Meni je vise nego jasno sta je to sloboda govora i molim te da ne trolujes temu ako nemas nista pametno da primetis.
Hvala.
Nije ti jasno šta je sloboda govora, čim tripuješ da može da ti je ukine moderator na jednom forumu.
Btw, umesto što držiš pridike, bilo bi bolje da si kao postavljač topica napisao šta ti misliš o Borisu Tadiću.
nije tadija los ali nema damu ...mada moji neki pajtosi tvrde da je tadija ubacen covek dssa...sve je moguce dok se ne dokaze suprotno visice kod mene naglavacke 
Dobri ti pajtosi.
Nego, jesu ti to evropske zvezdice na avataru okrenutom naopako? Dobra ti poruka, nema šta.
Zasto su tebi opsesije Rusi i Miskovic? U slucaju Rusije vidim jedan ociti sovinizam . Ceo svet pravi biznis i trguje sa Rusijom pa zasto ne i mi?
Ceo svet pravi biznis i trguje sa Rusijom i kamo sreće kad bi i mi to radili.
Problem je što mi ne trgujemo i ne pravimo biznis sa Rusima. Mi se čak nismo ni prodali Rusima. Mi smo se njima poklonili.
Kad je rec o Miskovicu , on je osobama iz LDP-a (pretpostavljam da si i ti jedan od njih) kao fetis, verovatno zbog onih optuzbi u vezi Cede. Zasto samo Miskovic, zasto ne Peconi ili Matic ili Lazaravic ili ili...
Zato što Mišković finansira stranke u vlasti, institucije plus najveću opozicionu stranku.
Tadic jeste dao obecanje za EU ali tu je i Kosovo kao objektivan problem. Shvatam ja da bi ti poput C.J. taj problem resio lako , priznao bi nezavisno Kosovo i idemo dalje , ali tako se ne vodi ozbiljna drzavna politika.
Odakle ti ideja da bi priznao Kosovo da je na vlasti?
Nesto ti ne valja racunica Uki.Zbog cega je ova vlada bolja od predhodne u kojoj nije bilo ministara DS?
Zbog toga što bi Srbija gorela da nema ministara iz DS-a i što bi, da su napaljene psihopate iz DSS-a same u njoj, Srbija već uveliko bila totalno izolovana.
Hoces reci da je od 2004te do 2007me vladala diktatura posto je DS bio izvan vlade?Daj da vidimo u kojoj je oblasti DS doveo do promena politike Kostunicine vlade.Ispade da ako covek gleda rezultate da je jedini rezultat ucesca DS-a u vladi prodaja NIS-a
Ako ne vidiš razliku, udubi se malo bolje u izjave DSS ludaka, pogledaj Toonine oči kad priča o Kosovu, pa onda pogledaj šta ipak
još uvek nije zasrano - na domaćem i međunarodnom planu. E, ta razlika je učinak DS-a u Vladi.
Da je i DS u opoziciji, u ovom dugo pripremanom ludilu bi mogli da se "nadamo" samo građanskom ratu.
Edited by CTPAX, 26 February 2008 - 02:50.