Pa sada iskreno na osnovu tog clanka nista ne moze da se zakljuci.Presli graniceu gde?Ako su presli na granicnom prelazu onda mi nije jasno zasto su ih osudili.Ako su presli granicu izvan prelaza onda mi nije jasno zasto kukaju.Dvojici gradjana republike Kosovo po 15 dana zatvora zbog ilegalnog prelaska granice
Bujanovac 13.marta. Dva gradjanina republike Kosovo su kaznjeni sa po 15 dana zatvora zbog ilegalnog prelaska granice sa Srbijom.Po policiji iz Bujanovca radi so o Sheptimu I. iz Djakovice, i Fatmitu S.iz Kline.
Njih dvojica su 12 marta oko 14,00h u blizini sela Konchulj presli granicu gde su i uhapseni od policije
Comprendo 'ombre?![]()
P.S. Nadam se da se Albenezi nece najlutiti zbog prevoda
Povratak KiM u sastav Srbije -šta onda?
Posted 13 March 2008 - 18:42
Posted 13 March 2008 - 18:47
ova informacija je nepotpuna i zato se moze spekulisati sa njom vidimo da neki to vesto koriste...
Posted 13 March 2008 - 18:51
Pa vidi se da je prelazak ilegalanPa sada iskreno na osnovu tog clanka nista ne moze da se zakljuci.Presli graniceu gde?Ako su presli na granicnom prelazu onda mi nije jasno zasto su ih osudili.Ako su presli granicu izvan prelaza onda mi nije jasno zasto kukaju.
No mene cudi kontradiktornost ovih morona iz policije.Posto Srbija zvanicno ne priznaje nezavisnost Kosova,a za Albance tvrdi da su njeni gradjani,zasto ih onda hapse? Pa ako su gradjani Srbije ne hapsei se tek tako osudjuje ofrlje 15 dana za nenosenje licne karte?Ili su jos uvek po Jocicevim naredbama gradjani sa "specijelnim tretmanom"
Glupo di bola
Posted 13 March 2008 - 18:53
glupo je da hoces da budes nezavisan od Srbije a kad prelazis ilegalno granicu onda kukas ko p...a!Pa vidi se da je prelazak ilegalan
![]()
No mene cudi kontradiktornost ovih morona iz policije.Posto Srbija zvanicno ne priznaje nezavisnost Kosova,a za Albance tvrdi da su njeni gradjani,zasto ih onda hapse? Pa ako su gradjani Srbije ne hapsei se tek tako osudjuje ofrlje 15 dana za nenosenje licne karte?Ili su jos uvek po Jocicevim naredbama gradjani sa "specijelnim tretmanom"
Glupo di bola![]()
![]()
trazili ste gledajte!
Posted 13 March 2008 - 18:57
Pa to je potpuno druga prica i nije mi jasno na osnovu kojeg zakona su ih i osudili jer barem zvanicno Kosovo je deo Srbije pa bi po tome trebalo da osude i nekog sto je ilegalno presao iz Zemuna u Borcanu.Pa vidi se da je prelazak ilegalan
![]()
Glupo di bola![]()
![]()
Posted 13 March 2008 - 18:58
Pa sada iskreno na osnovu tog clanka nista ne moze da se zakljuci.Presli graniceu gde?Ako su presli na granicnom prelazu onda mi nije jasno zasto su ih osudili.Ako su presli granicu izvan prelaza onda mi nije jasno zasto kukaju.
Iz te vesti ja zaključujem da je bujanovačka stanica policije priznala republiku Kosovo i njene granice nasuprot stavu srpske vlade u ostavci da je to lažna republika sa lažnim granicama.
Posted 13 March 2008 - 19:01
Pa nije lose za pocetakIz te vesti ja zaključujem da je bujanovačka stanica policije priznala republiku Kosovo i njene granice nasuprot stavu srpske vlade u ostavci da je to lažna republika sa lažnim granicama.
Posted 13 March 2008 - 20:04
glupo je da hoces da budes nezavisan od Srbije a kad prelazis ilegalno granicu onda kukas ko p...a!
trazili ste gledajte!
Objasni mi Perkose smisao reci "ilegalno" sa tvoje perspektive....pa da ne kukam kao .....
Edited by PRESHEVARI, 13 March 2008 - 20:04.
Posted 13 March 2008 - 20:30
Šta radite vi to dole sirotom Vladiki Amfilohiju. Otimate, a?
Posted 13 March 2008 - 20:49
postoje mesta gde se prelazi granica,tamo te lepo pregledaju prvo policajci KPS-a i UNMIK-a pa ako nisi ispravan ne mozes za Srbiju a posto nesto muvas ti ne prelazis granicu gde je to predvidjeno nego kroz sumu pa kad te ulove bez dokumenata ima lepo da odlezis zasluzenu kaznu,tako ti je svuda u svetu.Objasni mi Perkose smisao reci "ilegalno" sa tvoje perspektive....pa da ne kukam kao .....
Edited by perkos, 13 March 2008 - 20:51.
Posted 13 March 2008 - 21:13
A gde to u svetu postoji granicni prelaz unutar jedne drzave?postoje mesta gde se prelazi granica,tamo te lepo pregledaju prvo policajci KPS-a i UNMIK-a pa ako nisi ispravan ne mozes za Srbiju a posto nesto muvas ti ne prelazis granicu gde je to predvidjeno nego kroz sumu pa kad te ulove bez dokumenata ima lepo da odlezis zasluzenu kaznu,tako ti je svuda u svetu.
Posted 13 March 2008 - 21:18
A gde to u svetu postoji granicni prelaz unutar jedne drzave?
Na aerodromima? Oko ambasada? Koliko li takvih "prelaza" ima u bujanovačkom ataru?
Posted 13 March 2008 - 21:24
Postoji od 9 juna 1999 na brdovitom Balkanu od kad je KFOR postzavio svoje oruzje na nekim zacrtanim granicama koje suA gde to u svetu postoji granicni prelaz unutar jedne drzave?
na nekom komunistickom sastanku iscrtali Djido i drugovi,uveli su oni to pravilo da se prelazi samo na zvanicnim prelazima
i sa dokumentima koja su vazeca,isto tako bih i ja prosao kad bi probao da negde kod Merdara preko sume predjem na Kosovo i pritom nemam dokumenta kod sebe.
Posted 13 March 2008 - 21:26
Pa to je potpuno druga prica i nije mi jasno na osnovu kojeg zakona su ih i osudili jer barem zvanicno Kosovo je deo Srbije pa bi po tome trebalo da osude i nekog sto je ilegalno presao iz Zemuna u Borcanu.
Srbija jos davno zivi iracionalno.Malo kome u Evropi je jasno sta ustvari zelji Srbija?
Doduse ni ona sama ne zna sta bi sa sobom a jos manje sa Kosovom? Prodjose pet godina od pogibije Djindjica a ni tracak nade da ce prevagnuti lideri koji imaju delic pragmaticnosti koju je on imao.
Stiglo se do toga da Amfilohije preteze Zapadu! Rece sinoc Mirko Djordjevic!
Posted 13 March 2008 - 21:32
Postoji od 9 juna 1999 na brdovitom Balkanu od kad je KFOR postzavio svoje oruzje na nekim zacrtanim granicama koje su
na nekom komunistickom sastanku iscrtali Djido i drugovi,uveli su oni to pravilo da se prelazi samo na zvanicnim prelazima
i sa dokumentima koja su vazeca,isto tako bih i ja prosao kad bi probao da negde kod Merdara preko sume predjem na Kosovo i pritom nemam dokumenta kod sebe.
Nije Djido "crtao" granice vec vekovi pre toga. Procitaj malo "Pisma srpskih konzula 1903", pa ces videti da Merdare i tada bila granica izmedju berlinske Srbije 1878. i Kosovskog vilajeta.
Za tvoje licno obavestenje!

This topic is locked