Jump to content

Photo

Personal photo

• Please log in to reply
1458 replies to this topic

#151 MAGRIPA65

MAGRIPA65
  • Members
  • 20,620 posts

Posted 12 August 2008 - 23:52

(Za njen izgled, ne za tvoj. :ph34r: :D)

Sacuvaj boze da si meni dao kompliment.Vec sam se zabrinuo :)
Nego stvarno bre nije fer.Ubedila je i niki da skine link.Postao sam kao zagor pa se palim na hrvatice :D

#152 MAGRIPA65

MAGRIPA65
  • Members
  • 20,620 posts

Posted 13 August 2008 - 01:29

Ma ok, ja to malo dramatiziram cisto zbog utiska. :D

Anyway, mnogo mi se vise svidja Magripa od Outcast, mozda zbog tog casual (motoristickog?) stila.
Magripa, ovako na fotkama se stice dojam da si iskusan lav, il' stari morski vuk i dobro ti to stoji. :)

Edit: eh da, a svidja mi se i taj drveni stol.

Zile
dal sam dobro ispao :ph34r:

Attached Files

#153 Ziza

Ziza
  • Members
  • 7,726 posts

Posted 13 August 2008 - 06:27

Zile
dal sam dobro ispao :ph34r:

Ovisi... jel ti žena jako ljubomorna?

Edited by Ziza, 13 August 2008 - 06:27.

#154 Gjergji

Gjergji
  • Members
  • 6,103 posts

Posted 13 August 2008 - 09:48

Ovisi... jel ti žena jako ljubomorna?

Eto Mag... , sad mogu ladno da se obesim...

... A taman kad sam pomisleo da i za mene ima nade posle onog Zizinog komplimenta za moje cvikere i bradicu.

No, ipak... Hvala svima... , lepo mo se druzili sve dok Magripa nije na ovako surov nacin jednim obicnim potezom prsta o obarac kamere mene nije sahranio i to duboko :)

Dodjavola :ph34r: :D

Edited by Gjergji, 13 August 2008 - 09:50.

#155 Leonina

Leonina
  • Members
  • 4,471 posts

Posted 13 August 2008 - 11:27

Eto Mag... , sad mogu ladno da se obesim...

... A taman kad sam pomisleo da i za mene ima nade posle onog Zizinog komplimenta za moje cvikere i bradicu.

No, ipak... Hvala svima... , lepo mo se druzili sve dok Magripa nije na ovako surov nacin jednim obicnim potezom prsta o obarac kamere mene nije sahranio i to duboko :D

Dodjavola :) :D

Hajde, hajde, lep si ti i dalje :ph34r:
Možda ne tako mačo ali šta sad... :D
Ne lože se sve đevojke na mačo tipove :D

blago onom koga ja tešim :D

#156 Gjergji

Gjergji
  • Members
  • 6,103 posts

Posted 13 August 2008 - 11:34

Hajde, hajde, lep si ti i dalje :ph34r:
Možda ne tako mačo ali šta sad... :)
Ne lože se sve đevojke na mačo tipove :D

blago onom koga ja tešim :D

I ovo mu dodje kao melem na ranu, jel´... ?

... Jebes ovakvu sudbinu. Idem ja da se obesim, a vi lepo nastavite da divanite... :D

#157 Homo unius ideae

Homo unius ideae
  • Members
  • 1,248 posts

Posted 13 August 2008 - 11:52

I ovo mu dodje kao melem na ranu, jel´... ?

... Jebes ovakvu sudbinu. Idem ja da se obesim, a vi lepo nastavite da divanite... :)

Povredili ti sujetlu, ali i ti si meni, neka ti je. Sada se pravis da ne vidis moj photo. Dobro, prihvaticu to cutanje kao znak odobravanja :ph34r:

#158 nickie

nickie
  • Members
  • 6,347 posts

Posted 13 August 2008 - 11:55

:ph34r:

#159 Gjergji

Gjergji
  • Members
  • 6,103 posts

Posted 13 August 2008 - 12:05

Povredili ti sujetlu, ali i ti si meni, neka ti je. Sada se pravis da ne vidis moj photo. Dobro, prihvaticu to cutanje kao znak odobravanja :ph34r:

Ah, draga moja... , moja je sujeta vec u toj meri srozana da se vise od toga i ne moze povrediti. Od cega se ne umire od toga se jaca, kazu. A posto ja idem sigurnim koracima konopcu u zagrljaj, boijm se da necu biti u prilici da iznesem lichno misljenje o tome... :D :)

Usput... , zasto se osecam tako nepravedno opisan ovde povise... :D :D ?

#160 Gjergji

Gjergji
  • Members
  • 6,103 posts

Posted 13 August 2008 - 12:06

Ma vidi ti nju... :D??? Kako joj je lepo sto cu ja da se besim :)

#161 Homo unius ideae

Homo unius ideae
  • Members
  • 1,248 posts

Posted 13 August 2008 - 12:17

Ah, draga moja... , moja je sujeta vec u toj meri srozana da se vise od toga i ne moze povrediti. Od cega se ne umire od toga se jaca, kazu. A posto ja idem sigurnim koracima konopcu u zagrljaj, boijm se da necu biti u prilici da iznesem lichno misljenje o tome... :D :)

Usput... , zasto se osecam tako nepravedno opisan ovde povise... :D :D ?

A ovo dodje nesto kako ne reci da ti se ne dopadam. Ajde ne budi fin, lepo mi kazi da ti se ne dopada moj kupaci kostim (ili badic po Cro-boy-u). Elem, ja sam od juce na dijetli, videces kada sledeci put stavim slicicu svoju, ali onda necu da te ni pogledam :ph34r:

#162 Homo unius ideae

Homo unius ideae
  • Members
  • 1,248 posts

Posted 13 August 2008 - 12:24

I ti mislis da bi bolji par ipak bili MAGRIPA65 i ja? Slazem se, bolja kombinacija nego Gjergji koji me ne sme ni pogledati, a i hoce da se obesi, znaci nema koristi od njega. :)

#163 Gjergji

Gjergji
  • Members
  • 6,103 posts

Posted 13 August 2008 - 12:30

Ne dolazi u obzir nikakvo zahvaljivanje, postenije je da mi vratis uslugu :D izvoli...sigurna sam da cu steci jos jednog obozavatelja :D

Aaaah... , tek sada vidim tvoju fotku... :) Bozanstveno... :D

Mnogo se izvinjavam sa ispoljenu bahatost... , ponizno povlacim sve sto sam rekao uz grcevito ali odlucno tvrdjenje suste suprotnosti :ph34r:

#164 down with the sickness

down with the sickness
  • Members
  • 8,261 posts

Posted 13 August 2008 - 12:56

Devojke, cim dodje kuci, posle 14-casovnog radnog dana, jedan sveze razvedeni lepotan ce postaviti svoju fotku. Ocekujem pad servera i najmanje milion hitova veceras :ph34r: .

#165 Homo unius ideae

Homo unius ideae
  • Members
  • 1,248 posts

Posted 13 August 2008 - 13:13

Aaaah... , tek sada vidim tvoju fotku... :D Bozanstveno... :D

Mnogo se izvinjavam sa ispoljenu bahatost... , ponizno povlacim sve sto sam rekao uz grcevito ali odlucno tvrdjenje suste suprotnosti :)

Kada razmislim..bas mi i nije stalo do tvog misljenja. :D Mislim da sam sve ovo cinila da me vidi Kastor :D Ako se njemu dopadam, bas me briga sto si promenio misljenje :ph34r: