Jump to content

Photo

Radio B92 - ta dalje?

• Please log in to reply
20 replies to this topic

#16 Schrodinger

Schrodinger
  • Members
  • 6,502 posts

Posted 06 October 2011 - 21:20

Podržavam u celosti, i ja ću da ponovim: Vlasnicima i urednicima B 92 porucujem: SRAM VAS BILO i dabogda vas kupio Zeljko Mitrovic pa mu vi vrckali uz Lepu Brenu.... u suknjicama.... sa shjokicama. ....

Da se obnovi gradivo - ponavljam i ja!

@highlanderka
Ne znas da li je gore sto nemas sta da slusas ili sto u Srbiji pises doktorat...razumem te sasvim, nedavno mi je doktorant bio u slicnoj krizi identiteta, ja mu rekoh druze, kad si vec poceo ti ga napisi do kraja, a posle stagod resis ja cu ti napisem preporuku, a posebno ako je negde daleko od ovih krajeva...

#17 nighty

nighty
  • Members
  • 1,743 posts

Posted 08 October 2011 - 23:06

Poslušajte Vericu Barać u najnovijem Peščaniku i biće vam sve jasno. I zašto je takva kakva je B92. Jedan od suvlasnika je i ... Željko Mitrović.
...

Edited by nighty, 08 October 2011 - 23:07.

#18 S.H.L.A.G.

S.H.L.A.G.
  • Members
  • 356 posts

Posted 16 October 2011 - 12:20

Poslušajte Vericu Barać u najnovijem Peščaniku i biće vam sve jasno. I zašto je takva kakva je B92. Jedan od suvlasnika je i ... Željko Mitrović.
...

Hm....Ona ,malo kasnije, reče da je to "lapsus"....

#19 Artur Dent

Artur Dent
  • Members
  • 8,463 posts

Posted 27 October 2011 - 12:31

Naravno da Zeljko Mitrovic nema veze sa vlasnickom strukturom B92.

#20 Bane5

Bane5
  • Members
  • 1,620 posts

Posted 03 December 2011 - 00:04

Buducnost Radija B92 lezi, u programskom smislu, u raskidu sa svojom prosloscu i definisanju modernog komercijalnog radija strogo usmerenog odredjenoj ciljnoj grupi i time dobitku na slusanosti.
Baviti se problematikom stari vs danasnji Radio B92 je posledica nepoznavanja trzista i kako ono funkcionise kad su radio i tv u pitanju.
Ako je za nekoga nepojmljivo da komercijalni radio treba da zaradi pare onda je grdno promasio smisao njegovog postojanja.
Sa druge strane u Srbiji van zakonskog okvira jos uvek deluju budzetske radio stanice i one bi shodno tome morale da imaju slobodu i kreativnu sirinu bez sputavanja u vidu komercijalnog pritiska. Takav je Studio B npr.
Na kraju, kao sto neko rece, postoji internet kao kanal preko kojeg mozete imati pristup raznim radio stanicama pa svako ko je 'razocaran' u terestrijalni radio ima izbor u kome ce se snaci prema afinitetima.

#21 sasa965

sasa965
  • Members
  • 111 posts

Posted 16 February 2012 - 10:27

Nekoliko dana nema strima, zna li neko sta se desava?