Jump to content

Photo

Povratak KiM u sastav Srbije -šta onda?

• This topic is locked This topic is locked
54 replies to this topic

#46 perkos

perkos
  • Members
  • 15,821 posts

Posted 13 March 2008 - 21:47

Nije Djido "crtao" granice vec vekovi pre toga. Procitaj malo "Pisma srpskih konzula 1903", pa ces videti da Merdare i tada bila granica izmedju berlinske Srbije 1878. i Kosovskog vilajeta.

Za tvoje licno obavestenje!

tu negde je bila granica izmedju Srbije i Turske tako da ta prica o nekom vilajetu moze da prodje samo kod neobavestenih
hoces da kazes da su i Leposavic i pec i Djeakovica bili u tom vilajetu?

#47 MAGRIPA65

MAGRIPA65
  • Members
  • 20,620 posts

Posted 13 March 2008 - 21:52

Postoji od 9 juna 1999 na brdovitom Balkanu od kad je KFOR postzavio svoje oruzje na nekim zacrtanim granicama koje su
na nekom komunistickom sastanku iscrtali Djido i drugovi,uveli su oni to pravilo da se prelazi samo na zvanicnim prelazima
i sa dokumentima koja su vazeca,isto tako bih i ja prosao kad bi probao da negde kod Merdara preko sume predjem na Kosovo i pritom nemam dokumenta kod sebe.

Perkose
ti si u stanju da branis i najvece dubioze srpske politike a u ovom slucaju sudstva.Pa ako je Kosovo Srbija,a zvanicno to jeste, kako su ti ljudi presli granicu i na osnovu kojeg zakona su ih osudili.Daj bre molim te poredis babe i zabe.Pa naravno da bi tebe uhapsili jer oni na Kosovu tvrde da je Srbija posebna drzava i da ta grancia postoji, kao sto de facto i postoji.
Cisto sumnjam da i sam verujes u to sto pises.

#48 Lorenz

Lorenz
  • Members
  • 5,502 posts

Posted 13 March 2008 - 21:59

Leposavic i pec i Djeakovica bili u tom vilajetu?

Ne, "Leposavic, pec i Djeakovica", bili su u sastavu Schleswig-Holsteina! To barem znas!

#49 Lorenz

Lorenz
  • Members
  • 5,502 posts

Posted 13 March 2008 - 22:05

Perkose
ti si u stanju da branis i najvece dubioze srpske politike a u ovom slucaju sudstva.Pa ako je Kosovo Srbija,a zvanicno to jeste, kako su ti ljudi presli granicu i na osnovu kojeg zakona su ih osudili.Daj bre molim te poredis babe i zabe.Pa naravno da bi tebe uhapsili jer oni na Kosovu tvrde da je Srbija posebna drzava i da ta grancia postoji, kao sto de facto i postoji.

Njemu je po Ahtisariju osigurano dvojno drzavljanstvo.
A u Severu moze i bez tablica, kakva policija , kad ti to osigurala srpska severnomitrovacka tradicija.
I onaj doktor Jaksic sto bruka Djuru!

#50 perkos

perkos
  • Members
  • 15,821 posts

Posted 13 March 2008 - 22:13

Perkose

Ne znam po kom zakonu su osudjeni to i ne pise u prenetoj vesti pa ne mogu da nagadjam,to neki koji sve zanju mogu da komentarisu i budu sigurni o cemu se radi,ja dok nemam potpunu informaciju ne pametujem.
Ako ti koji tvrde da su posebna drzava pokusavaju na silu da udju u drugu drzavu sledi sta?

#51 MAGRIPA65

MAGRIPA65
  • Members
  • 20,620 posts

Posted 13 March 2008 - 22:20

Ne znam po kom zakonu su osudjeni to i ne pise u prenetoj vesti pa ne mogu da nagadjam,to neki koji sve zanju mogu da komentarisu i budu sigurni o cemu se radi,ja dok nemam potpunu informaciju ne pametujem.
Ako ti koji tvrde da su posebna drzava pokusavaju na silu da udju u drugu drzavu sledi sta?

Pa to ti nije smetalo da kazes kako je to OK posto su krsili zakon.Pa koji su to zakon krsili kada ustav kaze da je Kosovo deo Srbije.Sta nisu imali markicu za gradski prevoz?
Ne branim ja te sto su ilegalno presli granicu ali ovi sto su ih osudili su barem 10 puta gori.

#52 perkos

perkos
  • Members
  • 15,821 posts

Posted 13 March 2008 - 22:25

Pa to ti nije smetalo da kazes kako je to OK posto su krsili zakon.Pa koji su to zakon krsili kada ustav kaze da je Kosovo deo Srbije.Sta nisu imali markicu za gradski prevoz?
Ne branim ja te sto su ilegalno presli granicu ali ovi sto su ih osudili su barem 10 puta gori.

Ako se vec 9 dodina uvela praksa da mora da se prelazi na granicnim prelazima koje je postavio Unmik onda to moraju da postuju i njih dvojica,ja nikad necu priznati da postoji granica izmedju Srbije i Kosopva ali ne mogu na silu da prodjem ako hocu da obidjem svoj dom,po kom zakonu nemam pojma valjda onom da "sila boga ne moli"i to mora da je tako a ne da
prelazim preko sume pa jos uz poneku deficitarnu robu u torbici.

#53 MAGRIPA65

MAGRIPA65
  • Members
  • 20,620 posts

Posted 13 March 2008 - 22:34

Ako se vec 9 dodina uvela praksa da mora da se prelazi na granicnim prelazima koje je postavio Unmik onda to moraju da postuju i njih dvojica,ja nikad necu priznati da postoji granica izmedju Srbije i Kosopva ali ne mogu na silu da prodjem ako hocu da obidjem svoj dom,po kom zakonu nemam pojma valjda onom da "sila boga ne moli"i to mora da je tako a ne da
prelazim preko sume pa jos uz poneku deficitarnu robu u torbici.

Pa sila boga ne moli je nesto potpuno drugacije od krsenja zakona.To sto ti nesto ne priznajes ne znaci da ono i nepostoji ,kao sto i sam navodis, prema tome ne vidim smisla da branis tu idiotsku politiku Srbije.
Evo ja ti garantujem da ce takvih nebuloza biti sve vise u buducnosti pa ti vidi da li treba biti principijelan u gluposti(ovde mislim na drzavu).

Edited by MAGRIPA65, 13 March 2008 - 22:35.

#54 perkos

perkos
  • Members
  • 15,821 posts

Posted 13 March 2008 - 22:49

Pa sila boga ne moli je nesto potpuno drugacije od krsenja zakona.To sto ti nesto ne priznajes ne znaci da ono i nepostoji ,kao sto i sam navodis, prema tome ne vidim smisla da branis tu idiotsku politiku Srbije.
Evo ja ti garantujem da ce takvih nebuloza biti sve vise u buducnosti pa ti vidi da li treba biti principijelan u gluposti(ovde mislim na drzavu).

Kad su hteli da se odvoje,sad nek postuju granice i prelaze na za to odredjenim prelazima,sve ostalo su ilegalni prelasci
i ako takvi se podlezu zakonu,lepo bi bilo da pustimo da se svako seta preko sume...

#55 MAGRIPA65

MAGRIPA65
  • Members
  • 20,620 posts

Posted 13 March 2008 - 22:58

Kad su hteli da se odvoje,sad nek postuju granice i prelaze na za to odredjenim prelazima,sve ostalo su ilegalni prelasci
i ako takvi se podlezu zakonu,lepo bi bilo da pustimo da se svako seta preko sume...

Perkose a gde sam ja to rekao?
Ono na sta ti ja ukazujem je glupost zvanicne politike.Ako granica ne postoji pa koju to onda granicu ti obezbedjujes?Daj razmisli malo pre nego sto krenes da branis stvari koje nemaju nikakvog smisla.