Moji su iz Mexico.Verovatno jesu,a moji su kineski
pa ne skripe
Forumasi forumasima
Posted 14 September 2012 - 14:21
Posted 14 September 2012 - 14:42
Posted 14 September 2012 - 14:43
Jesi probao i da navijas sat? (il dvaJa citam samo ono najvaznije, a to je o onim sportskim dogadjajima. Onda uhvatim da kad navijam za nesto, to nesto pobedi. Onda znam da sam bio najznacajniji faktor u toj pobedi. Kad se to desi, ja onda pocnem da menjam tockice na vratima od garaze i vrata manje skripe.
Tockici na mojim garaznim vratima su od teflona pa nema sanse da skripe cak ni kad ne bih navijao za Njoleta.
Jesi siguran?
Edited by angelia, 14 September 2012 - 14:45.
Posted 14 September 2012 - 15:13
Edited by Ibiza, 14 September 2012 - 15:43.
Posted 15 September 2012 - 04:07
Posted 15 September 2012 - 22:48
Da li HB sad volis ko sina?Imam ga ja jer ti dadoh +, pa upravo pitah sme li taj post da postavi drugi forumas na temi ˝Forumaši forumašima˝, jer je savršeno plastičan i stvarno je šteta da se baci... a i sjajno odslikava forumaša kome je upućen.
Posted 16 September 2012 - 02:12
pi*ko glupava! evo da ti ja kazem sto 3/4 foruma misli za tebe. da si pi*ka glupava. vadis samo postove nekih forumasha koje ne gotivis, a zapravo one koji su ''odredjeni'' za napucavanje nogom. boli me bolan neka stvar za gordanu ili bilo koga koga ti i ekipa kinjite. sto si bolan tolika pi*kurina? je li ti to smisao forumasenja? da mazuci *ovnima neke srbe sebe uzdignes iznad njih? pa ko si jbt? KO SI? pa ja od pravih ''chetnika'' mogu jedino vise prezirati takve ubirace poena. pickice i slicne. fuj jbt. gadite mi se. da ikako ima prilike, znam da nema i da nece biti dao bi ti penal pi*ko jedna, da me dvaput opalis shakom, ne jednom. dvaput, pa da se ko ljudi pobijemo. pa da ovo tvoje hijensko kurcenje dobije nekog smisla. na *urac vas nataknem, sve ko sto si i ti. tebe i te iz nekakve ufurane pi*kurine iz tzv ''napredne'' srbije.Da li HB sad volis ko sina?
@ibiza
da i tebi sad odgovorim, o jednom trosku, posto je tema zakljucana.
ljiga kazes? ok, nema problema. znaci ovako. ti bi da ja zapalim Kur'an, da se namazem govnima, da spalim makar jednu arapsku ili iransku zastavu, da npr nosim ko titinu sliku neku karikaturu poslanika Muhameda, e da bi tebi i takvima ko sto si ti pokazao kako sam ja nekakav drugi, ''normalan'' musliman. na ''pravom putu''. i da me primite ''u raju''. i da vam na jedvite jade dokazem kako ja nemam nista sa tim primitivcima koji ubijaju ljude u ime neke ''vjere''. i tada bi se naslo makar dvoje-troje da kazu: roter folira. pa znas sta, kad vidis da se ja kao tvoj drug
Posted 16 September 2012 - 02:41
pi*ko glupava!
pi*ka glupava.
sto si bolan tolika pi*kurina?
pa ko si jbt? KO SI?
pickice
pi*ko jedna
na *urac vas nataknem,
ufurane pi*kurine
@ibiza
da se *urca napushite
i napushe se i vashi *urcodavaci ameri
polizete bulju jedni drugima
Lepo kazem da si ti slucaj za psihijatriju a ne za forum.
Posted 16 September 2012 - 02:46
covjece, otkad ti ne spavas!Lepo kazem da si ti slucaj za psihijatriju a ne za forum.
Posted 16 September 2012 - 03:12
...
Mozes da budes prost koliko hoces, kod tebe ovde nema nikakve sustine. Samo prostakluk.
edit:
Vidim da po plusicu
Edited by mrd, 16 September 2012 - 04:26.
Posted 16 September 2012 - 04:55
Sta si veceras pio? ajde na spavanje pa sutra na brisanje. Desava se...
Posted 16 September 2012 - 05:20
Da li HB sad volis ko sina?
Kakva si ti hulja pa to je nevidjeno. ´Ajd´ da si bar inteligentna i elokventna hulja pa da čovek i kaže ˝svaka čast, jest hulja, ali ima stila˝... ovako si obični bednik.
Slusaj tupavi stvore i muvo podguzna...
Sve sto ti je napisao Rot u prvoj rečenici potpisujem od reči do reči. A, lajkovala sam od srca i ono sto ti je HB napisao, hoćes da ti kvotujem?
Evo ti, sa naglaskom na bold i izostavljenim pasusom koji se odnosi na drugog:
Ti se baš praviš blesav. Ili, ako ćeš "plastično" zaostao si kao muda za veprom.
![]()
![]()
![]()
... Nisi ni ti bolji od njega, ali "mudrija" kurva, zato vam je i onaj vetterinarski pomoćnik potreban u krdu, da vam leči traume. Je li ti ovo dovoljno plastično?
Eto, to si ti!
Od ovoliko postova koliko si napisao, barem 99% ti se svodi na dobijanje poena tako što ćes da udaras ispod pleksusa ili iza ledja.
Fuj bre, gadiš se svakom iole časnom čoveku
Onaj 1% preostalih postova niko, ama slovom NIKO živ, ni bogotac, ne može razumeti... šta je pesnik hteo da kaže.
Napisati post, smisaoni post, je za tebe viša matematika.
Taj proces zahteva najpre onu radnju koja je tebi prečesto strana - razmišljanje. Zatim sledi uobličavanje onoga sto se kao misao začelo u organu koji se zove mozak... nakon toga mozak šalje informaciju do tvojih prstiju da iskucaju tu začetu i doradjenu misao.
Medjutim, pošto je u tvom mozgu takva turli - tava, nema mesta čudjenju da ti je retko koji post smislen. Štaviše...
Svako dalje trošenje reči na tebe će me samo uniziti, tako da ću ti još samo reći da me se okaneš sa tvojim pakostima i da pokušaš da mi ne staješ na put... bojim se ugazicu u ˝tebe˝ ...
Posted 16 September 2012 - 05:29
"sta trezan misli, to pijan govori". Kad je trezan nema hrabrosti.Sta si veceras pio? ajde na spavanje pa sutra na brisanje. Desava se...
Posted 16 September 2012 - 05:31
Kakva si ti hulja pa to je nevidjeno. ´Ajd´ da si bar inteligentna i elokventna hulja pa da čovek i kaže ˝svaka čast, jest hulja, ali ima stila˝... ovako si obični bednik.
Slusaj tupavi stvore i muvo podguzna...
Sve sto ti je napisao Rot u prvoj rečenici potpisujem od reči do reči. A, lajkovala sam od srca i ono sto ti je HB napisao, hoćes da ti kvotujem?
Evo ti, sa naglaskom na bold i izostavljenim pasusom koji se odnosi na drugog:
Eto, to si ti!
Od ovoliko postova koliko si napisao, barem 99% ti se svodi na dobijanje poena tako što ćes da udaras ispod pleksusa ili iza ledja.
Fuj bre, gadiš se svakom iole časnom čoveku
Onaj 1% preostalih postova niko, ama slovom NIKO živ, ni bogotac, ne može razumeti... šta je pesnik hteo da kaže.
Napisati post, smisaoni post, je za tebe viša matematika.
Taj proces zahteva najpre onu radnju koja je tebi prečesto strana - razmišljanje. Zatim sledi uobličavanje onoga sto se kao misao začelo u organu koji se zove mozak... nakon toga mozak šalje informaciju do tvojih prstiju da iskucaju tu začetu i doradjenu misao.
Medjutim, pošto je u tvom mozgu takva turli - tava, nema mesta čudjenju da ti je retko koji post smislen. Štaviše...
Svako dalje trošenje reči na tebe će me samo uniziti, tako da ću ti još samo reći da me se okaneš sa tvojim pakostima i da pokušaš da mi ne staješ na put... bojim se ugazicu u ˝tebe˝ ...
Zao mi je sto se ne snalazim u ovim vasim sexualnim radnjama, pa moram da izostanem. Samo se vi druzite, totalno se uklapate u taj vas burdel.
Posted 16 September 2012 - 05:47

This topic is locked