Jump to content

Photo

KK Црвена Звезда Београд 2011/12

• This topic is locked This topic is locked
16508 replies to this topic

#16 Contractor

Contractor
  • Members
  • 15,384 posts

Posted 12 August 2011 - 12:40

Pešić trener Zvezde do 2014!

Dogovor pao u četvrtak uveče, u pristustvu gradonačelnika Beograda i predsednika KSS Dragana Đilasa

Gotova stvar - Svetislav Pešić će biti novi trener Crvene zvezde! Dogovor proslavljenog stručnjaka i crveno-belih pao je u četvrtak uveče u Skupštini grada, uz prisustvo gradonačelnika i predsednika KSS Dragana Đilasa i Živorada Anđelkovića, njegovog prvog saradnika, nekada prvog čoveka kluba sa Malog Kalemegdana i budućeg predsednika Skupštine Zvezde.
Kako saznajemo, Svetislav Pešić je dogovorio trogodišnji angažman u Zvezdi koja će na Skupštini u petak definitivno ozvaničiti saradnju sa FMP-om. Na čelo kluba doći će osnivač Pantera Nebojša Čović koji je više puta istakao da bi najviše voleo da upravo popularni Kari postane trener crveno-belih.

Svetislav Pešić je poslednji angažman u bogatoj i uspešnoj karijeri imao minule sezone u Valensiji koju je preporodio za samo nekoliko meseci i doveo je od borbe za opstanak u ACB ligi do bitke za fajnal-for Evrolige. Pešić je Crvenu zvezdu vodio u sezoni 2008/2009 i doveo je do finala Kupa Koraća i Superlige, kao i polufinala NLB lige.

#17 Misssa

Misssa
  • Members
  • 2,301 posts

Posted 12 August 2011 - 12:42

Kari do 2014! :hail: :hail: :hail:

#18 winie

winie
  • Members
  • 8,875 posts

Posted 12 August 2011 - 12:43

in ur face moko :lol+:

#19 estranged

estranged
  • Members
  • 3,667 posts

Posted 12 August 2011 - 12:44

Posted ImagePosted ImagePosted Image
Posted Image

#20 daba 67

daba 67
  • Members
  • 10,722 posts

Posted 12 August 2011 - 12:45

Dragi moji zvezdasi,cigani posle svih ovih godina patnji,ponizavanja,malo radosti vise tuge mnogo neprospavanih noci ali uvek i uvek srcem uz moju i nasu crvenu zvezdu.
I na -41,i kada je Trifa odlazio a nas saka jada na tribinama nadjacamo protivnicku tribinu svi u rebusu sta je ovo a mi kao da titulu osvajamo,i kada su svi redom dizali ruke od nase Crvene Zvezde mi smo bili tu uz nju i dali joj ono sto imamo najvrednije a to je ljubav i srce koje kuca za nju evo dok to pisem koza mi se najezila a oci postaju zamagljene od suza koje hoce napolje.
Preko svih vredjanja,etiketiranja sto rece moj prijatelj i saborac Veteran,do protesta na kalemegdanu,protesta u Pioniru,kacenja transparenata do bojaznosti da se druga strana ne posluzi nedozvoljenim sredstvima kao vid osvete i upozorenja,mi smo isli srcem napred nemajuci vremena da razmisljamo sta kako,ko vodjeni jednom mislju jednom zeljom 'jednom ljubavlju da moja,nasa Crvena Zvezda bude opet ona stara sjajna Crvena Zvezda.
Da se prolomi huk PIONIROM DA KOMENTATORA NE MOGU CUTI LJUDI PREKO MALIH EKRANA OD PESME I NAVIJANJA.
HTEO BIH PRVO DA SE ZAHVALIM PRIJATELJIMA SABORCIMA VELIKIM LJUDINAMA U SVAKOM POGLEDU,VELIKIM I NAJVECIM ZVEZDASIMA NA USTRAJANOSTI I NEPOKOLEBLJIVOSTI KOJA NAS JE DRZALA I OPSTALA DO KRAJA DO POBEDE,KADA SU NAS MNOGI I U PIONIRU I VAN NJEGA GLEDALI KAO SACICU LUDAKA I PLACENIKA.
DA SE ZAHVALIM I LJUDIMA KOJI NISU MOGLI BITI FIZICKI SA NAMA ALI SU NAM MAKAR PRUZILI MORALNU PODRSKU I BILI UZ NAS.
Sve je to proslo i da me opet neko pita kada bih mogao da vratim vreme unazad da li bih to isto uradio moj odgovor kratak i jasan DA.

ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE.

JOS JEDNOM VELIKO HVALA

ZVEZDIN DO GROBA

DABA.

#21 veteran1970

veteran1970
  • Members
  • 3,174 posts

Posted 12 August 2011 - 12:46

:whistle:

#22 Fender

Fender
  • Members
  • 5,927 posts

Posted 12 August 2011 - 12:50

Zvizdi zvizdi, imas srece :) inace bi bilo svasta. Mada ima jos par sati neizvesnosti.
A sta cemo sa Mokom?

Offtopic: Komsije vracaju Veselog pise sportal, pa jeb'li mamu sada kada mi treba da osvojimo oni
prave NBA all star petorku B-)

#23 winie

winie
  • Members
  • 8,875 posts

Posted 12 August 2011 - 13:02

Offtopic: Komsije vracaju Veselog pise sportal, pa jeb'li mamu sada kada mi treba da osvojimo oni
prave NBA all star petorku B-)

samo kad je kari sigurica. pusti titule, daleko smo mi od gvozhdjurije. treba da se djuska dobar basket : )

#24 ejpjano

ejpjano
  • Members
  • 871 posts

Posted 12 August 2011 - 13:03

Rakoc slobodan igrac.. sta mislite?

#25 veteran1970

veteran1970
  • Members
  • 3,174 posts

Posted 12 August 2011 - 13:07

лепо је то Човић,Кари,Делије ....него мене интересује друго нешто ако може неко да ми објасни

1.како то они мисле да се споје 2 клуба?
2.шта ће бити са повериоцима?
3.шта ће бити са Мирком?
4.јел нам остају трофеји?
5.што Чича није тренер?
6.`оће ли гробари да нас признају?
7.јел Штимац смршао?
8.где се тачно налази Атлантида?
9.да ли је ово по закону?
10. кога ће сад да тренира Бошко Ђокић?
11.да ли ће Теги и даље позивати Мирка као одговорног у емисије и онда у току исте схватити да сви играчи имају алергију и да се лече у ККЦЗ Београд?

мислим,док се на сва ова наизглед небитна питања не да јасан одговор,ми нећемо моћи да идемо даље .....

мој одговор је

http://www.youtube.com/watch?v=MJSh0gpp_qM

#26 Materazzi

Materazzi
  • Members
  • 915 posts

Posted 12 August 2011 - 13:08

mi mislimo ali dal misle oni :)

#27 odupri se ludilu

odupri se ludilu
  • Members
  • 552 posts

Posted 12 August 2011 - 13:10

Komšije, iskreno neka vam je sa srećom NOVOROĐENJE!

#28 Ridjis

Ridjis
  • Members
  • 28,286 posts

Posted 12 August 2011 - 13:13

E сад треба остати реалан, умерен и обема ногама на земљи. Треба нам бити јасно да ове сезоне не треба јурити како би се било боље од Партизана, предалеко су комшије отишле и не могу то сад један Пешић и Човић да окрену тек тако. Ми морамо да будемо свесни где смо ми, докле смо пали, а то је да смо једва били претпоследњи на Јадрану прошле сезоне а да смо у домаћем првенству били иза ККП, Радничког, ФМПа и Хемофарма, а да смо губили и од Металца. Дакле треба се прво вратити испред ових екипа осталих екипа и ако је могуће доћи до Ф4 НЛБ, па онда полако да се радом и редом гура даље.
Но ја рекох на почетку ТРЕБА али што каже Ветеран, ми смо Цигани, напаћени смо и луди и колико за недељу дана овде ће се говорити о титулама и ЕЛ Posted Image

#29 leki bg

leki bg
  • Members
  • 1,910 posts

Posted 12 August 2011 - 13:14

Kari stigao! Sad je sve lakse! Idemo dalje...

#30 estranged

estranged
  • Members
  • 3,667 posts

Posted 12 August 2011 - 13:18

Posted Image
Pešić za SPORTAL.RS: Neću biti trener Zvezde!