Forum B92: Kako preživeti razvod? - Forum B92

Jump to content

• 40 Pages +
  • « First
  • 38
  • 39
  • 40
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Kako preživeti razvod? Rate Topic: -----

#586 User is offline   Yarran 

• Group: Members

Posted 30 December 2011 - 14:43

View PostControlFreak, on 30 December 2011 - 06:46, said:

It is also reported that the couple have five children and 12 grandchildren along with a single great grandchild.

Ne kaze koliko od ovih 5oro dece je... Mislim ono - ko/koga/koliko-puta...
There are two types of tragedies in life. One is not getting what you want, the other is getting it.
0

#587 User is offline   perke.nbgd 

• Group: Members

Posted 04 February 2012 - 16:10

View Postgomeljski, on 30 May 2009 - 11:51, said:

da naravno da cu se sloziti sa tobom.sto se tice druge strane ona svoje misli deli sa onim gore navedenim zenturacama.Naravno da nisu sve zene zenturace ali ove jesu i ne zato sto rade o sto rade nego zato sto jesu.postojanjem svojim .dakle bice bolje naravno.na svu svoju srecu imao sam devojaka podosta dok se nisam ozenio i znam kako je ostaviti i biti ostavljen.jedino nismo imali decu.mene ustvari nervira sto cu stalno morati da budem u pasivnom kontaktu sa njom i to samo zbog dece.Jednostavno nisam se nikad teglio sa tim.to ne donosi nikakvo resenje osim produzene patnje.ovako cu morati da saradjujem.to me iritira.Mislim da je bolje da se razidjemo na nikad vise nego da se mucimo sa kim je ko i zasto i jel ovo ili ono.neces,ok necu ni ja vise.Ides gde je bolje .ok samo me se mani i nemoj me informisati vise o sebi.nadji pa informisi nekog drugog.Mislim tako bar ja mislim da bi trebalo da bude.Ali da bi deci bilo bolje ....

Poštovani,nadam se da si rešio svoju bračnu krizu,tako što ste se vas dvoje pomirili i nastavili da zajedno gajite vaš decu,što je najveća sreća biti zajedno sa svojom porodicom.Ako nista drugo sačuvati dobar i topao prijateljski odnos sa suprugom koju si sigurno voleo i prisustvo i učeše u podizanju dece je velika stvar,tim pre što je razvod koliko vidim bio tehnički fer i korektan.Vreme je najverovatnije bacilo vise svetla na vaše prethodne probleme pa ste oboje zreliji što je i prilika za nov i lepši početak,a videti sreću vaše dece da su im rodtelji opet zajedno najlepši je doživljaj.Mnooge stvari se dese za nekoliko godina pa ti kao prijatelju mogu reći da sam u intrvalu koji je nastao od vašeg zadnjeg pisma na forumu,u mom zivotu u relativno ozbiljnim godinma dobio divnog sina koji već ima preko 2,5 godina i to je za mene bila najveća sreća u životu,i posle njegovog bebećeg perioda kad je punio skoro godinu dana brak je krenuo nizbrdo jer najtezi period je prošao dok sam supruzi bio od najveće pomoći,umeđuvremenu zalihe novca su bile pri kraju,a normalnog iole posla za 54 godišnjaka nigde na vidiku osim nekih gluposti koje i ne plaćaju.I tako sada teče jedan tezak i tužan period razvoda i borbe za vidjanje mog sina i rat sa socijalnim službama kojima je to naucna fantastika da otac tamo nesto zapinje da vidja dete ili je to neka pakost i zavist pojedinaca ili sistem pokazuje svoju snagu na najtanjem i najosetljivijem polju braka.porodice i dece.Evo sam ti se izjadao nepoznati prijatelju i kad cujem da ste takodje patili,verujem da sad shvatate da je i razov i brak i razvod stvar sreće i lutrije koliko god sama nauka govori u najnovijim šemama i veštinama kako biti ovo ili ono ,ovakav ili onakav,kad nema razgovora nema ni rešenja ni dogovora.Najgore je da neko bude jako zakinut u osnovnim ljudskim potrebama kao npr.odvojen od dece skoro bez ikakvih prava na njih ,to je ravno genocidu u osnovi ,a to mnoga društv a čine a naše zdušno prednjači u takvim i sličnim glupostima .Poštovani prijatelju izvini na opširnosti,ovo je moje prvo uključivanje u bilo koji forum,ukoliko sam to tacno i otvorio.Uz Srdačan pozdrav ,nek živi solidarnost medju ljudima.
0

Share this topic:

• 40 Pages +
  • « First
  • 38
  • 39
  • 40
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic