Jump to content

Photo
- - - - -

Californication

• Please log in to reply
103 replies to this topic

#76 byMaX

byMaX
  • Members
  • 876 posts

Posted 17 January 2009 - 19:18

Mene je više iznenadila pojava Tanye iz Orange County-ja (omiljeni film Zekin i moj) - http://www.imdb.com/name/nm0005318/

Porasla je mala, al je uvek bila natural born droljana... :)

A sada je eto i u 24 :ph34r:

#77 Nosy Parker

Nosy Parker
  • Members
  • 37 posts

Posted 17 January 2009 - 22:51

A sada je eto i u 24 :D

Bas je "simpatična" s onim obrvama... :ph34r: :)

#78 scaab

scaab
  • Members
  • 733 posts

Posted 11 March 2009 - 15:39

da li neko zna na kom nasem kanalu treba da pocne da se prikazuje Californication?

#79 Brainiac

Brainiac
  • Members
  • 191 posts

Posted 13 March 2009 - 09:19

da li neko zna na kom nasem kanalu treba da pocne da se prikazuje Californication?

Ni na jednom naravno

#80 kayser

kayser
  • Members
  • 1,316 posts

Posted 13 March 2009 - 09:31

Samo da je ne otkupi TV Pink.
Termin bi bio u fazonu - svaki neparni cetvrtak u mesecu (ako je parni datum), izmedju 23:30 i 02:45

#81 scaab

scaab
  • Members
  • 733 posts

Posted 13 March 2009 - 14:16

Citao sam pre par nedelja koji je domaci kanal kupio koje serije, ali sam potpuno zaboravio ko je uzeo Californication... Znam da sam se zacudio kada sam video da su kupili Mad Man (B92), Heroes, My Name Is Earl nove, i jos gomila nekih koje me bas i ne zanimaju.

#82 steins

steins
  • Members
  • 4,684 posts

Posted 05 April 2009 - 09:17

More Showtime news, this time Peter Gallagher, Dianne Farr and Kathleen Turner have joined the cast of the network's "Californication" in its third season. The series is frontlined by David Duchovny; other credited cast members include Natascha McElhone, Madeleine Martin, Madeline Zima, Evan Handler, Pamela Adlon, Callum Keith Rennie, Rachel Miner and Carla Gallo. Gallagher is a former star of "The O.C." Farr is a regular on the popular "Rescue Me" starring Denis Leary as well as "Numbers." Turner will apparently play a lit agent who has a thing for David Duchovny's skirt-chasing lead. Gallagher is in as the dean of a university who messes with Duchovny. Created by Tom Kapinos ("Dawson's Creek"), "Californication," is a 2008 BAFTA TV Award nominee.

vraca se moody ...........jeeeeeeeeeeeeeeeee :ph34r:

#83 KANDAhar

KANDAhar
  • Members
  • 5,063 posts

Posted 13 April 2009 - 17:49

Ova Karen, osim što ne zna šta hoće u životu, abnormalno liči na dobru staru Meryl Streep...

Spoiler! --Click here to view--

#84 moke

moke
  • Members
  • 2,958 posts

Posted 13 April 2009 - 18:02

Ova Karen, osim što ne zna šta hoće u životu, abnormalno liči na dobru staru Meryl Streep...

osim što je karen lepša neusporedivo.

#85 Dunadan

Dunadan
  • Members
  • 12,305 posts

Posted 13 April 2009 - 20:33

A sada je eto i u 24 :ph34r:

dobra je riba bRE! :)

nego, kakva je druga sezona Californication? ja josh nisam gledala. serija je tako nekakva da ne zurish jako da vidish shta je bilo sa protagonistima, chak ti nije problem ni da sachekash da se ispuca svih 12 epizoda.

#86 KANDAhar

KANDAhar
  • Members
  • 5,063 posts

Posted 13 April 2009 - 20:56

Ono, kao... Štaznam...
Ja sam oba serijala pogledao u roku od dva dana, pa mi teško sad da ih nešto razlučujem :ph34r: Sve u svemu slojevitost iz prvog serijala (red droge, red sexa, red vrcavih dijaloga) je primetna i u drugom. Molder ne zna šta bi pre sa sexepilom, Karenka bi u jednoj epizodi - u drugoj ne bi, mala prezrela goth ćera se zaljubljuje i tako... Sve u svemu blud i razvrat u još 12 epizoda, začinjenih jednom mikrodramom glavnog glumca (u jednoj epizodi) i relativno neočekivanim krajem, pogodnim za još jedan serijal na jesen. Ali vredi. Ako ništa drugo zbog slojevitosti...

#87 Raidenko

Raidenko
  • Members
  • 396 posts

Posted 20 May 2009 - 01:12

Upravo sam i ja prodzrao obe sezone u roku od tri dana. Znao sam da Duchovny ima potecijal da radi komedije, al ovo je stvarno odlicno sa njegove strane. Krivo mi sto je Ashby preminuo, on i Hank su imali bas super buddy hemiju. O zenama mogu da pricam celu noc, sve su mi UHHH!!! Medjutim, moram da naglasim da je Natascha McElhone zbog ove serije postala moja nova number one MILF queen. :ph34r:

#88 KANDAhar

KANDAhar
  • Members
  • 5,063 posts

Posted 03 September 2009 - 01:52

weeepeee, 92ka kupila serijal :ph34r:
jedva čekam...

#89 steins

steins
  • Members
  • 4,684 posts

Posted 18 September 2009 - 06:10

a krece i season 3!!!!!!!!!!!1

:ph34r:

#90 Pareidolia

Pareidolia
  • Members
  • 998 posts

Posted 18 September 2009 - 18:10

Ne mogu da verujem da je ovo

Posted Image

ponovo usetalo u moj zivot :ph34r: Nema iritantnijeg stvorenja u serijama od nje.

Interesantan preobrazaj Becce - od gothic devojcice do fenserke. Da vidimo bash kako ce se Hank snaci u ulozi profesora na koledzu, i single parenta :) Za sada nije lose, mada je dosta toga vec vidjeno.

Edited by OnTheEdge, 18 September 2009 - 18:11.