Jump to content

Photo
- - - - -

Winter is coming

• Please log in to reply
1061 replies to this topic

#511 steva8lfc

steva8lfc
  • Members
  • 12,621 posts

Posted 10 June 2012 - 11:49

Jos koliko delova treba da izadje i kada otprilike?

Jos dva dela a kada, to ni Martin ne zna.
Na kraju cetvrtog dela napisao je da sledece godine stize peti deo pa je ta sledeca trajala sest godina. Tako da, pre 2015. mislim da je glupo i pomisljati da ce nesto biti <_<

edit: sasha brzi :)

Edited by steva8lfc, 10 June 2012 - 11:50.

#512 Dingospo90

Dingospo90
  • Members
  • 2,098 posts

Posted 10 June 2012 - 13:10

Planirano je sedam.Ako ces da citas knjige kreni od drugog dela jer su neke dogadjaje i likove propustili da prikazu u seriji.

Razmisljam da krenem od prvog dela, jer zelim da lepo pohvatam celu pricu i sve likove.

Jos dva dela a kada, to ni Martin ne zna.
Na kraju cetvrtog dela napisao je da sledece godine stize peti deo pa je ta sledeca trajala sest godina. Tako da, pre 2015. mislim da je glupo i pomisljati da ce nesto biti <_<

edit: sasha brzi :)

Sad kad si mi ovo rekao ne isplati mi se ni da citam knjige, jer cu se samo jos vise naostriti, a onda cu morati da cekam nekoliko godina za nastavak :D

#513 sasha arsenal

sasha arsenal
  • Members
  • 1,640 posts

Posted 10 June 2012 - 13:21

Razmisljam da krenem od prvog dela, jer zelim da lepo pohvatam celu pricu i sve likove.

Sad kad si mi ovo rekao ne isplati mi se ni da citam knjige, jer cu se samo jos vise naostriti, a onda cu morati da cekam nekoliko godina za nastavak :D

Nema potrebe da citas prvi deo jer je serija uradjena gotovo na indetican nacin.

#514 kronostime

kronostime
  • Members
  • 4,244 posts

Posted 11 June 2012 - 08:15

`bem ti ponedeljak bez Igre. Ko ce docekati iduci april :D

#515 melankolic

melankolic
  • Members
  • 13,320 posts

Posted 13 June 2012 - 10:37

Posted Image

#516 DonJuan

DonJuan
  • Members
  • 10,252 posts

Posted 13 June 2012 - 17:35

`bem ti ponedeljak bez Igre. Ko ce docekati iduci april Posted Image

Dobro. Ja tu imam neki tv ritam. Kada prodje igra, prelazim na True Blood, kada to prodje, idem Bulevarom Poroka, a onda krajem godine se družim sa Walking deads, a izmedju Modern Famimly, Simpsons, South Park, Futurama, i još po nešto.....Prodje vreme...(Veep, Bored to Death :tired: , Episodes....)

#517 st.maurice

st.maurice
  • Members
  • 13,467 posts

Posted 15 June 2012 - 22:57

‘Game of Thrones,’ HBO apologize for depicting decapitated George W. Bush head :lol:

Posted Image

HBO has apologized for commentary on the “Game of Thrones” first-season DVD release, in which the executive producers note that one of several decapitated heads on sticks is that of ex-POTUS George W. Bush.

http://www.washingto...9ddV_story.html

#518 dulematic

dulematic
  • Members
  • 5,316 posts

Posted 17 June 2012 - 20:33

Privodim polako kraju drugu knjigu i jaaako me nerviraju odstupanja koja su napravili u seriji.

Dosta zanimljivih scena iz knjige nije prikazano u seriji tako da mi je knjiga bas zanimljiva iako znam otprilike sta ce se desiti.

Odmah uzimam trecu knjigu kad ovu zavrsim!

#519 nvukelic

nvukelic
  • Members
  • 2,980 posts

Posted 17 June 2012 - 20:35

Pročitah i petu knjigu... Ne znam šta da kažem, počinje ozbiljno da me nervira način na koji se radnja odvija... Mislim stvarno, jbš roman u kojem čovek ne mož' da se veže ni za jedan pozitivan lik. Taman se vežem za nekog, krenem da konstruišem neku priču u glavi i onda ga matori magarac ubije.

Spoiler

Stvarno nisam mislio da mogu f'ckin fantasy roman da shvatam ovako ozbiljno, da mi je neko pričao pre ovoga, ismejao bih mu se u lice... koji će mi to u životu. A prosto znam da će vrhunski zajeb biti taj što kraj sage nećemo ni dočekati...

No dobro, čekam "The Winds of Winter"...

#520 Escalade

Escalade
  • Members
  • 5,833 posts

Posted 17 June 2012 - 21:45

otvorih spojler :ajme:

#521 nvukelic

nvukelic
  • Members
  • 2,980 posts

Posted 17 June 2012 - 21:52

otvorih spojler :ajme:

Za utehu, evo šta kaže Martin:

Spoiler

#522 steva8lfc

steva8lfc
  • Members
  • 12,621 posts

Posted 17 June 2012 - 22:04

Spoiler

#523 nvukelic

nvukelic
  • Members
  • 2,980 posts

Posted 17 June 2012 - 22:20

Spoiler

Spoiler

#524 heineken

heineken
  • Members
  • 540 posts

Posted 18 June 2012 - 11:03

posle pete knjige sam dohvatio

Tales of Dunk and Egg

tri price koje se desavaju 100 godina ranije ...

Egg se pominje na par mesta u Song of Ice and Fire, ali necu da kvarim previse, sa pricom ko je i ciji brat ....

dobar je komentar nekog lika na forumu o ovim pricama, koji bi preveden glasio otprilike

nakon sto sam procitao "The Hedge Knight " ukapirao sam dve stvari
prvo Martin moze da napise pricu a da ne ubije glavnog junaka
i drugo Martin ustvari moze da zavrsi pricu

:) :) :)

inace Tales of Dunk and Egg imaju tri price a najavljena je i cetvrta (u kojoj ce verovatno upokojiti glavnog/glavne junake)

posto sam za sada odustao od ideje da krenem da citam ispocetka Song of Ice and Fire, nakon ove tri price dohvatio sam Dying of Light, (SF nije bas u ovom fazonu, ali cisto da se osvetim Martinu za sve drage likove koje je pobio u ovih pet knjiga, skinuo knjigu sa neta, i platio mu Iron price za to :) :) :))

#525 nemanjaol

nemanjaol
  • Members
  • 1,690 posts

Posted 18 June 2012 - 11:18

Spoiler

Spoiler