Jump to content

Photo
- - - - -

Stoni tenis u Srbiji

• Please log in to reply
316 replies to this topic

#301 topspin

topspin
  • Members
  • 24 posts

Posted 08 May 2011 - 23:01

729 FX

Klasicna Frienship-ova guma sa veoma hvarljivom povrsinom,jos uvijek "best sellers" medju kineskim gumama u Evropi.
To je guma sa kojom su igrali neki,os najpoznatijih kineskih,a time i svetskih igraca:Hsi En Ting,Liang Ko Liang itd.

-brzina 9-
-spin 9+++
-kontrola 9++

sa ovom gumom je osvojeno svetsko prvenstvo, eto koliko je los kvalitet

#302 dita71

dita71
  • Members
  • 9 posts

Posted 09 May 2011 - 15:32

Ja imam Friendship Higher gume 2,2 na forhendu i 2,0 na bekhendu i vrlo sam zadovoljan njima.Drvo mi je Grubba carbon ALL+ 3 sloja 2 karbona težina 85 grama takođe prezadovoljan

Guma:
brzina 10
spin 12
kontrola 12

#303 Tishinchina

Tishinchina
  • Members
  • 5 posts

Posted 09 May 2011 - 16:00

Nije skup uzeo sam dve polovne gume u klubu. Meni kao amateru ce trajati. Juce sam bas igrao i za sada sam prezadovoljan. Samo jos da se naviknem. Hvala na savetima.<br>

#304 First

First
  • Members
  • 24 posts

Posted 26 May 2011 - 01:06

Dugo me nije bilo pa hajde da se ovde javim malo :) Elem, svi koji kazu da Friendship ne valja definitivno se ili ne razumeju u gume ili ih nikada nisu ni probali, ali su "negde" od "nekog" culi da ne valjaju jer su jeftine, pa ih zato treba izbegavati. Ja u tome sto su jeftine ne vidim nista lose, to je vrlo pozitivno. Izmenjacu 5 friendship za jedan tenergy, ala cu da se naigram:):). Imam drvo Tibhar Karas OFF (9 slojeva, od toga 4 sloja karbon, a ostalo Balsa i Limba) i gume Tibhar Genius+Optimum 2.2mm i to je najbrza kombinacija koju sam ikada probao. Drvo i gume su prebrze. Iako je kontrola odlicna, dovoljno je samo malo jace da udaris i ode loptica preko stola. Iako sam daleko od pocetnika-amatera, priznajem da je za mene prebrzo, jednom samo probano, sve novo, pa ako hoce neko da kupi od ovih sto im je sve sporo, cena je 130 evra. Ja trenutno sljapam sa drvetom starim preko 30 godina Dunlop Barna 5 slojeva, vrlo kvalitetno i gumama Friendship 729fx 2.0mm (najprodavanije kineske gume ikad-to nesto govori o njima) i ubijam. Elem, mogao bi da padne neki okrsaj Friendshipovac-a, da vidimo cije najbolje sljapaju :)

#305 bulzum

bulzum
  • Members
  • 1 posts

Posted 01 July 2011 - 12:05

Drustvo, potrebno mi je vase misljenje. Kupio bih Stiga Cobra 2000 i Donic GALLARDO SAUND gume za reket, ali mi nedoumicu stvara drvo koje bi najbolje cucalo uz ovu kombinaciju.Moja neka razmisljanja se krecu u smeru Butterfly TIMO BOLL OFF-.

Edited by bulzum, 01 July 2011 - 12:06.

#306 McLeod

McLeod
  • Members
  • 24,632 posts

Posted 17 July 2011 - 03:50

Drustvo, potrebno mi je vase misljenje. Kupio bih Stiga Cobra 2000 i Donic GALLARDO SAUND gume za reket, ali mi nedoumicu stvara drvo koje bi najbolje cucalo uz ovu kombinaciju.Moja neka razmisljanja se krecu u smeru Butterfly TIMO BOLL OFF-.

Ja sam igrao sa kobrom, na off drvetu. Ne znam, mogao bi neki bolji i iskusniji igrac da ti kaze, ali ja nikad ne bih uzimao off- drvo, u bilo kakvim kombinacijama.

#307 dita71

dita71
  • Members
  • 9 posts

Posted 13 August 2011 - 21:54

Da li je neko raspoložen da malo opikamo stoni tenis :rolleyes:
Dugo se niko nije javljao pa da malo aktiviramo temu.

#308 savke87

savke87
  • Members
  • 4 posts

Posted 06 September 2011 - 16:06

Pozdrav ljudi, igram stoni tenis rekreativno otkad znam za sebe, ali nikad nisam imao pravi reket, tako da sam odlucio da si kupim neki, ali ne znam koji pa bih molio za pomoc. Allaround sam igrac, ako treba jos neke osobine svoje igre da napisem recite. Dakle koje drvo i kakve gume mi preporuucjete?

#309 savke87

savke87
  • Members
  • 4 posts

Posted 10 September 2011 - 06:49

da li neko moze da mi pomogne???

#310 filipescu

filipescu
  • Members
  • 80 posts

Posted 10 September 2011 - 11:05

Za pocetak ja bih ti preporucio neke klasicne gume bez novih tensor efekata. Najbolje ti je da kupis nesto polovno, sto nije puno korisceno. Ako ti bude trebala pomoc, imam nacina da dobijem neke stvari jftinije. Pozdrav!

#311 savke87

savke87
  • Members
  • 4 posts

Posted 10 September 2011 - 14:15

Za pocetak ja bih ti preporucio neke klasicne gume bez novih tensor efekata. Najbolje ti je da kupis nesto polovno, sto nije puno korisceno. Ako ti bude trebala pomoc, imam nacina da dobijem neke stvari jftinije. Pozdrav!

ja se slabo snalazim na spinnaspin forumu, izgleda da mi ne daju da pisem privatne poruke jer sam se skoro, tj danas registrovao.... ja ni ne zelim da uzimam najbrzu kombinaciju, jer jednostavno nisam taj kalibar igraca....
Zelim da imam sa jedne strane brz reket, ali isto tako i da ima dobru kontrolu, isto tako zelim da kupim kvalitetno drvo i da ga ne mjenjam (skoro)... naravno treba mi pomoc, inace ne bih je ni trazio na forumu..:)

#312 koja94

koja94
  • Members
  • 1 posts

Posted 22 September 2011 - 20:21

Da li neko moze da mi objasni tehniku Ma Longovog forhenda. Unapred hvala.

#313 filipescu

filipescu
  • Members
  • 80 posts

Posted 22 September 2011 - 22:26

Moze Ma Long Posted Image

#314 Zo k

Zo k
  • Members
  • 14 posts

Posted 01 October 2011 - 17:36

Treba ti kineska guma na forhendu (igrao je sa DHS H3 Neo,a sada izgleda sa DHS Skyline 2) a ostalo je tehnika kineskog forhenda.. Mnogo je tezi od evropskog.

#315 avggustin89

avggustin89
  • Members
  • 1 posts

Posted 22 November 2011 - 04:39

Pozdrav!
Kupujem sto za stoni tenis, neki amaterski.. Nije bitno koliko je koriscen.
Saljite pp.