Jump to content


Photo
- - - - -

IWC dobrotvorni praznicni bazar


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 ++K

++K
  • Members
  • 90 posts

Posted 07 December 2007 - 18:13

U nedelju 9.12. od 10 do 18h se na Sajmu u hali 2 desava IWC praznicni dobrotvorni bazar. To je prilicno velika manifestacija gde ce standove imati nekih 30ak zemalja a na njima ce moci da se probaju svakojaki specijaliteti, kupe raznorazne egzoticne drangulije, a da stvari bude lepse, 100% svih prihoda ide u dobrotvorne svrhe. Prosle godine je za jedan dan skupljeno preko 100 000 evra.

E da, za pivopije samo da kazem da ce biti i mini pivnica, za klince veliki deo sa svakakvim zezancijama (limbo, kuglanje, slikanje lica...), Hyatt organizuje svoj cafe...

Ima ovde detaljnije: www.iwcbazaar.org.

PS ja licno sam najvise zainteresovan za veliki stand sa Pakistanskom kuhinjom... :rolleyes:

#2 wegga

wegga
  • Members
  • 1,845 posts

Posted 08 December 2007 - 15:44

Blago vama beogradjanima. U Pragu je isti taj IWC bazar bio pre nedelju dana a ja nisam stigla da odem.
Ovogosišnji je bio prava ludnica, nije moglo da se udje!
Ovde se to održava baš u hotelu Hajat i očigledno je prostor mali da bi hiljade ljudi moglo da se smesti. Sad se priča o tome da bi sledece godine trebao da se iznajmi neki veci prostor, kongresna dvorana ili jedna sajamska hala.
Za one koji ne znaju o čemu se radi, savetujem da obavezno tamo odu! Doduše, nemam pojma kako to izgleda u Beogradu, ali u Pragu je to najvažniji dogadjaj godine za expate svih vrsta. Ovde su naročito zanimljivi kanadski i engleski štandovi! Sve nacije imaju svoje štandove i prodaju sve one poslastice i namirnice koje se u ovim krajevima ne mogu naci.
A naravno, svima nam je još milije što prihod ide u dobrotvorne svrhe.