Sacuvaj boze da si meni dao kompliment.Vec sam se zabrinuo(Za njen izgled, ne za tvoj.
![]()
)
Nego stvarno bre nije fer.Ubedila je i niki da skine link.Postao sam kao zagor pa se palim na hrvatice
Posted 12 August 2008 - 23:52
Sacuvaj boze da si meni dao kompliment.Vec sam se zabrinuo(Za njen izgled, ne za tvoj.
![]()
)
Posted 13 August 2008 - 01:29
ZileMa ok, ja to malo dramatiziram cisto zbog utiska.
![]()
Anyway, mnogo mi se vise svidja Magripa od Outcast, mozda zbog tog casual (motoristickog?) stila.
Magripa, ovako na fotkama se stice dojam da si iskusan lav, il' stari morski vuk i dobro ti to stoji.
Edit: eh da, a svidja mi se i taj drveni stol.
Posted 13 August 2008 - 06:27
Zile
dal sam dobro ispao
Edited by Ziza, 13 August 2008 - 06:27.
Posted 13 August 2008 - 09:48
Eto Mag... , sad mogu ladno da se obesim...Ovisi... jel ti žena jako ljubomorna?
Edited by Gjergji, 13 August 2008 - 09:50.
Posted 13 August 2008 - 11:27
Eto Mag... , sad mogu ladno da se obesim...
... A taman kad sam pomisleo da i za mene ima nade posle onog Zizinog komplimenta za moje cvikere i bradicu.
No, ipak... Hvala svima... , lepo mo se druzili sve dok Magripa nije na ovako surov nacin jednim obicnim potezom prsta o obarac kamere mene nije sahranio i to duboko![]()
Dodjavola![]()
Posted 13 August 2008 - 11:34
I ovo mu dodje kao melem na ranu, jel´... ?Hajde, hajde, lep si ti i dalje
![]()
Možda ne tako mačo ali šta sad...![]()
Ne lože se sve đevojke na mačo tipove![]()
blago onom koga ja tešim
Posted 13 August 2008 - 11:52
I ovo mu dodje kao melem na ranu, jel´... ?
... Jebes ovakvu sudbinu. Idem ja da se obesim, a vi lepo nastavite da divanite...
Posted 13 August 2008 - 11:55
Posted 13 August 2008 - 12:05
Ah, draga moja... , moja je sujeta vec u toj meri srozana da se vise od toga i ne moze povrediti. Od cega se ne umire od toga se jaca, kazu. A posto ja idem sigurnim koracima konopcu u zagrljaj, boijm se da necu biti u prilici da iznesem lichno misljenje o tome...Povredili ti sujetlu, ali i ti si meni, neka ti je. Sada se pravis da ne vidis moj photo. Dobro, prihvaticu to cutanje kao znak odobravanja
Posted 13 August 2008 - 12:06
Ma vidi ti nju...
Posted 13 August 2008 - 12:17
Ah, draga moja... , moja je sujeta vec u toj meri srozana da se vise od toga i ne moze povrediti. Od cega se ne umire od toga se jaca, kazu. A posto ja idem sigurnim koracima konopcu u zagrljaj, boijm se da necu biti u prilici da iznesem lichno misljenje o tome...
![]()
![]()
Usput... , zasto se osecam tako nepravedno opisan ovde povise...![]()
?
Posted 13 August 2008 - 12:24
I ti mislis da bi bolji par ipak bili MAGRIPA65 i ja? Slazem se, bolja kombinacija nego Gjergji koji me ne sme ni pogledati, a i hoce da se obesi, znaci nema koristi od njega.
Posted 13 August 2008 - 12:30
Aaaah... , tek sada vidim tvoju fotku...Ne dolazi u obzir nikakvo zahvaljivanje, postenije je da mi vratis uslugu
izvoli...sigurna sam da cu steci jos jednog obozavatelja
![]()
Posted 13 August 2008 - 12:56
Posted 13 August 2008 - 13:13
Aaaah... , tek sada vidim tvoju fotku...
Bozanstveno...
![]()
Mnogo se izvinjavam sa ispoljenu bahatost... , ponizno povlacim sve sto sam rekao uz grcevito ali odlucno tvrdjenje suste suprotnosti