Dajte neki + Alek33 za navlacenje gastosa na njegove nebuloze.
On u tome uziva, namerno to radi, a vi ne vidite da Forum ga drzi kao nekoga relativno civilizovanog nacosha da bude pri ruci.
Kako vas je izvozao . I kako vas voza. A bio je relativno malo banovan za to.
Kako ste ga napadali, tako ste pokazali koliko ste gori od njega i sta u stvari jeste (a on vas troluje).
Pa to je prosto, ti i Alek ste vrhunski intelektualci, najuspeshniji Srbi od Nikole Tesle pa na ovamo i MI smo logichno ljubomorni, a kako smo tipichni SrBi, a ne svetski ljudi kao vas dvojica, ljubomora nas razbija pa se choporishemo.
Drugo objashnjenje je da nam idete na qrac, on zato shto mu nedostaje da cheshka jaja i pije mlako pivo u papuchama ispred prodavnice u Laktashima, a to u Kanadi nema, pa mu je nekako vishe mesto na nekim drugim forumima, a ti zato shto nas trujesh kako i mi treba zenama da predamo platu i da ostanemo bez bakshisha za konobarice jer tako treba, tako rade vanzemaljski Japanci i samo je pitanje kada ce to ceo svet prihvatiti kao sveto pismo.
Ja bih ipak primetio da smo MI jedna veoma, veoma sharena grupica likova koji imaju vrlo malo zajednichkog, ali okupljena oko nekog
minimuma tolerancije prema gluposti i zaostalosti.
Recimo ne vidim nikakvog nachina da strpash Rotta, Kiti, mene i recimo ...... Angeliu u isti kosh. Osim ljubomore na Aleka i tebe

. Samo da znash, kad bih razmishljao kao Alek ili ti ..... ja bih vrlo brzo morao da nadjem izlaz iz te situacije, shto podrazumeva i oduzimanje sopstvenog zivota.
Ja da nemam kintu kod sebe za kafanu nego da pitam zenu ili da cheznem za mlakim pivom ispred prodavnice a zivim u Kanadi ...... nikad robom, smrt ili sloboda!