Bgd filmske lokacije
Posted 15 September 2011 - 10:55
Cabore, koja je adresa Miletovog golubarnika? Kada mu zvizde da sidje vidi se iza Flojdovih i Papikinih ledja zgrada Bigza i dimnjak sada razrusenog mlina. Znaci kuca je negde kod Mostara?
Posted 15 September 2011 - 10:59
Dakle da li taj neko moze da na, recimo, Youtubeu skine samo sliku neke scene u kojoj se vide zgrade koje je Cabor slikao, pa da ih ponovo okaci ovde na forumu ali onako uporedno as Caborovom fotkom. Bilo bi jako zanimljivo videti isti prizor nekad i sad.
Hvala unapred.
Posted 15 September 2011 - 11:25
Posted 15 September 2011 - 14:37
Attached Files
Posted 18 September 2011 - 14:18
Posted 21 September 2011 - 23:09
Posted 22 September 2011 - 17:20
Posted 23 September 2011 - 05:07
ono sto znam a da je u mom kraju takodje je serija bolji zivot neke serije su snimane u sportskom centru sumice ex dom pionira, scene kad vesna trivalic igra rukomet i kad sede u kaficu. .
takodje par scena iz policajca sa petlovog brda kad ljubisa preskace ogradu a prati ga neli lik,to je zgrada preko puta hotel srbije ona ljubicasta...
u centralnom zatvoru blizu mene vise filmova poslednji krug u monci i drugi. . .
Lajanje na zvezde scena u parku snimano je na kalemegdanu onaj deo kalisa sto ide prema zoo vrtu. .
Srecni ljudi su snimani kod mene u miklosicevoj ulici 35. . Nakacicu sliku ako nekog zanima
Sama prica iz majstorske radionice nastala je u garazi u ulici gospodara vucica odma pored stanice trole 22, u to vreme je stvarno bila velika radionica u kojoj su dolazile poznate face tog vremena od bate zivojinovica pa na dalje. .
film munje je sniman i na pumpi kod hrama svetog save kad nebojsa glogovac zaustavlja ekipu u kolima. obucen u pandura
Film bosko buha scena pogibije na jabuci blizu prijepolja odatle mi poticu koreni. .
Film nacionalna klasa jedan deo jeste snimnjen na pumpi u gospodar jevremovoj kad dragan nikolic nema za benzin pa ide preko puta kod rahaele ferari po pare. .L
jos novih saznanja: film sulude godine neke scene obijanja radnje kad milan i zika obijaju radnju obuceni u pandure je snimljen u arilju u centru, kao i zavrsna scena kad silaze niz brdo gurajuci konja je takodje snimana u arilju kod sokolskog doma, a bolnica je snimana na zlatiboru cigota....
Film Balkanski spijun scena iz 14 minuta, kada bata prati boru todorovica ia pada sa zgrade je snimana u CERSKOJ ulici mislim da je br 22, i dalje postoji zgrada preko puta solitera..
A GIDRIN STAN U FILMU ZIKINA DINASTIJA U BLOKOVIMA PREKO PUTA PET CENTRA NA NOVOM BEOGRADU, TU JE STAN GDE KOJA PRIVODI RIBE, PREKO PUTA I DALJE POSTOJI BISTRO (BLIZU PICERIJE HB), GDE SEDAJU NA PICE GIDRA I KOJO, KAO I SAMOPOSLUGA U 1 DELU KADA ZIKA SAZNAJE DETALJE O BOBI U PRICI SA KOMSIJOM,,A IZA ZGRADE JE I SKOLA IZ KOJE BOBA IZLAZI SA DRUGOVIMA MISLIM DA SE ZOVE ILI SE ZVALA 7 SEKRETARA SKOJA.. A SCENA KAD PITAJU CIKA MIGETA ZA DALI ZNA NEKOG DA IZVRSI ABORTUS JE SNIMANA KOD STAROG MERKATORA...
POSTAVLJAM TRI SLIKE, 1. slika LAGER NIS, PLJACKA TRECEG RAJHA (jedini logor koji je sacuvan od zuba vremena, obavezno posetite u nisu se nalazi) , 2. SLIKA NIZBRDICA U ARILJU GDE JE SNIMANA ZAVRSNA SCENA KAD GURAJU KONJA BATA,GIDRA,NIKOLA SIMIC,TASKO NACIC, I MILAN TODOROVIC... 3. SLIKA JE IZ UZICA GLAVNA PARTIZANSKA KOMANDA IZ ISTOIMENOG FILMA UZICKA REPUBLIKA..SLIKE SU IZ PRVE RUKE NISU SKIDANE SA NETA,,
ODLICNA TEMA SAMO NAPRED...
Attached Files
Edited by zookkita, 23 September 2011 - 05:29.
Posted 23 September 2011 - 10:03
Film Balkanski spijun scena iz 14 minuta, kada bata prati boru todorovica ia pada sa zgrade je snimana u CERSKOJ ulici mislim da je br 22, i dalje postoji zgrada preko puta solitera..
E, pa da, u Cerskoj, znao sam da je negde u tom kraju. Kao sto rekoh, davno bese.
Ispravka i za "Japanski cvet": nije Pancevacki, nego Zrenjaninski put, kad se od PKB-a nastavi prema severu.
Posted 23 September 2011 - 10:40
flojd 1.jpg 185.69K
200 downloadskuca mileta golubara se i ne vidi dobro u filmu pa nemoze da se uporedi dobro..maratonci stara i nova slika
Attached Files
Edited by zookkita, 23 September 2011 - 10:50.
Posted 23 September 2011 - 11:27
Attached Files
Posted 23 September 2011 - 12:42
Posted 23 September 2011 - 16:01
Ranije sam mislio da je zgrada specijalne policije u stvari univerzitetska biblioteka Svetozar Markovic na bulevaru..postavio sam slike pa vi vidite...mozda gresim po prozorima mi vise lica na biblioteku nego na arhiv srbije..
Attached Files
Posted 23 September 2011 - 18:00
Posted 23 September 2011 - 18:03