Standardno - mož je i bilo...
Odselio se naš čovek u inostranstvo. Našao fin posao, finu gajbu - sve super. Posle jedno mesec dana shvati kako nije stekao nijednog prijatelja i kako ni sa kim nije ljudski popričao. Odluči da ode do komšija i pozove ih na kafu. Pokuca im na vrata, predstavi se i pozove ih na kafu. Komšija ga upita:
- Vi gospodine niste odavde?
- Nisam. A što pitate?
- Pa mi se ovde ne družimo. Idemo na posao, gledamo TV i ponekad odemo do bioskopa.
Ovaj se začudi i reši da ode do bioskopa. Na biletarnici, pruži pare kroz otvor i zatraži jednu kartu za prvi red. Gospođa iza stakla ga upita:
- Nisam. A što pitate?
- U parteru sede crnci, a mi belci na balkonu.
Opet se začudi, ali uze kartu za balkon, uđe i sede na svoje mesto. Samo što je počeo film, njemu se pripiša. Kulturno upita starijeg čoveka do sebe, da li bi mogao malo da se skloni kako bi otišao do WC-a. Čovek ga pogleda malo čudno i upita ga:
- Nisam. A što pitate?
- Mi belci ne idemo u WC, već samo ustanemo i pišamo po crncima.
Ovaj naš već poče da razmišlja kakav je ovo svet, ali toliko mu se pišalo da je morao da uradi kako mu je stariji gospodin rekao. Ustade, izvadi onu stvar i poče da piša. Samo što nije završio, ustade jedan crnac iz partera i pogleda pravo u njega.
- Nisam. A što pitate?
- Pa šarajte malo, jebem mu mater!