Jump to content


Photo
- - - - -

GP Kine


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
52 replies to this topic

Poll: GP Kine (23 member(s) have cast votes)

Ko je pobednik?

  1. Massa (5 votes [23.81%])

    Percentage of vote: 23.81%

  2. Hamilton (9 votes [42.86%])

    Percentage of vote: 42.86%

  3. Raikkonen (1 votes [4.76%])

    Percentage of vote: 4.76%

  4. Kovalainen (0 votes [0.00%])

    Percentage of vote: 0.00%

  5. Kubica (2 votes [9.52%])

    Percentage of vote: 9.52%

  6. Alonso (4 votes [19.05%])

    Percentage of vote: 19.05%

  7. Neko od nenavedenih (0 votes [0.00%])

    Percentage of vote: 0.00%

Vote Guests cannot vote

#46 Supercuber

Supercuber
  • Members
  • 348 posts

Posted 20 October 2008 - 12:53

Da, u pravu si! Samo sto je tu trku Luis leteo po stazi, ni ne secam se koga je tad sve prestigao.


Poenta je bila na team radiju i javnoj naredbi, svi smo lepo culi.
Ovde (Ferari) je to dogovoreno ali ne i naglas receno. Ok, Ok, Ferari ne pusta svoj team radio online ali to je stvar izbora svake ekipe.

Ako ga je i pustio, a jeste, izveo je to transparentno, nije se blamirao da pravi pozoriste od toga. Uostalom, uvek moze da kaze da mu je vratio za uslugu iz prosle sezone i time namirio dug.

I nije od toga posle na pressici pravio dramu ili nam slagao pateticne price.

I dalje smatram da Massa nije sampionski materijal i da i ako uzme titulu nije to rezultat njegove genijalnosti, vec samo spleta srecnih okolnosti i mnogo rada na svojoj tehnici voznje.

Ova sezona je , iako zanimljivija od ranijih, jedna frustrirajuca epizoda za vecinu vozaca i nas koji pratimo F1, nadam se da nova godina donosi nesto novo u F1.

#47 Downforce

Downforce
  • Members
  • 4,995 posts

Posted 20 October 2008 - 13:54

1Da i ja pogodim jednom...

:ph34r:
Luis iskoristio svoj bolid koji je bio odlicno podesen i bez nepotrebnih rizika pokidao konkurenciju. Ocekivano po svim treninzima tokom petka i subote.

Ferrari je bezmudom taktikom cuvanja pneumatika u trci (citajte : "Ne znamo da ih maksimalno iskoristimo") ovog vikenda mogao samo do 2 i 3 mesta.

Zbog taktike u kojoj je Kova non stop zesce tezi od Luisa, McLaren nece osvojiti tiulu konstruktora.

Prizeljkujem jos jednu uspavanku u Brazilu pa da gasimo reflektore za ovu sezonu...poredak je bas kakav i treba da bude...

#48 BB 1211

BB 1211
  • Members
  • 806 posts

Posted 20 October 2008 - 15:15

I dalje smatram da Massa nije sampionski materijal...

Slazem se.
Ono sto je Lewis dobio rodjenjem i ono sto moze uraditi na stazi,Massa tesko da ce ikada imati i moci.
Ono sto Massa moze na stazi,Lewis moze isto to sa lakocom uraditi.
Jedino je problem sto to Lewis radi mnogo manje nego sto bi trebalo(da ne kazem nego sto bi morao).
To je problem o kome on treba dosta da razmisli.Jedna ili dve sezone se mogu pravdati neiskustvom i mladalackim zanosom,ali vise od toga bi dovelo u sumnju njegov stvarni potencijal i domet.

#49 gmhans

gmhans
  • Members
  • 85 posts

Posted 21 October 2008 - 10:24

Ma da, tu se slazem da Masa nije shampionski, kako kazes, materijal. Medjutim, dosta mi je vise te fame oko Luisa, ajde nek vise osvoji tu titulu, neka proslavi i da ta halabuka prodje vec jednom. Mislim, dobro da nije receno: Ono sto Massa moze na stazi, Lewis moze isto to sa lakocom uraditi i sa Jugom... Uostalom odrastao je uz stazu, a finansije nisu bile problem, ima talenta - to je nesporno, ali tolike hvalospeve nikad nijedan vozac nije dobio. Mislim da je njegova velika sreca sto mu Meklarenovci potrefe setup bolida perfektno, pa jos kad krene sa pol-a, tesko je ne pobediti(a desavalo se...). Bas bi voleo da vidim kako bi bilo da je pred trku zamenuo bolid samo sa Kovom, a kamoli sa nekim Ferarijem... Pa sad iako dodje do unifikacije motora, mozda to i nebude toliko lose, mozda cemo imati realniju sliku o kvalitetu samih vozaca.

#50 AreOut

AreOut
  • Banned
  • 584 posts

Posted 22 October 2008 - 01:35

Meni nije jasno kako Heikiju ne potrefe setup jednom nego samo njemu, kapiram ja da je moguce po kisi napraviti razliku vecu zbog vozackih kvaliteta ali mi po suvom sve preko pola sekunde (a ovdje je bilo preko sekundu i po po krugu) malo stinking...

#51 alberto.ascari

alberto.ascari
  • Members
  • 28,756 posts

Posted 22 October 2008 - 08:59

Meni nije jasno kako Heikiju ne potrefe setup jednom nego samo njemu, kapiram ja da je moguce po kisi napraviti razliku vecu zbog vozackih kvaliteta ali mi po suvom sve preko pola sekunde (a ovdje je bilo preko sekundu i po po krugu) malo stinking...



Ne verujem, ovo mi već dodje kao teorija zavere. U igri je pehar konstruktera, a kad bi već KOV na neki način ugrozio HAM, onda bi bila / bio TR (timska režija ili radio, izaberi).

#52 treci covek

treci covek
  • Members
  • 191 posts

Posted 22 October 2008 - 10:49

Pehar konstruktora je nista u odnosu na cuveni engleski nacionalni ponos. Idi bre, u McL-u od engleza ne sme ni aktuelni dvostruki svetski sampion biti bolji, a kamoli neki tamo rookie finac. Mislim da je Hamilton vanserijski vozac, ali tesko onom ko vozi s njim za McLaren.

Edited by treci covek, 22 October 2008 - 10:50.


#53 fancy

fancy
  • Members
  • 7,551 posts

Posted 22 October 2008 - 14:57

Meni nije jasno kako Heikiju ne potrefe setup jednom nego samo njemu,
...

Ima jedan kome je jasno, inicijali su mu F.A.

Kimi smekšao :ph34r:

"I gained the best possible result in China, considering that we couldn't fight for the win. Once you're not fighting for the title anymore, it doesn't make a difference to me if I come in second or third, as long as the points for Ferrari remain the same. The team is fighting for both championships, and I'd be glad if I could do something for Felipe, so that he can win the title and Ferrari can again be victorious in the constructors' championship."