Jump to content


Photo

AvP - Requiem


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 tomkeus

tomkeus
  • Members
  • 681 posts

Posted 10 September 2007 - 01:57

Krajem godine nas očekuje još jedan film iz Aliens vs Predator serijala. Ovoga puta Predatorski lovački cirkus posećuje zabačeni planinski grad u Americi. Ovde imate ponudu trejlera u različitim rezolucijama.

Sudeći po trejleru ovo će biti najveća koljačina u istoriji filma. Takođe, radnja serijala nastavlja da se odvija u, po meni, nepoželjnom pravcu budući da sam veliki fan igrica AvP. Crossover između Kamerunovog Aliensa i Mektirnanovog Predatora je genijalna kombinacija i igrice su to jasno pokazale sa finansijske strane.

Tako da ću umesto da gledam živopisne kolonijalne marince koji se vozikaju u ogromnom APC-ju, nose pulse rifle, smart gun, provlače se kroz sablasno prazne kolonije na teraformiranom LV-XXX, i sve to dok ih gomile Xenomorpha zaskaču iz ventilacionih otvora, dok predatori prave trofeje od njihovih i alienskih lobanja, a da stvar bude još lepša tu je i zla Weyland Yutani korporacija koja žrtvuje i njih i kolonijalno osoblje da bi se domogla uzoraka aliena i tehnologije predatora, da gledam generički survival horor tipa Resident Evil.

#2 shinobi

shinobi
  • Members
  • 1,114 posts

Posted 10 September 2007 - 12:38

meni je prvi AvP bio totalno negledljivo đubre, nisam uspeo da održim pažnju do kraja ni iz drugog pokušaja...

e sad, ovaj trejler opet uliva neku nadu, u smislu da će biti R-rated makljaža, a ne ona dečja papazjanija. neke scene iz trejlera deluju super, a i koncept aliena na planeti zemlji ionako nije još odradjen i jedna je od najpopularnijih geekovskih fantazija all over the world. ne računam dakle mlaćenje slame u podzemnoj piramidi na severnom polu...

taj tvoj opis onoga što bi želeo da gledaš je realizovan do apsolutnog maksimuma u kameronovim ALIENS, i bolje od toga ne može. tako da, aj da vidimo nešto novo smile.gif

#3 Jaruzelski

Jaruzelski
  • Members
  • 556 posts

Posted 12 September 2007 - 13:06

Rated R, hvala bogu!!!

http://www.mtv.com/m...910/story.jhtml

Vreme je da naprave dobar aliens/predator film!

#4 Pavllle

Pavllle
  • Members
  • 895 posts

Posted 13 September 2007 - 10:13

Sudeci po ovom trejleru u ovom filmu ce se zapravo nesto i videti. Do sada je uvek bio taj glupi fazon da se kamera mahnito drma i nista ne vidi do samog kraja filma.