Jump to content


Photo
* * * * * 3 votes

FK Vojvodina


  • Please log in to reply
2399 replies to this topic

#2281 Oi!

Oi!
  • Members
  • 5,168 posts

Posted 30 August 2015 - 10:47

Nastić i Pankov su mi očajni igrači. 

 

Fali Voši dosta igrača na raznim mestima, ima mnogo rupa u timu, veoma mlad tim... Videćemo kako će igrati ove sezone...


  • 0

#2282 lajavi_krelac

lajavi_krelac
  • Members
  • 3,950 posts

Posted 30 August 2015 - 11:30

Za Pankova još uvek ne mogu ništa da kažem ali Nastić je i meni loš igrač, bar ovo što sam ga gledao. Nema tu nekog potencijala koji bi mogao da se izbrusi u dobrog igrača. Fali mu dosta toga.

A ne znam što ide to Vojvodina ima mlad tim, pa i nema baš mlad ako ćemo realno. Donekle je mlad Ivanić, Ožegović i Nastić ostalo je sve preko 25 godine. Čak bih rekao da Zvezda i Partizan imaju mlađe timove.
  • 0

#2283 McLeod

McLeod
  • Members
  • 59,009 posts

Posted 30 August 2015 - 11:41

Nego, kad vec nije objavljeno na zvanicnog klubskom sajtu (jer koga briga koga Vosa dovodi), da spomenem da smo doveli Nikolu Kovacevica (1994) iz Radnickog 1923. Kazu igra na poziciji defanzivnog veznog, a u slobodno vreme pali baklje zajedno sa delijama, zbog cega je cak bio i privodjen. No, kako ne bi verovao svemu sto napisu mljic, telegraf i sl., bio bih zahvalan kad bi neko sa foruma ko je upucen prozborio koju o kvalitetima i nekvalitetima ovog momka. Nadam se da Meklaud zalazi na ovu temu :D

 

Mali je "gradska faca" medju klincima, "zatvara" najsabanskije lokale redovno. Ovo za zvezdase nisam cuo, ali ne bi me cudilo da je tacno.


  • 0

#2284 Markoss

Markoss
  • Members
  • 10,970 posts

Posted 30 August 2015 - 13:11

I meni je Pankov ništa posebno, nema mi ni građu za štopera nekako (iako po wikipediji ima 1.85 i 83 kg, što u teoriji ok zvuči). Nastić je bio dobar kad se pojavio, ali nije napredovao ništa, mislim da se i on malo zasitio igranja u Voši, već par godina je tu starter i to. On ima ozbiljnih problema s vidom i to mu baš smeta i dok igra. 

 

Za Ivanića je bila priča da ide u Seltu čim prođe ovaj dvomeč sa Plzenom, videćemo. 


  • 0

#2285 RatzenStadt

RatzenStadt
  • Members
  • 2,316 posts

Posted 30 August 2015 - 15:57

Za Pankova još uvek ne mogu ništa da kažem ali Nastić je i meni loš igrač, bar ovo što sam ga gledao. Nema tu nekog potencijala koji bi mogao da se izbrusi u dobrog igrača. Fali mu dosta toga.

A ne znam što ide to Vojvodina ima mlad tim, pa i nema baš mlad ako ćemo realno. Donekle je mlad Ivanić, Ožegović i Nastić ostalo je sve preko 25 godine. Čak bih rekao da Zvezda i Partizan imaju mlađe timove.

 

Ja mislim da ce Pankov imati sasvim pristojnu karijeru, iako mu fali koji centimetar u visinu. Jeste da je samo u kalendarskoj 2015-oj imao kikseva ko nijedan igrac u JSL, ali verujem da ce prelezati te decje bolesti.

 

Mali je "gradska faca" medju klincima, "zatvara" najsabanskije lokale redovno. Ovo za zvezdase nisam cuo, ali ne bi me cudilo da je tacno.

 

Super  :+1:

 

 Nastić je bio dobar kad se pojavio, ali nije napredovao ništa, mislim da se i on malo zasitio igranja u Voši, već par godina je tu starter i to. On ima ozbiljnih problema s vidom i to mu baš smeta i dok igra. 

 

S kolko je bese poceo da igra u prvom timu Vose, 18,19 god? Da, bas je obecavao. Kroz ovih par godina je izbacio naivno nacinjene penale i crvene kartone, ali sto se tice igre u napadu prilicno je nazadovao. 

I ja mislim da bi razlog za njegovu stagnaciju mogao biti u zasicenju (iako deluje kao najborbeniji na terenu), i zato mi je krivo sto mu je propao transfer u Legiju. Valda ce ga podici ovaj poziv u mladu repku..


  • 0

#2286 Markoss

Markoss
  • Members
  • 10,970 posts

Posted 30 August 2015 - 16:09

Ja sam ga prvi put u prvom timu gledao protiv Partizana u Novom Sadu, ne znam dal je baš tad debitovao, ali imao je nekih 18 godina. Bio je prilično dobar za jednog klinca, čak i u odbrani je fino igrao na toj tekmi, sećam se da je Ninkovića čuvao. 

 

Gledao sam ga i u reprezentaciji 94 dok je igrao za mlađe kategorije, i uglavnom, obećavao je više, iako je i u tim godinama imao baš neke facepalm poteze, pre svega u odbrani. 


Edited by Markoss, 30 August 2015 - 16:09.

  • 0

#2287 RatzenStadt

RatzenStadt
  • Members
  • 2,316 posts

Posted 01 September 2015 - 03:52

Prvoklasna predstava veceras u reziji novinara i uprava Vojvodine i Partizana. 99% sam siguran da nije postojala nikakva ponuda za Ivanica (pogotovo ne onakva kakvu su je novinari predstavili) niti je iko pomisljao da ce se taj transfer realizovati veceras, vec da je u pitanju bio najobicniji marketinski trik. Uprava Partizana zna odavno da ne mogu da dobiju Ivanica, ali ovim kupi bodove kod svojih navijaca koji treba da poveruju da klub vise ne skrtari, i da je spreman da plati i pozamasnu sumu novca za talentovane igrace u cilju podizanja kvaliteta tima na duzi period. S druge strane, uprava Vojvodine je jos jednom pokazala da nema surovanja sa beogradskim blizancima, a pogotovo ne prodavanja najboljih igraca tamo. Opasan je igrac Vucela kad su u pitanju medijske igrarije, godine iskustva nema sta. Cudi me jedino zasto niko iz nase uprave nije izasao pred medije, stao iza Ivanica i jasno stavio do znanja da im nije dostupan, al opet...nisu to uradili nijednom ni dok ga je Zvezda vabila citavo leto.

 

Inace "Ivanic saga" nije jedina stvar kojom se bavila nasa uprava sto se ticer transfer politike kluba. 

 

Doveden je Antic (1994), levi bek iz Jagodine. Nikad ga nisam video na delu, osim na Football Manageru 2015 gde je ocigledno prebudzen. Znam da je vazio za nekog talenta, ali prosle sezone samo jedna utakmica u Zvezdi? Aj sto je grejao klupu Dzoniju, ali i Andjelkovicu? Povreda? Sta god, sumnjam da ce on biti ikakav apgrejd tima kad na levom bekom imamo Nastica i Radovica.

 

Takodjer, doveli smo i levo krilo...neki Vukcevic (1993) iz Olimpije na jednogodisnju pozajmicu. Tek o njemu nemam predstavu sta da mislim. Prosao sve mladje kategorije reprezentacije CG (cak ima i 1 nastup za seniore), imao pristojnu statistiku u prethodne dve sezone u Olimpiji, ali ove sezone samo 2 nastupa (oba puta usao kao rezerva) za osam kola. Olimpiju je preuzeo Mandaric ovo leto i shodno njegovim ambicijama doveli gro dobrih igraca, pa valda za Djetica vise nema mesta. Nadam se najboljem sto se njega tice, ali i da ovo ne znaci da mali Stamenic potpuno ispada iz rotacije.

Prethodnih dana se kao pojacanje na levom krilu spominjao Mile Savkovic kog nam je Jagodina davala na tacni za neko bedno obestecenje, al jbg...kriza u drzavi :). Ja bi voleo da smo njega doveli, al sta da se radi..

 

Trece pojacanje Lazar Rosic (1993) iz Real s Nisavu, stoper (inace najbolji drug vec pomenutog bakljasa Kovacevica kojeg smo doveli iz Radnickog 1923). Za ovog vec ocekujem da bi mozda i mogo da bude neko pojacanje i da ce doprineti tome da budemo bar malo opasniji iz prekida. Vosi je ocajnicki trebao jedan grmalj jer smo fizicki jedna od najslabijih ekipa koju sam ikad video. Meklaude, imas li za ovog sta da dodas s obzirom da je dete Radnickog KG? :)

 

Sto se tice utakmice sa Spartakom, nemam neki poseban komentar. Jos posle rapsodije u Torinu sam ovde napisao da mislim da imamo najgori tim u prethodnih 5 godina i da se cudim kad ikoga uspemo da pobedimo, pa me tako ni ovaj poraz nije iznenadio. Jedino na cemu mogu da im zamerim je zalaganje (pogotovo u poslednjih 15-ak minuta), ali generalno ovom timu fali kvaliteta.

PS: 

 

 Posted by Markoss on 31 July 2015 - 00:23

 

Ne znam dal mi je mučnije što jurimo ovog Ivanića kao da je Maradona ili to što on priča kako voli Vošu i kako neće u večite, a jako dobro znam da bi pričao potpuno drugu priču da ga Partizan zove.

 

Sad se izvini coveku :D

 

 


  • 0

#2288 lajavi_krelac

lajavi_krelac
  • Members
  • 3,950 posts

Posted 21 October 2015 - 18:27

Svi pišu na Zvezdinoj temi ajde ja ću kontra  :D

 

Umesto što igrači Vojvodine troše energiju na svađanje i objašnjavanje sa sudijom mogli bi da se zapitaju gde nestade brzina kad se krene u kontru, primo-predaja lopte, koncentracija na fudbal (a ne na raspravljanje sa sudijom) itd. 

 

Razlika između primanja lopte kod igrača Zvezde i Vojvodine je baš ovolika, za 3 gola. Zvezda dosta jača i organizovanija i potpuno zaslužena pobeda.


  • 0

#2289 Stoik

Stoik
  • Members
  • 214 posts

Posted 21 October 2015 - 21:31

FK Crvena zvezda - FK Vojvodina 3:0

Fotografije: link
 

13. kolo: FK Crvena zvezda - FK Vojvodina 3:0 (1:0)


Novosađani nižu poraz za porazom. Večeras ih je doduše savladala prvoplasirana Crvena zvezda i na taj način su ostali nakon četrnaest prvenstvenih kola na sedmoj poziciji sa dvadeset sakupljenih bodova. U narednom kolu crveno-beli idu na megdan Voždovcu...


013kolo.jpg
 
Glavni sudija: Nenad Đokić.
Strelci: Srnić 39. 61. 79. (Crvena zvezda)
Žuti karton: Pavićević (Crvena zvezda); Maksimović, Vukčević, Sekulić, Vasilić, Pankov, Rosić (Vojvodina).
 
FK Crvena zvezda: Kahriman, Petković, Luković, Grujić, Katai, Pavićević, Plavšić (Jović), Donald, Srnić (Ristić), Da Kosta Oliveira (Sikimić), Ibanjez.
 
FK Vojvodina: Perić, Vasilić, Ivanić, Paločević (Babić), Vukčević (Stanisavljević), Pankov, Rosić, Antić, Sekulić, Maksimović, Ožegović.
 
Novosađani beleže nespeh za neuspehom. U poslednjih pet kola Zagorčićevi puleni su ostvarili samo jednu pobedu, a čak četiri puta su poraženi. Večeras su od njih na stadionu Rajko Mitić bili bolji beogradski crveno beli, koji su ubedljivo slavili rezultatom 3:0. Het-trik za Beograđane postigao je Srnić. S jedne strane rezultat je mogao biti i ubedljiviji da je Vieira savladao Perića sa bele tačke. S druge strane Ožegović je imao dve stopostotne prilike za Novosađane. Najpre u uvodnim minutama meča, kada je izbio sam ispred Kahrimana, ali je bolji u duelu bio bivši čuvar mreže. Potom i u 54. minuti meča, kada je ponovo neometan šutirao kagolu Crvene zvezde, ali je bio za malo neprecizan.


Čak ni Zagorčićeve izmene nisu dale rezultata, pa je domaćin sasvim zasluženo stigao do nova tri boda, s kojima na liderskoj poziciji sve više i više beži najbližim pratiocima.


Crveno-beli u narednom kolu gostuju ekipi Voždovca, a meč je na programu u nedelju u 15h.

 
Izveštaj: link

03.jpg


Edited by Baros, 21 October 2015 - 21:56.

  • 0

#2290 torrente77

torrente77
  • Members
  • 308 posts

Posted 07 December 2015 - 11:17

odlicno kontrolisan mec,izmene u pravo vreme,skandalozno navijanje grobara,i zasluzen rezultat!

Da da ne zaboravim,da u Vojvodini zivi po procentima vise Srba nego u ostatku zemlje!


  • 0

#2291 Friend of Peachy Carnahan

Friend of Peachy Carnahan
  • Banned
  • 18,085 posts

Posted 07 December 2015 - 12:02

Da da ne zaboravim,da u Vojvodini zivi po procentima vise Srba nego u ostatku zemlje!

 

A to je bitno kome i zbog cega?

Inace, ne sumnjam da si ti deo tog procenta, cim ti vidim pismenost.


  • 0

#2292 torrente77

torrente77
  • Members
  • 308 posts

Posted 08 December 2015 - 14:09

kazem zbog vredjanja navijaca partizana,koje neko zeli da istakne i koje nije u redu,i nema veze sa vezom!


  • 0

#2293 Friend of Peachy Carnahan

Friend of Peachy Carnahan
  • Banned
  • 18,085 posts

Posted 08 December 2015 - 14:17

A potrebno je da se pojasnjava zasto nije u redu, posto samo po sebi nije kretensko?

Tj, da je drugacija procentualna rasporedjenost stanovnistva u Vojvodini, to vredjanje bi imalo smisla?


  • 0

#2294 torrente77

torrente77
  • Members
  • 308 posts

Posted 08 December 2015 - 14:51

ha haa..u pravu si sve.

hvala ti sto si meni slepom otvorio oči!


  • 0

#2295 Friend of Peachy Carnahan

Friend of Peachy Carnahan
  • Banned
  • 18,085 posts

Posted 08 December 2015 - 14:54

Nisam ni pokusavao, vec sam hteo da jos jednom procitas svoj post i vidis kakvu budalastinu si napisao.


  • 0