Jump to content

Photo

FK Crvena Zvezda 2011/2012

• This topic is locked This topic is locked
22192 replies to this topic

#8146 perkos

perkos
  • Members
  • 15,877 posts

Posted 16 August 2011 - 08:48

To što mi ponekad sebi damo oduška kritikujući nekad s'pravom a nekad ne igrače, stručni štab i upravu Zvezde ne treba da znači da svaki plaćeni novinar može da pred najbitniju utakmicu sezone diže frku izmišljenim ciframa u naručenom tekstu
Ko god malo jače prati fudbal zna da Zvezda ne zavisi od prvenstva Srbije već od Evrope i da ona slika od juče ispred stadiona i podatak da imamo najmanje 15000 sezonskih bode oči "spasiteljima"srpskog fudbala koji znaju da bi eventualni uspeh protiv Rena podigao Zvezdin ugled za 1000% a novac od UEFA polako bi stabilizovao klub, zato se krenulo u frontalni napad, ja lično očekujem još par bljuvotina do četvrtka a ako rezultat en bude ubedljivo na našu stranu tek očekujte senzacije i pikanterije plaćenika koji sebe nazivaju novinarima

Edited by perkos, 16 August 2011 - 08:49.

#8147 Cooltywattor

Cooltywattor
  • Members
  • 4,772 posts

Posted 16 August 2011 - 09:04

Odoh ja sa ovog foruma zauvek. Nisam bio nesto aktivan ali sam redovno pratio sta se desava. Posle ovolike pljuvacine zbog izgubljene utakmice sa Spartakom koju ocigledno ne bismo dobili i da smo igrali kao protiv Venstpilsa, pa omalozavanja trenera koji nas je digao iz mrtvih, plasanje i kukanje pred utakmicu sa Renom iskreno dopizdilo mi je. Svako dobro svim clanovima foruma. Zbogom.

Ne znam koliko puta treba ponoviti da problem nije poraz sam po sebi. Poraza je bilo i biće ih, to je sastavni deo fudbala. Problem je (ponovo) odsustvo borbenosti i zalaganja, odnosno pristup igri. Zbog toga su igrači, uostalom, i počašćeni sa tribine na onaj način, a to je nešto što su istakli i Robi (nakon utakmice) i Nikolovski (u onom demantiju). Svi pričaju o nepostojećem penalu i slobodnjaku, a zaboravlja se da mi Spartaku nismo dali gol. Dakle, i da nije bilo tih sudijskih idiotizama, u najboljem slučaju bi izvukli bod.
Ja ne videh da je neko ovde pljuvao Robija, ali isto tako ne vidim zašto bi on, i po kojoj logici, bio izuzet od svake kritike. To što neki svako ukazivanje na eventualne propuste (kojih bez dileme ima) doživljavaju kao lični atak i pljuvačinu - to je njihov problem. Meni nije teško da pohvalim bilo koga za dobro urađen posao (makar se on zvao i Ivan Adžić), isto tako i da uputim kritiku za propust bilo kome (makar to bio i Veliki Žuti lično).

Ne bih da te odgovaram ako si odlučio, samo ukazujem na to da su ti razlozi šuplji.

#8148 veteran1970

veteran1970
  • Members
  • 3,174 posts

Posted 16 August 2011 - 09:05

враћам се из Суботице,некако спокојан .... без осмеха додуше,али спокојан ..... изгледа да сам био једини , мислим ја у том тренутку,кад замало.У понедељак ујутро схватише сви право значење песме :"публика је твоја најлуђа на свету,нико Звездо нема, то што имаш ти ...."
ред за Рен Posted Image ,помислиће једни ,али немају појма .... ред је за ЗВЕЗДУ !није то ред јадних,уплашених,несигурних,малодушних какви су били они који су брукали наш грб на грудима 24 сата пре у Суботици ... ово је ред љубави,вере и пркоса , ред храбрих и поносних људи који су увек били на свом месту када је било тешко .....

када их питају шта желе и чему се надају , они кажу да желе да и оних 11 на терену буду храбри,пркосни и поносни , да верују у победу ..... јер тада ће имати и благослов богиње среће која воли храбре .....

вратићу се у, за неке далеку и тешку 1993 . годину , гробари никад јачи ,а ми гол не умемо да дамо ..... упознам се ја тада у марту са мојом љубави(која ми у ових 18 и кусур година подари 2 анђела) и кроз сваку причу провучем колико волим Звезду ..... каже ми она да не воли фудбал и да никада неће ићи на утакмицу ..... миц,по миц ја је убедим да иде самном на финале Купа ..... гробари доносе 1-0 са јна , ми заостајемо за њима милион бодова ,води нас Жива ..... узесмо Куп,а није било реално и нико се сем нас Цигана није надао и веровао ..... прва баскет утакмица јој је била кад је Трифа звизнуо 3 са наше половине ..... никада нисмо изгубили када је она била самном,после 18 година биће поред мене на Северу,изабрала је мајицу (мазнула сину Posted Image који нам је на припремама) и спремна је за још 1 велику победу Црвене Звезде !

будите и ви спокојни ....

#8149 DonJuan

DonJuan
  • Members
  • 10,295 posts

Posted 16 August 2011 - 09:16

Iskreno imam osećaj da ćemo pobediti u četvrtak i da ćemo igrati kako treba da igra Zvezda.

Iskreno već sada osećam tremu kao da ja polažem ispit (a prošlo je puuuno od poslednjeg). Generalno zato i ne ulazim u prepucavanje i ne padam na provokacije Grobara (ne mislim na ovaj forum). Nešto se opasno kuva u četvrtak, opasno.....

Edited by DonJuan, 16 August 2011 - 09:17.

#8150 l'homme de vitruve

l'homme de vitruve
  • Members
  • 3,367 posts

Posted 16 August 2011 - 09:34

Ja imam neki čudan osećaj da ćemo ih nadigrati. Može ne i rezultatski razbiti, ali javljaju mi se neke silne šanse. Mada ne treba zaboraviti savet Biševca- ovi ne vole kad ih se čeka, unervoze se. Očigledno im je ta kontra glavno oružje i nipošto im ne treba ostaviti prostora da je primenjuju.

#8151 Cooltywattor

Cooltywattor
  • Members
  • 4,772 posts

Posted 16 August 2011 - 09:34

Četvrtak je dan koji će nam dati neke odgovore...
O znanju i fizičkim mogućnostima naših fudbalera više-manje znamo sve. Nema tu nečega što bi moglo da nas iznenadi, niti će, verujem, to u četvrtak odlučivati.
Kad u sumrak 50.000 duša zagrmi kao jedna, na ispitu će biti njihovo srce. Ako ga zaista imaju, ubeđen sam, ni Barsa neće biti dovoljno jaka da ne bude pregažena.
O drugoj opciji ne želim ni da razmišljam...

#8152 PERICA!!!

PERICA!!!
  • Members
  • 459 posts

Posted 16 August 2011 - 10:02

Joj sto bi volio da protiv Rena na terenu vidim zadnju liniju mikic-adi-vilota-toske...To bi bila parava stvara i da se malo ovaj nervozni kovacevic smiri i stabilizuje....od prevelike zelje stalno pravi kikseve.....

#8153 delgado

delgado
  • Members
  • 23,256 posts

Posted 16 August 2011 - 10:03

Stvarno ne znam sta da mislim. Pricam bas juce sa caletom o Zvezdi i lopovima u upravi dok smo pili kafu i gledali tenis, kazem ja bre zar je moguce kako ovi iz uprave zloupotrebljavaju ljubav navijaca i sprdaju se s nama, prvo 5 puta povecavaju cene karata, pa onda kazu nema vise karata ovde za ovo iako ste rezervisali, Lukic jebiga ko svi ostali dosao da se nakrade pa ce da ode. Svi se oni obezbede do kraja zivota i onda im je lako da vole Zvezdu. I onda ja pocnem da pricam kako jebu Robija, kako nije hteo Vilotica, ali su ga nedovodjenjem stopera PRIMORALI da ga vrati u ekipu, i kako ovaj GAZPROM nista ne daje. Medjutim, on mi kaze E jebiga sine, uzeli bi oni igraca, al ko zna koliki su im dugovi. Ja reko 20 miliona. A onda on meni kaze Ma to oni kazu , ko zna koliki je taj dug , stavili su stadion na hipoteku koji nije Zvezdin, nego ga drzava napravila, svi smo mi dali za taj stadion. I to jeste cinjenica... Tako da me uopste ne iznenadjuje i 50 miliona da duguju... Jebiga, strasno smo NEOZBILJNA, NEORGANIZOVANA ekipa, pazite ovo :
1) frka sa Viloticem = bruka
2) Nereseno pitanje LI ADIJA
3) Evandro stalno povredjen
4) Mezenga fiziciki NESPREMAN!!!

Nekako, jedino dobro sto ovaj tim ima su navjiaci. Ali ne DILEJE nego 'pederi sa istoka i zapada' , oni simpatizeri koji dolaze na utakmice i gledaju i navijaju a ne pale baklje i pevaju Spasi Srbiju i ubi se Borise, ili tako nesto.
I opet moram reci, Grobari su uradili pravu stvar kad su oterali lopove bjeku i zeku iz uprave, procvetali su od sad, igraju redovno Evropu, zaradjuju kintu, ne kurce se mnogo sto je najbitnije za razliku od nas, doveli su ok i mladog trenera, igraci se bore i stvorili su jedan veoma zdrav klub.

Ko bi rekao da cemo ovako da se raspadamo nakon onih jegera...

Mozda FKCZ BG Posted Image

#8154 Khal Drogo

Khal Drogo
  • Members
  • 4,286 posts

Posted 16 August 2011 - 10:20

Ne znam zašto svi priželjkujete Vilotića kad je on očajno odigrao obe utakmice i protiv Ventspilsa i Spartaka. Jebe mi se bre za njegovu prodaju.
Spor je kao puž kako u predaji lopte tako i u markiranju ,slabo i sporo razmilšlja.
Protiv Ventspilsa je bio očajan imao je par katastrofalnih grešaka samo što smo ubedljivo pobedili pa to većina nije primetila.
Ren igra na kontre i on tu nema šta da traži. Po meni bitan je Adi a njegov partner može i Ćosić a i Mićko .
Najveći problem je visina i skok igra, e da bar imamo nekog zadnjeg veznog kao Jaja Ture to bi bio pogodak. Jeste da igramo pas igru , igra i Barsa ali oni imaju uvek zadnjeg visokog igrača .

#8155 PatrickBateman

PatrickBateman
  • Members
  • 27 posts

Posted 16 August 2011 - 10:26

I opet moram reci, Grobari su uradili pravu stvar kad su oterali lopove bjeku i zeku iz uprave, procvetali su od sad, igraju redovno Evropu, zaradjuju kintu, ne kurce se mnogo sto je najbitnije za razliku od nas, doveli su ok i mladog trenera, igraci se bore i stvorili su jedan veoma zdrav klub.

:ajme:

Koliko samo 1 Zoran Stojadinovic moze da unese nemira ...

#8156 Khal Drogo

Khal Drogo
  • Members
  • 4,286 posts

Posted 16 August 2011 - 10:30

Grobari su uradili pravu stvar kad su oterali lopove bjeku i zeku iz uprave, procvetali su od sad, igraju redovno Evropu, zaradjuju kintu

Oterali su , pogotovo Bika Posted Image
Kakva kinta vidiš da odu u dug čim prođu u grupe Posted Image

Vidim pominje se da bi Adi mogao da zaigra .
Nije mi jasno samo zašto kad smo pod jakim presingom ne pomerimo malo liniju u nazad, odnosno ovi bočni igrači Borha i Lazović bi morali da se vrate dosta nazad. Onda bi imali više opcija za dodavanje , ovako imamo dva štopera pod pritiskom i jednog igrača koji im prilazi ili Čava ili Kovačević

Edited by Khal Drogo, 16 August 2011 - 10:36.

#8157 PatrickBateman

PatrickBateman
  • Members
  • 27 posts

Posted 16 August 2011 - 10:33

Oterali su , pogotovo Bika Posted Image
Kakva kinta vidiš da odu u dug čim prođu u grupe Posted Image

tkz pozitivna nula

#8158 Ridjis

Ridjis
  • Members
  • 28,271 posts

Posted 16 August 2011 - 11:11

Mа хебеш и Лукића и Аџића и управу и новинаре...
Битни су само они доле на терену и 50000 на трибинама

#8159 Lukakalu

Lukakalu
  • Banned
  • 300 posts

Posted 16 August 2011 - 11:49

Ajde bre, sta glumite vise! Kakve veze ima da l si na Istoku ili Zapadu? da l je karta 1100 ili 1300? Te pare idu ljudima sa Kosova i Metohije , a i da ne idu, ( a male su sanse za to) idu navijacima za koreografiju, ili klubu, tako da mi u svakom slucaju nije zao da dam 200 dinara vise. Kad mogu nekom konobaru u klubu da ostavim, mogu i ljudima sa Kosova, Zvezdi, Delijama... Pravom Zvezdasu to nije bitno!

Uostalom, sto niste kupili propusnice? Isplati se. dodjes, gledas Zvezdu vikendom, bice dobrih meceva, meni je cast i privilegija, samo da budem na onom stadionu i gledam utakmicu. Ne moramo da dobijamo 7-0 nikog.

Edited by Ridjis, 16 August 2011 - 12:01.
бављење другим форумашима а не темом

#8160 l'homme de vitruve

l'homme de vitruve
  • Members
  • 3,367 posts

Posted 16 August 2011 - 12:12

Mora više da se trči bez lopte, mora kretanje i otvaranje da bude inteligentnije, toga uopšte nije bilo protiv Spartaka i u pravu je Robi kad kaže da se igrači nisu dovoljno nudili. Svaki put kad se igrači ko pičke kriju od lopte, to ostavi odvratan utisak i frustrira, nebitno da li igra Zvezda ili reprezentacija.

Falio je Kadu nenormalno u nedelju. Ovi stručnjaci koji ga napamet pljuju verovatno ni ne gledaju utakmice, kad ne vide koliko se čovek vraća po loptu, koliko znači u prenošenju, koliko pomaže odbrani. Bez njega je Čava bio potpuno izolovan, jer se mali Laza sakrio ko pička. Ne krivim dečka, to jednostavno nije njegova pozicija- videlo se od početka priprema koliko je živnuo kad je prebačen na krilo.

Daj Bože da bar Kadu zaigra prekosutra, jer bez njega je igra na sredini gola kurčina, bez obzira šta neke neznalice kenjaju.

Ne smemo nikako srljati, nikako sa ovom klimavom i nesigurnom odbranom. Valjda će taj Vilotić malo mrdnuti dupe, ako je stvarno istina da ga ovi gledaju. Ako ga već boli kurac za trenera, saigrače, navijače, onda neka makar gleda da ostavi utisak na potencijalnog poslodavca.