Jump to content


Photo
- - - - -

Bojana Jovanovski - Boka


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
212 replies to this topic

#211 alcesta

alcesta
  • Members
  • 22,629 posts

Posted 29 November 2015 - 20:23

Bojana Jovanovski nije uspela da se plasira u četvrtfinale čelendžera u američkom Karlsbadu.

Srpska teniserka je poražena od Ruskinje Marine Melnikove sa 7:5, 4:6, 6:4.

Jovanovski, treći nosilac na turniru, posle dva i po sata velike borbe poražena je od znatno slabije rangirane teniserke, čak 146 mesta nalazi se ispred Melnikove na WTA listi.



#212 alcesta

alcesta
  • Members
  • 22,629 posts

Posted 19 January 2016 - 20:31

Bojana Jovanovski izjavila je da je zbog povrede potpuno van forme i da je to razlog ubedljivog poraza od Alize Korne (6:1, 6:0) na startu Australijan opena.
 
“Bila sam povređena, nisam trenirala dva meseca zbog rupture u mišiću ramena. Totalno sam pogubljena na terenu, trenirala sam svega nekoliko dana i nisam mogla ništa bolje ni da očekujem. Krenula sam sa pripremama u SAD i već posle nekoliko dana sam se povredila, napravila sam nezgodan pokret“, rekla je Bojana.
 
“Dva puta dnevno sam imala fizikalnu terapiju – sve je na lošem nivou, ali naročito zbog toga ne mogu da serviram. Teško je kada se na Gren slem dođe u tom stanju, kada osećaš da ne možeš ništa da pružiš, a ja sam se baš tako osećala. Šta da se radi? Bol je malo stao sada, ali van svakog treninga i ritma sam“, dodala je srpska teniserka. 
 
Bojana je još pre US opena počela da radi sa Goranom Krivokućom. 
 
“Sad ću probati da treniram malo jače da to nadoknadim, da napravim mini pripreme i nadam se da ću što pre doći do nekog zadovoljavajućeg nivoa“.

Pa da l' je ona normalna, u takvom stanju hoće da trenira malo jače :ajme: tako je radila i kad je imala onu povredu lakta. Nije mi stvarno jasno kakva joj je to logika, jedino ako nema para ni trenera da plati ili tako nešto, ali sigurno takva nigde neće daleko dogurati, samo može da pogorša stvari.



#213 alcesta

alcesta
  • Members
  • 22,629 posts

Posted 10 March 2016 - 13:21

Milion puta mi kažu da se smirim, da se izlečim do kraja. Ne, ja kad izađem iz povrede, onda hoću šest sati na terenu da budem. Nekad čovek mora da se vrati par koraka unazad, da bi naučio lekciju i napravio posle korak napred.

http://www.novosti.r...mi-je-zbog-Rija

 

Dobro se setila. Ne shvatam zašto nije to uradila još pre godinu dana, ali ajde, valjda jeste naučila lekciju...


Edited by alcesta, 10 March 2016 - 13:21.