Mene interesuje zasto se niko ne javlja na telefon ni kada cekam. Kazu da sam 19 po redu, ja cekam, kad dodje do mene, prekine se veza.
Interesuje me takodje zasto me niko nije obavestio da ne treba da placam ove dodatne kanale koje sam kupila, jer menjate risivere, pa ste ih ukinuli. Da li ce mi biti vracene pare ? Da li cu dobiti novu priznanicu za placanje, jer bih da budem samo na osnovnoj ponudi, bez paketa ?
Interessuje me takodje zasto nemam kanale. Juce mi je bio vas radnik, namestio i rekao da zovem za sat vremena, ako ne dobijem kanale. Ja sam zvala, receno mi je da ce biti OK. Nista nije OK. Ja nisam dobila kanale, a cekala sam 10 minuta bezveze na telefonu kontakt sa vama.
Ovo je poruka koju sam pokusala da im posaljem preko sajta, i naravno, nisam uspela, kaze GRESKA. Koja greska ?
Pazi, placam vec nekoliko meseci duplo vise, anisam ni znala, posto me niko nije obavestio, a nesto nisam gledala tv. Ne mozes doci do njih, jer se niko ne javlja na telefon. Ubacise mi juce neki risiver sa kojim uopste ne mogu da se snadjem...a ono sto sam se snasla, nemam kanale, a ne znam zasto, jer se niko ne javlja na centrali, jos te puste da cekas, lazuci kako si 19. po redu, pa 15 i td...
Pa, mislim, na sta to lici i kome se zaliti ?
Do sada su bili relativno OK, ali ovo je prevazislo svaku meru. Bezobrazluk.
Ne znam sta da radim.