Jump to content

Photo
- - - - -

Californication

• Please log in to reply
103 replies to this topic

#61 Zeka Peka

Zeka Peka
  • Members
  • 3,687 posts

Posted 16 January 2008 - 19:17

Film je dno dna.

Онда није ни чудо што се ничег не сећам. :huh: :rolleyes:

#62 Nosy Parker

Nosy Parker
  • Members
  • 37 posts

Posted 17 January 2008 - 09:39

Vraća nam se Molder. :rolleyes:

http://www.usatoday....6-x-files_N.htm

#63 Bibbie011

Bibbie011
  • Members
  • 35 posts

Posted 24 January 2008 - 15:38

Vraća nam se Molder. :huh:

http://www.usatoday....6-x-files_N.htm

E posle Californication, bice mi tesko opet da ga gledam onako ozbiljnog :rolleyes:
BTW Meni se kraj prve sezone nije dopao.. vodnjikavo i sapunjavo..

#64 T. U. Weenie

T. U. Weenie
  • Members
  • 4,805 posts

Posted 07 September 2008 - 22:58

Bump. :ph34r:

Odgledao pre-air prvu epizodu druge sezone onako nezainteresovan, ali bilo mi je superzabavno. Volim tako kad me serija posle duže pauze izvuče iz apatije i podseti šta tu valja.

Hankova lupetanja su i dalje inspirisana ("I could recognize your pussy in a police lineup of pussies! If your pussy was ever arrested, god forbid, I could identify it, I'd be like pussy number two, step forward, turn profile..."). Žena mu je i dalje gadna a tzv. radnje ni od korova ali nema veze - posle cheesy kraja prethodne sezone, ovo je odlično.

#65 kerpo

kerpo
  • Members
  • 2,281 posts

Posted 17 September 2008 - 14:14

Show about nothing :ph34r: U tome i jeste fora.
Odlične prve dve epizode druge sezone, dijalozi su fenomenalni, serija je odlična.

#66 zecov

zecov
  • Members
  • 2,427 posts

Posted 20 October 2008 - 22:23

Show about nothing :) U tome i jeste fora.
Odlične prve dve epizode druge sezone, dijalozi su fenomenalni, serija je odlična.

Californication S02E04

fenomenalan obrt! :ph34r:

#67 moke

moke
  • Members
  • 2,958 posts

Posted 15 December 2008 - 01:17

evo gotova i druga sezona, vidim najavljuje se i treća, nice. hank mi je i dalje zabavan, i mada se ne dešava bog-zna-šta... it's the little things. :ph34r:

#68 byMaX

byMaX
  • Members
  • 876 posts

Posted 15 December 2008 - 13:25

Aaaaeee eeee (onaj odvratan krik iz Survajvora)...

Zašto Molder u flashback scenama nije imao kratku kosu kao onomad u Dosije X-u. Nekad me smara što se oko nekih stvari ne potrude... Mogao je da ima kratku kosu. Izgledao bi mlađe...

#69 moke

moke
  • Members
  • 2,958 posts

Posted 15 December 2008 - 14:49

Zašto Molder u flashback scenama nije imao kratku kosu kao onomad u Dosije X-u. Nekad me smara što se oko nekih stvari ne potrude... Mogao je da ima kratku kosu. Izgledao bi mlađe...

makar su ofarbali tu epizodu u plavo, što govori da se radi o new yorku... a i stavili su mu onu smešnu bradicu

#70 zecov

zecov
  • Members
  • 2,427 posts

Posted 15 December 2008 - 17:22

evo gotova i druga sezona, vidim najavljuje se i treća, nice. hank mi je i dalje zabavan, i mada se ne dešava bog-zna-šta... it's the little things. :ph34r:

nabudžen kraj...jebi ga,problem je koncept,on nikako ne može da ode nazad u nju jork...treća sezona mora da bude bolja od ove da bi bilo četvrte,ako bude nastavio da jebe,i da se drka unaokolo,onda ništa,jeste,biće i dalje zabavno,mudi je odličan lik,ali i u ovoj je na nake trenutke počinjalo da smara...

#71 T. U. Weenie

T. U. Weenie
  • Members
  • 4,805 posts

Posted 15 December 2008 - 20:28

Ispade da Californication ne zavisi uopšte od kvaliteta zapleta i sličnih gluposti... praktično je stand up comedy, svi je izgleda gledamo samo da bi videli šta će sledeće Moody da uradi/kaže, a ne šta će da se desi. Mogli bi da stave blue screen iza njega i uštede na troškovima produkcije.

Iznenadio sam se kad sam video da simpatičnu Surfer Girl (Michelle Lombardi ili tako nešto) znam iz Quarterlife-a, kad se prvi put pojavila u S1 bila mi je skroz nepoznata...

#72 moke

moke
  • Members
  • 2,958 posts

Posted 15 December 2008 - 21:34

Iznenadio sam se kad sam video da simpatičnu Surfer Girl (Michelle Lombardi ili tako nešto) znam iz Quarterlife-a, kad se prvi put pojavila u S1 bila mi je skroz nepoznata...

'simpatičnu' je understatement :) :ph34r:

#73 T. U. Weenie

T. U. Weenie
  • Members
  • 4,805 posts

Posted 16 December 2008 - 17:22

Pa ja se trudim da ostanem PC, ali vi izvol'te elaborirati... staviću potpis na svaki :drool:

#74 byMaX

byMaX
  • Members
  • 876 posts

Posted 17 December 2008 - 16:58

Mene je više iznenadila pojava Tanye iz Orange County-ja (omiljeni film Zekin i moj) - http://www.imdb.com/name/nm0005318/

Porasla je mala, al je uvek bila natural born droljana... :ph34r:

#75 Ziza

Ziza
  • Members
  • 7,726 posts

Posted 15 January 2009 - 11:20

Poceli su prikazivati seriju na HRT-u ponedjeljkom, u suludom terminu negdje oko 2h.