Danas sam kupio nekoliko Hajnekena u Maxiju, na dva sam proverio rok trajanja, ali ne i na trecem koji je nazalost bajat, odnosno rok trajanja mu je istekao pre tacno mesec i dvadeset dana. Pokusao sam da se zalim na Hajnekenovoj stranici na Fejsbuku, ali su oni to naravno obrisali u roku od odmah. Kome da se zalim?Da li postoji sistem koji moze mene kao potrosaca da zastiti od prodavaca koji prodaju robu koja moze da bude smrtonosna?
Izvinite sto trosim vase vreme, ali zaista na svemu, ali na svemu gledajte rok trajanja. Ovo je postao horor film sta se desava u Srbiji.
Page 1 of 1
Maxi - Istekao rok
Posted 25 February 2011 - 21:53
"U pocetku je stvoren univerzum. To je dovelo do pojave mnogo ljutih ljudi i nasiroko se smatra losim potezom" - Daglas Adams
Posted 25 February 2011 - 22:07
DonJuan, on 25 February 2011 - 21:53, said:
Danas sam kupio nekoliko Hajnekena u Maxiju, na dva sam proverio rok trajanja, ali ne i na trecem koji je nazalost bajat, odnosno rok trajanja mu je istekao pre tacno mesec i dvadeset dana. Pokusao sam da se zalim na Hajnekenovoj stranici na Fejsbuku, ali su oni to naravno obrisali u roku od odmah. Kome da se zalim?Da li postoji sistem koji moze mene kao potrosaca da zastiti od prodavaca koji prodaju robu koja moze da bude smrtonosna?
Izvinite sto trosim vase vreme, ali zaista na svemu, ali na svemu gledajte rok trajanja. Ovo je postao horor film sta se desava u Srbiji.
Eh sad smrtonosan hajniken
Nisam cuo da je neko umro od piva kojem je istekao rok.
Vala sam pivo fisters, kome je rok istekao dva meseca ranije, bubrezi i jetra se nije zalila.
Odesh lepo nazad u prodavnicu, vratish im robu kojoj je istekao rok, oni tebi pare vrnu ili izvrsis zamenu i to je to.
Normalno je da se uvek nadje neshto chemu je rok istekao, pogotovo u velikim marketima. Lenji zaposleni, koji rade za mizeriju, pa nece josh i oko toga da se cimaju..
Share this topic:
Page 1 of 1

Help

Back to top