubu...

#12442 stena

stena
  • Members
  • 731 posts

Posted 04 April 2012 - 23:57

Ja se u Americi nerviram zbog svega ovoga. :frust:

Posto rezultat skoro da nije vazan, ja bih da pogledam tekmu da vidim individualan napredak Posted Image igraca i odnos prema igri, odnosno dresu, odnosno treneru, odnosno navijacima...
Ako recimo dobijemo Nedovica iz ovog meca, dovoljno. Pod dva uslova: da sledeca dva meca ne presedi na klupi i da naredne sezone ostane u klubu.

#12443 medobrundo

medobrundo
  • Members
  • 17,670 posts

Posted 05 April 2012 - 00:03

Tipovi kao Lazic imaju ulogu u jasno definisanom sistemu i granitnoj odbrani.

Njegova uloga je mnogima smesna kada ti Mega i Radnicki BKK daju 90 poena. On mozda odbranu na svom igracu i odigra korektno, ali sta to vredi ako se ostali pogube. Dovoljno je da jedan sraf skripi i da cela masina stane.

U takvoj jurnjavi, on je na terenu beskoristan, obzirom da tesko u napadu nesto moze da uradi.

Pesic je svestan da je Nedovic tu mnogo korisniji i konkretniji, ali cisto sumnjam da mu se svidja da igramo sa Megom na 100 poena i da nema kontrolu nad ekipom.

Tako da - sasvim je jasno da je Nedovic u ovakvim mecevima bolje resenje od Lazica. Jasno je i Zeki, a ne Kariju. Medjutim, pitanje je sto ulazimo u ovakav tok meca

Edited by medobrundo, 05 April 2012 - 00:05.

#12444 Ridjis

Ridjis
  • Members
  • 28,239 posts

Posted 05 April 2012 - 00:07

"evo igrajte kako vi mislite da treba, pa cete videti kako ce to da izgleda."

Posted Image
Oд све муке си успео још и да ме насмејеш :)

#12445 delgado

delgado
  • Members
  • 23,219 posts

Posted 05 April 2012 - 00:12

Ne razumem sta je trebao da znaci moj pozdrav ka medi koji je preneo metalika..

#12446 medobrundo

medobrundo
  • Members
  • 17,670 posts

Posted 05 April 2012 - 00:17

Ne razumem sta je trebao da znaci moj pozdrav ka medi koji je preneo metalika..

Ja i ti smo kao debili i izdajice, a on je mnogo pametan jer je vojnik kluba i krvlju vezan za SDCZ - ukratko i nebitno

Edited by medobrundo, 05 April 2012 - 00:18.

#12447 _propolis_

_propolis_
  • Members
  • 1,263 posts

Posted 05 April 2012 - 00:28

I za kraj, potpuno nerealna utakmica, jer Zvezda nije igrala ozbiljnu odbranu vise od 3 do 4 minuta.
Edit.U Zvezdi se nesto definitivno desava, samo je pitanje, sta?!

Mislim da je ovo tvoje pitanje ujedno i odgovor zasto Zvezdu u Pioniru jedva gleda 1000 ljudi.

#12448 Monsieur Poirot

Monsieur Poirot
  • Members
  • 2,442 posts

Posted 05 April 2012 - 00:30

Ja se u Americi nerviram zbog svega ovoga. :frust:

Posto rezultat skoro da nije vazan, ja bih da pogledam tekmu da vidim individualan napredak Posted Image igraca i odnos prema igri, odnosno dresu, odnosno treneru, odnosno navijacima...
Ako recimo dobijemo Nedovica iz ovog meca, dovoljno. Pod dva uslova: da sledeca dva meca ne presedi na klupi i da naredne sezone ostane u klubu.

Mislim da odnos prema navijacima danas nije bio sporan. Bilo je borbe, bacanja po terenu(Subotic). Ponavljam, Nedovicev usklik na kraju utakmice nije nesto sto se vidja cesto. Nadam se da cemo nesto slicno videti i od Milutinovica. Takodje, voleo bih da se ispune oba tvoja uslova.

Tipovi kao Lazic imaju ulogu u jasno definisanom sistemu i granitnoj odbrani.

Njegova uloga je mnogima smesna kada ti Mega i Radnicki BKK daju 90 poena. On mozda odbranu na svom igracu i odigra korektno, ali sta to vredi ako se ostali pogube. Dovoljno je da jedan sraf skripi i da cela masina stane.

U takvoj jurnjavi, on je na terenu beskoristan, obzirom da tesko u napadu nesto moze da uradi.

Pesic je svestan da je Nedovic tu mnogo korisniji i konkretniji, ali cisto sumnjam da mu se svidja da igramo sa Megom na 100 poena i da nema kontrolu nad ekipom.

Tako da - sasvim je jasno da je Nedovic u ovakvim mecevima bolje resenje od Lazica. Jasno je i Zeki, a ne Kariju. Medjutim, pitanje je sto ulazimo u ovakav tok meca

Sasvim se slazem, a sto se tice ispadanja u odbrani koje sam pomenuo, na Nedovica sam mislio(sad vidim da mi je dvosmislena recenica)

Ipak, kad smo vec bili u konstantnom zaostatku na ne bas mnogo do kraja, cinjenica da ce Nedovic da igra do kraja me je malo razgalila, sto se ne bi bas moglo reci za Miletovo prisustvo u igri u gubljenje ravnoteze u kontaktu sa Cantekinom na 2 i po minuta do kraja. Srecom, pa je to ipak bilo dovoljno vremena da posle izmene Ilic-Popovic nadoknadimo zaostatak. Miletovi skokovi, pak, se ne bi trebalo tako racunati, vec kao neka vrsta broja "skuvanih" lopti :D ; mislim da je dovoljno za vizuelizaciju :)

#12449 milostrbovic

milostrbovic
  • Members
  • 3,436 posts

Posted 05 April 2012 - 00:39

Posted Image
Oд све муке си успео још и да ме насмејеш :)

Veruj mi onih prvih 15 minuta, pa to u zivotu nisi video. Sledeci stepen qrcobolje je da prestanu i da trce. Ono je bilo tragikomicno. Vrhunac je bio kad je Milutinovic probio i bacio Savi na zicer, i samo vidis lopta se od ovog odbija kao od drveta i odlazi u aut. Inace, vrlo cesto su se "stimovali" u toku napada.
Inace, treba biti iskren i reci da u ona 3-4 minuta nase ozbiljne igre, Mega nije mogla da se sastavi. Realno da smo igrali ozbiljno dobili bi ih 30 razlike lagano.

@Medobrundo- Da li je moguce da mozes da opravdas Lazica. Kakva bre uloga u timu kakvi bakraci,koji je tebi..... pa on nije ni za Palilulac. :D

Edited by milostrbovic, 05 April 2012 - 00:45.

#12450 Tyrion Lannister

Tyrion Lannister
  • Members
  • 270 posts

Posted 05 April 2012 - 01:35

Utisci iz Pionira:

Opet ocajno otvaranje utakmice, prvi minut odmah 0-6, kasnije smo "dogurali" i do 17-34

Na pocetku drugog smo se konsolidovali i kad smo pomislili da cemo ipak donekle rutinski zavrsiti utakmicu, jok

Minijatura Nedovica na kraju sa veoma vaznom trojkom za -2, zakucavanjem za izjednacenje, presecenom loptom i serijom pogodjenih bacanja. Da napomenem da je Lazic dobio petu licnu 7-8 minuta do kraja, inace nisam siguran da bih o ovome sada pisao. Imao je i par teskih ispadanja u odbrani doduse.

Mile :D Milutinac nije bio u protokolu :D

Blokovi igraca Mege koje je Leki pomenuo(koje mi u napadu ne znamo da napravimo), posle kojih su Miljenovic i Jaramaz uvek lagano pogadjali, sto se vidi i iz statistike.

Na pocetku utakmice smo na tribini preko izbrojali nekih 150 ljudi

Na kraju Nedovic prilazi nama na A tribini i zestoko se bodri(cak drzi kraci monolog, no nisam ga dobro razumeo), nikad ga nisam video tako naostrenog; a sad vidim i ovu Karijevu izjavu koja je u slicnom duhu.

KKCZ, projekat, titula i slicni pojmovi ne bi trebalo da stoje u istom kontekstu. Bar dok sa sigurnoscu ne budemo imali jednog Brajan Klafa u klubu...

Nedovic je rekao : "Ovo je nasa kuca " !