Jump to content

Photo
- - - - -

Internet TV

• Please log in to reply
16 replies to this topic

#1 sombreros

sombreros
  • Members
  • 3 posts

Posted 02 December 2010 - 11:37

Da li ima B92 da se gleda preko interneta osim ovog loseg strima

http://stream.b92.ne.../tv-b92.ogg.m3u

#2 bojanbelgrade

bojanbelgrade
  • Members
  • 265 posts

Posted 02 December 2010 - 16:57

B92 na svom sajtu preferira koliko sam video SopCast softwer i Peer To Peer video stream,soft radi i na Windows a i na Linux i, dali su stream link na svom sajtu, ovde mozes pogledati upustvo http://www.b92.net/tv/sopcast.php link za stream ti je sop://broker.sopcast.com:3912/75623 mislim da im trenutno ne radi sta je u pitanju nije moje da mislim o tome,vidim da si iz Beograda tako da sigurno imas kanal B92 a ako ti treba za nekog iz dijaspore onda sigurno ima mogucnost za pretplatu na nekim satelitskim paketima u ponudi ,zasigurno svi koriste SopCast software za gledanje online stremova,ako te zanima sport i live fudbal a i tv onda koristi ove sajtove myp2p,channelsurfing,justin.tv,channelchooser,livetv a ako bas insistiras da gledas B92 a nisi u mogucnosti da placas pretplatu to ne trazi preko NET-a jer ni jedan stream nece da zadovolji tvoje zahteve (mislim na kvalitet slike) onda pokusaj da sa SS2 karticom razbijes B92 na nekom paketu na SAT necu da diskutujem o ovoj varijanti jer je nezakonita tj nelegalna i nanosi stetu kako B92 tako i provajderima koji su zakupili licencu od njih,ali ako te bas zanima onda potrazi SS2 ili CS na netu i gledaj SkyItaliu ako hoces i to FullHD.Sto se tice softa za online stream tu mozes pored sopcast-a naci i PPLive,Veetle,StreamTorrent i jos brdo programa isto tako naletio sam na B92 strimove na net-u koji pojedini likovi mogu da kazem piratizuju i puste online nebi o tome jer to rade samo kad je neki bitan dogadjaj u pitanju a nema prenosa odnosno ljudi nemaju mogucnost da gledaju B92 iz iskustva ti kazem da svi strimovi koje nadjes na net-u od B92 ni jedan ne valja osim onaj koji B92 postavi na svom sajtu i aktivira sve ostalo sto se tice b92 strem-a nemoj da trazis jer ne vredi nista.Na sve koje sam naleteo su bili isti kao ovaj sto si postovao ako ne i gori.Verovatno B92 radi na poboljsanju Online TV.

pozzz

Edited by bojanbelgrade, 02 December 2010 - 17:00.

#3 sombreros

sombreros
  • Members
  • 3 posts

Posted 03 December 2010 - 19:48

Ima na dosta sajtova da se gleda uzivo tv besplatno . Skoro svi kanali cak i pink evo bas gledam svi su mnogo mnogo bolji kvalitet od b92 pa mi to nije jasno zbog cega je to na primer neke lokalne tv stanice za koje nisam nikad ni cuo imaju odlicnu sliku , a da tako velika tv stanica kao sto je b92 ima ovaj ocajni kvalitet.

#4 bojanbelgrade

bojanbelgrade
  • Members
  • 265 posts

Posted 03 December 2010 - 20:13

Vidi nije to neka nauka napraviti dobar strim online sa dobrih kvalitetom slike ali opet nije to neka slika legendo ne znam šta je po tebi dobra slika ali meni ispod 720p ne želim ni da gledam film ili sport, B92 sigurno se usredsredila na razvijanju što boljeg kvaliteta programa,pod tim mislim na sadržaj dnevnih informacija koje reprodukuju na svojim frekvencijama,kvalitet na zemaljskim a i satelitskim frekvencijama je među boljim ako pogledamo tehnologiju sa kojom raspolažu a i naročito zemaljsku koja nam ne daje baš neku veliku mogućnost da emitujemo neki kanal,dok satelitska daje jako veliku mogućnost ali opet to zavisi od opreme B92-ke,što bolje to mnogo skuplje,od kamera,do zakupa frekvencije na određenim transponderima,svaka frekvencija ima Audio,Video i data stream,ovaj data stream može da se koristi za skidanje fajlova OFFLINE i to je moguće za neke je to naučna fantastika i pomisliće kako ako nisi online da skidaš fajlove ali otom potom o tome u suštini ja verujem da bi svaka televizija volela zakup na dobrom satelitu HD strima ali to je papreno skupo,Ovo sam ti sve napisao onako površno da bi sagledali rad neke televizije i koji su njihovi prvenstveni ciljevi,odnosno ka čemu teži svaka dobra televizija OK.

Za online strim B92-ke si u pravu definitivno, zasigurno im nije ni približno dobar kvalitet u odnosu na druge niskobudzetne TV stanice ali opet ako pogledaš te stanice niko ni ne gleda,opet se vraćem na početak jako je lako zakupiti neki strim i pustit na 800kbps ili 1mbps online ali dali B92 televizija misli da njihov kanal treba da ide online i to u dobrom kvalitetu? To je bitnije od tvog pitanja? Ja verujem da oni ako žele da ide online u dobrom kvalitetu da bi to već ujutro u 8 i bilo ONLINE.

Druže sve najbolje

Edited by bojanbelgrade, 03 December 2010 - 20:16.

#5 snoopy_boy

snoopy_boy
  • Members
  • 11 posts

Posted 30 December 2010 - 17:58

Vidim da se konsultirate oko streaming TV B92 stanice.Nisam familijaran sa telekommunikacije,ali samo vam mogu reći da gledam B92 online već duže vreme (oko 1/2 godine) sa balkaniyum.tv i nemam loše iskustavo.Pretplata je $ 6 mesecno (zivim u Kanadi),sto realno nije (bar za moj džep) puno.Dovoljna stream brzina je 700 kbps.Kad sam u neki problem oko gledanja javim njihovoj tech support pa mi brzo rese to. Probao sam pre tog dosta links, ali ni sa jednim nisam bio zadovoljan,jer ih brzo ukinuli ili ne može da se gleda program kad emitiraju se sportski prenosi.Valda se puno gledalaca online spoji odjednom pa se raspe signal.Pozdrav !

#6 marken

marken
  • Members
  • 100 posts

Posted 11 March 2011 - 17:04

Molim vas može li mi neko reći gde se može preko interneta gledati HRT 2 i RTS 2 ? Molim vas odgovorite mi u privatne poruke.Unapred hvala vam.Puno pozdrava od Markena.

#7 Steva-iz-daleka

Steva-iz-daleka
  • Members
  • 8 posts

Posted 25 April 2011 - 12:21

Molim vas može li mi neko reći gde se može preko interneta gledati HRT 2 i RTS 2 ? Molim vas odgovorite mi u privatne poruke.Unapred hvala vam.Puno pozdrava od Markena.

Pa ja gledam iz US na balkaniyum.tv RTS SAT i HRT ,ali sam baš primetio da mnogo kombinuju programe tako da često postavljaju sa HRT1 i HRT 2 na HRT ,kao i u RTS SAT sa RTS 2.Veoma često utakmice,ali i neke domaće serije.

#8 werbatim

werbatim
  • Members
  • 203 posts

Posted 26 April 2011 - 10:25

:lol: :lol: :lol:
opet balkaniyum.tv

#9 laki.nes

laki.nes
  • Members
  • 1 posts

Posted 05 October 2011 - 14:19

opet balkaniyum.tv

POSTOJI DOSTA SAJTOVA KOJI NUDE RADIO I TV LIVE STREAM medjutim web sajt ne nudi opciju da se live stream snima na HD pa je zato bolje potraziti neki softver koji na jednom mestu nudi exYU i strane radio i TV kanale. Jedan od domacih je OnlineRadioTV pro 2011 v3 sa univerzalsoft.com medjutim nije besplatan posto nudi i ogromnu bazu muzike, filmova, live sport kanala i par hiljada radio i TV kanala (preko 300 exYU kanala)

Posted Image

#10 Steva-iz-daleka

Steva-iz-daleka
  • Members
  • 8 posts

Posted 17 October 2011 - 11:39

POSTOJI DOSTA SAJTOVA KOJI NUDE RADIO I TV LIVE STREAM medjutim web sajt ne nudi opciju da se live stream snima na HD pa je zato bolje potraziti neki softver koji na jednom mestu nudi exYU i strane radio i TV kanale. Jedan od domacih je OnlineRadioTV pro 2011 v3 sa univerzalsoft.com medjutim nije besplatan posto nudi i ogromnu bazu muzike, filmova, live sport kanala i par hiljada radio i TV kanala (preko 300 exYU kanala)

Posted Image

Ma dašta da sam probao raznih tih varijanti al mi balkaniyum.tv najisplativiji. a ovaj što se cereka,šta on gleda ?

Edited by Steva-iz-daleka, 17 October 2011 - 12:40.

#11 Ajduk_Velja

Ajduk_Velja
  • Members
  • 5 posts

Posted 19 October 2011 - 11:52

Ma dašta da sam probao raznih tih varijanti al mi balkaniyum.tv najisplativiji. a ovaj što se cereka,šta on gleda ?

Koliko vidim imaju veliku tv arhivu domaćeg sporta na balkaniyumu ? A ima yugo filmova na koje nigde drugde nisam naleteo...Tu muziku koju imaju arhiviranu ne slušam,misim ex-yu narodnjake i zabavnjake...Oliver,Čola,Brena,Janika Balaž...pih..da imaju tehno remixe,onda bi bilo moćno."Te jedno te isto..."-što kaže Rambo Amadeus...

Edited by Ajduk_Velja, 19 October 2011 - 12:00.

#12 STATUS

STATUS
  • Members
  • 129 posts

Posted 12 January 2012 - 06:21

Trazi na google.com program Readon TV Movie Radio Player i skini ga...
instaliraj... i uzivaj u tv kanalima iz celog sveta... pa i iz Srbije...

#13 Ajduk_Velja

Ajduk_Velja
  • Members
  • 5 posts

Posted 23 February 2012 - 19:31

Koliko vidim imaju veliku tv arhivu domaćeg sporta na balkaniyumu ? A ima yugo filmova na koje nigde drugde nisam naleteo...Tu muziku koju imaju arhiviranu ne slušam,misim ex-yu narodnjake i zabavnjake...Oliver,Čola,Brena,Janika Balaž...pih..da imaju tehno remixe,onda bi bilo moćno."Te jedno te isto..."-što kaže Rambo Amadeus...

samo ću da im skinem kapu za sliku ('ebo sliku svoju Posted Image) ,jer su odnedavno uveli pored RP i Flash Player i puno,puuuno je bolja ! Posted Image

#14 Unionista

Unionista
  • Members
  • 7 posts

Posted 07 June 2012 - 12:16

Recite mi,pošto sam ga gledao preko tableta sa Android OS preko browsera,imaju li neki app da to pojednostave ? Hvala.

#15 Ajduk_Velja

Ajduk_Velja
  • Members
  • 5 posts

Posted 26 June 2012 - 15:59

https://play.google....layer.tab&hl=en Vrlo jednostavno brate.Sve lakše i lakše. :krsta: