Stvarno ne znam sta da mislim. Pricam bas juce sa caletom o Zvezdi i lopovima u upravi dok smo pili kafu i gledali tenis, kazem ja bre zar je moguce kako ovi iz uprave zloupotrebljavaju ljubav navijaca i sprdaju se s nama, prvo 5 puta povecavaju cene karata, pa onda kazu nema vise karata ovde za ovo iako ste rezervisali, Lukic jebiga ko svi ostali dosao da se nakrade pa ce da ode. Svi se oni obezbede do kraja zivota i onda im je lako da vole Zvezdu. I onda ja pocnem da pricam kako jebu Robija, kako nije hteo Vilotica, ali su ga nedovodjenjem stopera PRIMORALI da ga vrati u ekipu, i kako ovaj GAZPROM nista ne daje. Medjutim, on mi kaze E jebiga sine, uzeli bi oni igraca, al ko zna koliki su im dugovi. Ja reko 20 miliona. A onda on meni kaze Ma to oni kazu , ko zna koliki je taj dug , stavili su stadion na hipoteku koji nije Zvezdin, nego ga drzava napravila, svi smo mi dali za taj stadion. I to jeste cinjenica... Tako da me uopste ne iznenadjuje i 50 miliona da duguju... Jebiga, strasno smo NEOZBILJNA, NEORGANIZOVANA ekipa, pazite ovo :
1) frka sa Viloticem = bruka
2) Nereseno pitanje LI ADIJA
3) Evandro stalno povredjen
4) Mezenga fiziciki NESPREMAN!!!
Nekako, jedino dobro sto ovaj tim ima su navjiaci. Ali ne DILEJE nego 'pederi sa istoka i zapada' , oni simpatizeri koji dolaze na utakmice i gledaju i navijaju a ne pale baklje i pevaju Spasi Srbiju i ubi se Borise, ili tako nesto.
I opet moram reci, Grobari su uradili pravu stvar kad su oterali lopove bjeku i zeku iz uprave, procvetali su od sad, igraju redovno Evropu, zaradjuju kintu, ne kurce se mnogo sto je najbitnije za razliku od nas, doveli su ok i mladog trenera, igraci se bore i stvorili su jedan veoma zdrav klub.
Ko bi rekao da cemo ovako da se raspadamo nakon onih jegera...
Mozda FKCZ BG