Jump to content


Photo
- - - - -

kvalitet domaćeg piva


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
33 replies to this topic

#31 wizionar

wizionar
  • Members
  • 30 posts

Posted 23 December 2007 - 23:26

Pored banaka jedino se jos u pivarskoj industriji desila tranzicija u pravom smislu te reci. :) Trziste, konkurencija...vise sam nego zadovoljan trenutnim stanjem. Nema pivare koja nije privatizovana, kvalitet se popravio, stigla su licencna piva...ko se seca stanja od pre 5 godina ne moze da bude nezadovoljan. BIP-Jelen-Sampion, eto to je bilo sve. 0:)

Sto se tice kvaliteta od domacih piva jedino cenim Niksicko i Jelen. Mada i njih slabo pijem pored licencnih brendova. Ostalo ni po cenu apstinencije. :rolleyes: Mada lazem, barem jednom godisnje isprobam nesto novo. Skoro sam bas pio BIP i Valjevsko i vec na prvi gutljaj sam se setio zasto smo svi pre 10 godina u Jelen gledali kao u HEineken. :D Pio sam i Weifert i bas me je razocarao. Nekada je bio ok ali kako se puni u Zajecaru bas je u postao krdza. 0:) Lav ko Lav...meni ne prija, mada nije krdza. Veliki izbor nas je definitivno razmazio. :huh: Ah da, inace plastiku izbegavam. ;)

Prvi put čujem da je neko zadovoljan bankarskim sistemom,ili pripadaš onom manjem delu stanovništva kojima su bankarske usluge pristupačne .Neki tvoji stavovi su mi kontradiktorni.Prvo kažeš da se kvalitet popravio,a onda od svih domaćih piva hvališ samo dva od kojih jedno nije domaće,pa onda kažeš da nas je veliki izbor razmazio.Inače,koga zanima situacija od pre 5 ili 10 godina.

#32 PedjaB

PedjaB
  • Members
  • 362 posts

Posted 24 December 2007 - 11:11

Maxi je kanda malo preterao sa cenama , toliko isto košta Guinness kod nas u Novom Sadu u irskom pabu " Red Bull". Pa ti onda predlažem da je bolje da popiješ Guinness u društvu u irskom pabu.

Irski pab, Novi Sad je, meni barem, :rolleyes: mesto!
Istina prošlo je dosta vremena od zadnjeg posete.

Edited by PedjaB, 24 December 2007 - 11:12.


#33 Zivotije

Zivotije
  • Members
  • 177 posts

Posted 24 December 2007 - 22:05

Пре неки дан сам попио једну Холстен лименку и сутра ме болела глава.
Иначе, највише пијем светла домаћа пива, пре свега због цене.
После четвртог пива не осећам неку велику разлику између Шпатен и Јелен пива.

Питао сам једног Холанђанина, који је боравио око годину дана у Београду, које му се наше пиво највише свиђа.
Каже Лашко.

Edited by Zivotije, 24 December 2007 - 22:15.


#34 wizionar

wizionar
  • Members
  • 30 posts

Posted 26 December 2007 - 21:06

Malopre otvorim JELEN i to onaj flaširani i šta mislite koliko se pena zadržala.Čitavih 5 sekundi ( isto ko u plastici ).Pritom nikad gorče nije bilo.Toliko o našem "najboljem" pivu,ili je kriva treća smena.Stvarno bre kako ih nije sramota!