Jump to content

Photo

Copa America 2011

• This topic is locked This topic is locked
189 replies to this topic

#16 Stefanino

Stefanino
  • Members
  • 5,052 posts

Posted 03 July 2011 - 22:55

Sa ili bez Xavia, Inieste i sudija, Mesi je najbolji u istoriji. Nemoj opet da o tome raspravljamo :angry:

Inace, utisak veceri je Neymarova "frizurica" :ajme:

-1Posted Image

#17 bounty hunter

bounty hunter
  • Members
  • 1,271 posts

Posted 04 July 2011 - 10:56

Ovo nije Copa America - ovo je neka zajebancija!
Brazil ne moze da pobedi Venecuelu, nema sanski, nema golova, slaba i bezmuda igra...
Na 4 utakmice 3 gola, a igrali su i Brazil i Argentina i Kolumbija - takvi majstori koji vrede i po 50 miliona necega, igraju ili ih jure najveci svetski klubovi i opet nista...

Na proslom CA 2007. prosek je bio vise od 3 gola po utakmici, napadacka igra bez kalkulisanja, dosta iznenadjenja... ma sjajan fudbal vredan budjenja ili ostajanja do kasno u jutro.

Dajem im fore do zavrsetka drugog kola i ako se nista ne promeni sledi izvinjenje sto sam otvorio ovu temu i mozda zaintrigirao nekoga da gubi dragoceno vreme gledajuci ovo smece od fudbala.

#18 obama

obama
  • Members
  • 199 posts

Posted 04 July 2011 - 11:39

neymar se potukao sa selektorom venecuele :ajme:

#19 Ridjis

Ridjis
  • Members
  • 28,230 posts

Posted 04 July 2011 - 14:19

Ja вам кажем да је бразилски фудбал пао, иако ме Горанче убеђује да није тако, наравну свуда има по нека добра утакмица, али гледајући последње две сезоне њихову лигу играчи су им све физички неспремнији и слабији. А реално и на светској сцени немају неке велике звезде и најквалитетније играче као некада.
Аргентина пред Месија такође кубури са везистима који ће да креирају, а и играју им нападачи који су сви сличног типа, само слабијег квалитета од Месија.
Штета ако Мексиканци нису дошли у најјачем саставу убедљиво мој највећи фаворит тј боље речено моји миљеници

#20 milan_l

milan_l
  • Members
  • 6,694 posts

Posted 04 July 2011 - 14:21

Povratak Larise Rikelme

#21 bounty hunter

bounty hunter
  • Members
  • 1,271 posts

Posted 04 July 2011 - 22:31

00:15 Urugay - Peru
Uruguay: Muslera; Pereira, Lugano, Victorino, Caceres; Perez, Arevalo, Lodeiro; Cavani, Forlan, Suarez
Peru: Fernandez; Rodriguez, Acasiete, Revoredo, Vilchez; Yotun,Guevara, Balbin, Ballon, Advincula; Guerrero

02:45 Chile - Mexico
Chile: Bravo; Jara, Ponce, Contreras; Beausejour, Medel, Isla, Vidal, Fernandez; Sanchez, Suazo.
Mexico: Michel; Aguilar, Araujo, Reynoso, Mier; Chavez, Aquino; Reyes Enríquez, Giovani; Lugo.

Do juče sam se kleo u napad Robinho - Pato - Neymar, a od dans u trio Forlan - Cavani - Suarez.Peru skroman, malo poznatih fudbalera, kandidat za neprolazak u 2. krug.
Chile je sasvim solidna reprezentacija sa glavnim zvezdama Sanchezom (Barselona ?, Man.City ?) i Suazom.Mexico poslao mladu ekipu sa Giovanijem koji jedini ima internacionalnog iskustva.
E sad, sve je na papiru naizgled jasno. Ipak, ovo je Copa America i iznenadjenja nisu isključena, a glavno je loš fudbal u dosadašnjem delu takmičenja, pre svega Argentine, Brazila i Columbije.Ako i ovih dana bude isto, predlažem da zajebemo grobarsko - ciganska prepucavanja, za i protiv Novaka, političke razmirice i da kao ljudi zajedno mrzimo južnoamerički fudbal.

#22 5yue8haogaoqi

5yue8haogaoqi
  • Members
  • 15,635 posts

Posted 04 July 2011 - 22:43

Ovaj Nejmar izgleda prejebao i Balotelija po mozgu..A cini mi se da nece uraditi mnogo vise u karijeri od Robinja ili upravo Balotelija.

#23 bounty hunter

bounty hunter
  • Members
  • 1,271 posts

Posted 04 July 2011 - 23:57

Prc... povede Peru 0:1 - Guerrero.

Tek sada vidim da za Peru na turniru ne igraju Claudio Pizzaro i Jefferson Farfan.
Ja na CA ne bih pogodio utakmicu ni da moji favoriti igraju protiv pionira.

#24 Contractor

Contractor
  • Members
  • 15,359 posts

Posted 07 July 2011 - 08:25

E moj Mesi, nema Ćavija i Inieste, nema ni fudbala.
Mislite malo o tome <_<

#25 Gogy

Gogy
  • Members
  • 4,552 posts

Posted 07 July 2011 - 11:24

Sa ili bez Xavia, Inieste i sudija, Mesi je najbolji u istoriji. Nemoj opet da o tome raspravljamo :angry:

Najbolji.
U kategoriji 1,69 m visine. 0:)

Posle su tu veći momci:
Full name: Andrés Iniesta Luján - 1,70 m
Full name: Xavier Hernández i Creus - 1,70 m
-_-

Ne treba puno, da budeš bolji. Jedan pišljivi santimetar. :ph34r:

Edited by Gogy, 07 July 2011 - 12:08.

#26 maXa88

maXa88
  • Members
  • 2,711 posts

Posted 07 July 2011 - 13:36

Da ne bese retarda Morena i Falkaa bilo bi jedno 3-0 za Kolumbiju ali ni to ne manja stvar da je Mesi najbolji u istoriji. :hail:

Svaka cast Kolumbiji koja je vec prosla, a najbolji ce morati da se dokazuje protiv Kostarike.

Veceras Bolivija-Kostarika od 00:15h. Nije mi bas jasan raspored utakmica u drugom kolu. Cini mi se da bespotrebno odugovlace sa utakmicama

#27 djnemanja

djnemanja
  • Members
  • 4,868 posts

Posted 08 July 2011 - 00:25

Da ne bese retarda Morena i Falkaa bilo bi jedno 3-0 za Kolumbiju ali ni to ne manja stvar da je Mesi najbolji u istoriji. :hail:

Posted Image

#28 maXa88

maXa88
  • Members
  • 2,711 posts

Posted 08 July 2011 - 00:44

Posted Image

:angry: <_<

#29 Vlax

Vlax
  • Members
  • 1,527 posts

Posted 08 July 2011 - 00:53

Cenim da ce ovo da osvoji Urugvaj, dosli u punom sastavu, ista ekipa kao sa proslog SP-a. Ostale ekipe su oslabljenje, pri tom najveci favoriti Brazil i Argentina igraju uzasno.

Inace Brazil mi je posebno interesantan, stavis napred cetvoricu brzih i odlicnih tehnicara a iza njih Lukasa i Ramiresa da im salju lopte :krsta:

#30 tft

tft
  • Members
  • 35 posts

Posted 08 July 2011 - 09:19

Meni se mnogo svidja kako igra Cile. Njihova utakmica protiv Meksika je bila ubedljivo najbolja na prvenstvu do sada. Dok su svi pogledi usmereni ka Argentini i Brazilu, ekipe kao sto su Kolumbija, Cile i Paragvaj (a pre SP-a i Urugvaj) se neopravdano potcenjuju. Ubedjen sam da bi ove ekipe nadigrale mnoge evropske, cak i one zvucnijeg imena.