Jump to content


Photo
- - - - -

SBB Kablovski Operater!


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
196 replies to this topic

#1 djoneee

djoneee
  • Members
  • 46 posts

Posted 10 December 2007 - 21:42

stvarno je sve moguce u ovoj zemlji.pljackanje ovog jadnog naroda od monopolista postaje sve bezobzirnije.tako je sbb ponovo povecao cenu pretplate na 609 dinara i počastio svoje pretplatnike kršom,kičom i šundom uvodjenjem svet plus kanala kao i dm kanala,nekakvog glupavog partizanovog kanala i još gomilom vračarskih,kockaroških i hot line kanala ( I gde je sada RRA?) a usput ukinuo HBO Comedy koji je najavljen kao besplatan kanal.uzged,nema ni discovery +1,national geographic sa jos jos najmanje 3 svoja kanala i sl. koje nude ostali operateri.od muzčkih tu su mtv adria-očaj zivi koju uredjuju slovenci i vh1-jedini koji vredi ali zato smo zatrpani sa gomilom muzičkih kanala tipa radija teheran poput nekakvog emm,pink music itd kojih nemogu ni imena da se setim.ni traga ni glasa od mezzo programa za koji jedino kod sbb-a (ne i kod ostalih operatera) morate platiti dodatni paket.
i da li njihova ponuda vredi 609 dinara?sigurno je da ne vredi.oni su jednostavno teški prevaranti i pljačkaši.još je bezobraznije što ovo čovek nemože reći njima jer na call centru nemožete dobiti nikoga a na sajtu ne postoji mogućnost da im se obratite mada da je i drugačije verovatno bi rekli to vam je što vam je pa ko voli nek izvoli.
uzgred kablovski internet je posebna priča ili ukratko opšta katastrofa.
i sve u svemu,ipak za svoj novac ne dozvoljavam da me pljačkaju i već sutra se penjem na krov i vraćam na običnu antenu a PREVARANTIMA NE DAM VIŠE NI DINARA! :rolleyes:

Edited by djoneee, 11 December 2007 - 01:07.


#2 kerpo

kerpo
  • Members
  • 2,281 posts

Posted 10 December 2007 - 22:46

Izbor kanala jeste katastrofa, mahom zbog činjenice da u prog.šemu ulazi onaj ko plati više, tako da ima gomila domaćih krševa, meni lično to nije ni mnogo važno jer slabo i gledam TV, however.. ne kapiram razlog dizanja pretplate i to je besmisleno. Za kablovski internet se već ne bih složio sa tobom, imam ga skoro 3 godine i ama baš nikakvih problema nemam niti sam imao za svo to vreme.

#3 Verbatim

Verbatim
  • Members
  • 906 posts

Posted 10 December 2007 - 23:12

a usput ukinuo HBO Comedy koji je najavljen kao besplatan kanal


.... za HBO pretplatnike. :rolleyes:

#4 milosh76

milosh76
  • Banned
  • 3,560 posts

Posted 11 December 2007 - 20:28

.... za HBO pretplatnike. :rolleyes:

Na IKOMu na Karaburmi... HBO COMEDY i neki + su dzabalesku tj idu uz osnovnu pretplatu. To znam jer sam siguran da moji roditelji ne bi placali takav kanal da nije osnovni paket. :huh:

#5 Zeka Peka

Zeka Peka
  • Members
  • 3,687 posts

Posted 11 December 2007 - 20:53

Na IKOMu na Karaburmi... HBO COMEDY i neki + su dzabalesku tj idu uz osnovnu pretplatu. To znam jer sam siguran da moji roditelji ne bi placali takav kanal da nije osnovni paket. :rolleyes:

Јуче сам приметила да су скрембловани. Изгледа да више нису бесплатни.

#6 gugl29

gugl29
  • Members
  • 32 posts

Posted 13 December 2007 - 14:29

imao sam ikom, bio je uzas, mislio sam da je sbb bolji. Sad imam sbb. Prevario sam se, uzas su. O kanalima necu ni da trosim reci jer ono sto me najvise nervira je sto na svakih par dana nestane slika, jednom je nisam imao skoro 3 dana (kad je pao onaj sneg), skoro je opet nestala. kablovski net sam preko veze dobio jer da sam cekao da me uredno pozovu i dodju da instaliraju dobio bih ga u junu sledece godine, mozda!
A jos veci skandal je RTS! placas pretplatua imas 2 kanala. Emisije, sema i koncept im se nije menjao decenijama osim sto kad hoce da uvedu neku novinu oni dodaju ono demokratska, proevropska, slobodna...srbija, vase pravo da znate sve. Da li u potrosacku korpu idu i troskovi rtv pretplate?

#7 fancy

fancy
  • Members
  • 7,551 posts

Posted 13 December 2007 - 15:20

... već sutra se penjem na krov i vraćam na običnu antenu ...

Iznenadan i neočekivan obrt u evoluciji - povratak na... običnu antenu.

#8 nisam Ja

nisam Ja
  • Members
  • 275 posts

Posted 13 December 2007 - 16:04

tv je tako ... prevazidjen

#9 time4heroes

time4heroes
  • Members
  • 594 posts

Posted 14 December 2007 - 11:19

e, nemo' da me deprimirate.
naša zgrada se upravo prebacuje sa AVcom-a na SBB.

#10 Vesna

Vesna
  • Sleepers
  • 18,721 posts

Posted 14 December 2007 - 11:42

uživaj, moja iskustva su uglavnom suprotna od do sada iznetih.

na sbb-u smo od 2002, na kablovskom sbb netu već 4 godine. možda bilo 5-6 prekida tv signala tokom svih ovih godina, i to kada su nezadovoljni korisnici, kojima je sbb obustavio dalje pružanje usluga zbog neplaćanja, isekli glavni kabl za naš kraj, tri puta u toku dva dana. :rolleyes:

net na početku "kašljucao", poslednjih par godina drastično poboljšan.


edit: , i ,

Edited by Vesna, 14 December 2007 - 11:43.


#11 leader

leader
  • Members
  • 203 posts

Posted 27 December 2007 - 12:27

U svakom slucaju prevaranti, to sto navodno padaju cene neta a onda dignu cenu TV-a mu se vraca na isto. U principu ako neko nece kablovsku a hoce net on je prinudjen da placa i tu glupost iako ni ne gleda kao u mom slucaju. Naplatno mesto im je blagi uzas uvek je red do ispred,a drugo naplatno mesto koje su nevoljno bili prinudjeni da otvore otvorili su nigde drugde do u Rakovici!

#12 Kastor

Kastor
  • Banned
  • 6,241 posts

Posted 27 December 2007 - 13:34

Arhilopovi i arhiprevaranti u šta se može uveriti svako ko internet ne koristi samo za mail do 30 kB. Treba samo zirnuti na onaj njihov forum gde jadikuju uglavnom novajlije - starije sbb-ovce su već oguglale i digle ruke i svete im se tužakajući ih Ratelu, pa im onda Cekić uzima veći reket, a oni vade štetu poskupljenima i tako u krug.

#13 shivaja

shivaja
  • Members
  • 1,828 posts

Posted 19 January 2008 - 10:31

Mene interesuje zasto se niko ne javlja na telefon ni kada cekam. Kazu da sam 19 po redu, ja cekam, kad dodje do mene, prekine se veza.
Interesuje me takodje zasto me niko nije obavestio da ne treba da placam ove dodatne kanale koje sam kupila, jer menjate risivere, pa ste ih ukinuli. Da li ce mi biti vracene pare ? Da li cu dobiti novu priznanicu za placanje, jer bih da budem samo na osnovnoj ponudi, bez paketa ?
Interessuje me takodje zasto nemam kanale. Juce mi je bio vas radnik, namestio i rekao da zovem za sat vremena, ako ne dobijem kanale. Ja sam zvala, receno mi je da ce biti OK. Nista nije OK. Ja nisam dobila kanale, a cekala sam 10 minuta bezveze na telefonu kontakt sa vama.

Ovo je poruka koju sam pokusala da im posaljem preko sajta, i naravno, nisam uspela, kaze GRESKA. Koja greska ?
Pazi, placam vec nekoliko meseci duplo vise, anisam ni znala, posto me niko nije obavestio, a nesto nisam gledala tv. Ne mozes doci do njih, jer se niko ne javlja na telefon. Ubacise mi juce neki risiver sa kojim uopste ne mogu da se snadjem...a ono sto sam se snasla, nemam kanale, a ne znam zasto, jer se niko ne javlja na centrali, jos te puste da cekas, lazuci kako si 19. po redu, pa 15 i td... :rolleyes:
Pa, mislim, na sta to lici i kome se zaliti ?
Do sada su bili relativno OK, ali ovo je prevazislo svaku meru. Bezobrazluk.
Ne znam sta da radim. :huh:

#14 Kastor

Kastor
  • Banned
  • 6,241 posts

Posted 19 January 2008 - 10:58

Pa, mislim, na sta to lici i kome se zaliti ?
Do sada su bili relativno OK, ali ovo je prevazislo svaku meru. Bezobrazluk.
Ne znam sta da radim. :rolleyes:


Najefikasnije sredstvo je da im nađeš čvorište u kraju i na njemu secneš malo kablova - reaguju odmah.

#15 fancy

fancy
  • Members
  • 7,551 posts

Posted 19 January 2008 - 12:12

Arhilopovi i arhiprevaranti u šta se može uveriti svako ko internet ne koristi samo za mail do 30 kB.

Izmišljaš.
Kablovski internet radi kao sat. Da ne govorim o onome što ni jedan provajder ne nudi - lokalni protok :rolleyes:
Uskoro se očekuju prava iznenađenja. keyword: 80GB link :huh:

Problem je kod zvanja Luna... pardon, Call centera :) ali se uz malo čekanja i to završi. Pre neki dan su mi instalirali D3 (nisam prethodno imao pay-tv), stvar radi fe-no-me-nal-no, uz jasan komentar da se do 25. januara odlučim za pakete na koje želim da se pretplatim i da im javim.

Plaćam - i kablovsku i Internet e-bankingom, tako da u mom slučaju sistem funkcioniše besprekorno.

Trebalo mi je neko vreme da shvatim kakva je šema plaćanja D3 a onda su mi objasnili (udavih neku cicu iz kolcentra ;)):
1. Ako želite u bilo kom trenutku da prekinete ugovor za D3 tj. ekvivalentno varijanti "pripejd" mobilnog, onda unapred platite 4000 din "za uspostavljanje tehničkih mogućnosti", čitaj "porez na budale" :D
2. Ako ste sigurni da ćete koristiti D3 bar 24 meseca onda ne plaćate tih 4000 din - nešto kao "ako se odlučite na postpaid varijantu, onda ne plaćate porez na budale... tj. dobijete telefon za dinar, odnosno, dekoder za dž" 0:)

Onih 1500 din u cenovniku za kodiranje kartice se trenutno ne naplaćuje.

Na kraju dana - došli su, instalirali mi D3 dekoder, otišli, sve za dž. Do 25. januara je dž gledanje i biranje paketa, a onda ide... kako sam već napisao.